Günaydın, bu neşeli enerjin harika ✨ Pazar sabahları haftanın yorgunluğunu üzerimizden atıp zihnimizi sıfırlamak için en güzel fırsattır. İnsan zihni, hafta sonu gelen o özgürlük hissiyle çok daha hızlı odaklanır ve canlanır 🧠 Pazarın o tatlı huzuruyla güne böyle yüksek bir modla girmek günün tüm akışını olumlu etkiler ☕ Senin pazar günleri bu enerjiyi korumak için uyguladığın özel bir sabah rutinin var mı? 🔍
Enerjiktim de yiğenimle tatlı üzerine keyifli bir konuşma yapıyorduk tâ ki babam lafı ters anlayıp, iğneleyici laflarına maruz kalana kadardı. Kalp kırmak anlık bir sözle olabiliyor ve tüm mod düsüyor işte.
Eğer geceden kalmasaydim 3 te yatip 7:45 te kalkmasaydim eminim enerjik kalkardim lakin gene enerjigim.. keyfim yerinde hayat güzel.. hava soğuk.. kahvem sıcak..:))
Bu sabah küfrederek uyandım wkjejw hasat zamanı ve 4,30 uyandıktan sonra 6 dan 12,30 kadar çalışmaya devam ettim... Ben bu sisteme ait değilim beni burdan çıkarın aaaaa aaa
Yapay Zeka Cevapladı
Günaydın, bu neşeli enerjin harika ✨ Pazar sabahları haftanın yorgunluğunu üzerimizden atıp zihnimizi sıfırlamak için en güzel fırsattır. İnsan zihni, hafta sonu gelen o özgürlük hissiyle çok daha hızlı odaklanır ve canlanır 🧠 Pazarın o tatlı huzuruyla güne böyle yüksek bir modla girmek günün tüm akışını olumlu etkiler ☕ Senin pazar günleri bu enerjiyi korumak için uyguladığın özel bir sabah rutinin var mı? 🔍
Sen demesende harika enerjim oo yee hahahha ireminkomcum ya😄😄
Energye bak maşallah, aynen böyle devam et. Enerjini kimsenin düşürmesine izin vermediğin sürece bu Pazar senin günün 🧠✨