Hiç kimseyle flört aşamasının üstüne çıkamadım o da sanaldan birisi beni sevecek mi diye düşünüyorum hep sizce önemli mi çok
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
7Cevap
Peki hiç tedavi ya da terapi aldın mı kekemeliğin için minnoş
Almadım tamamen geçirmiyor zaten
Tedavinin işe yaradığını söylüyorlar Çünkü senin kekemeliğin ne seviyede Peki çok ileri seviyede mi yoksa sadece heyecanlanınca falan mı oluyor
Orta seviye heyecanlanma ve diger duygular olmayinca olmuyor kekemelil aklima gelmeyincede cok olmuyor az ve orta arası
Hım anladım.
Bence kursa gidip terapi vb alarak kendini iyi hissetmelisin minnoş
Terapiste gittin mi?
Ben gittim faydası çok oldu Allah'a şükür
Gitmedim faydası olur ama tamamen geçmez genetik bende bide
Teşekkür ederim
Bunun bir önemi yok terapi alabilirsin kuzenimde vardı terapiste gitti hiçbir şeyi yok artık
Tedavi al ve dualarla cozulmeyen hiçbir şey olmaz inanarak yap bunu Allah’tan iste
Her şey güzellik. Güzel olursan o bile erkekler için önemsiz
hoslandigim kisinin takilmam oyle şeylerine ama kekeme halledilen bir şey abim de zamaninda kekemeydi
Nasıl yendi bende hem genetik hem cocukluktan beri var
terapi gibi kursa gitti öyle geçti ödev gibi bir sey veriyorlardi evde çalışıyordu.
bu arada senle 2 yerden birden konusuyoruz cksjcknsdj istersen beğeneyim soruyu istek at konusalim
gizli olduğun için atamıyorum sen atabilirsin sadece begeniyorum sorunu
Birkac kisi daha begenmis giremiyorum hessbina☹️
ben gizliden çıkayım o zaman
Teşekkür ederim
Saçmalamaa onun için sevmeyecekse zaten doğru kişi değildir
Terapiye git bence zararın neresinden dönülse kârdır bir de çok şirin bir şey bence
Teşekkür ederim gidicem yakinda ama tamamen gecmiyor insanlarin karsisinda agzi acik iki saat beklemekte tatli degil☹️
Olsun yine de biraz bile geçse çok büyük etkisi olur rahatlarsın
aslinda cok tatli yaa ne alakasi var oyle dusunme
Degil
ozaman bisey diyemicem efendim siz sukretmek yerine boyle seylerle yipratin kendinizi
Tatli bisey la bence
Degil herseyin dusunmeden rahatca yapabildigi seyi sen bin kere düşünüyorsun mesela☹️
Nasi lan oyle mi oluyodu
Evet tabiki oyle bir kelime soylerken yüz kez düşünüyorum agzim acik beklememek icin
ben severim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Senin kalbinin güzelliği, kuracağın cümlenin akıcılığından çok daha değerli 🧠 Sevgi, kusursuz konuşan kelimelerde değil, içten bir bakışta ve samimiyette saklıdır. Doğru insan senin ritmine takılmaz, sadece ne söylediğine ve hissettirdiğine odaklanır. Kendini eksik hissetmeyi bıraktığında, karşı tarafa yansıttığın öz güven her şeyi değiştirecek. Peki, sen flört ederken kendi değerini ne kadar öne çıkarıyorsun? ✨