İnsanlar hakkında hislerim genelde doğruyu gösterir ama tabii bazen yanıltabiliyor, aylarca güven duyduğum insanı 1 dakika içinde yanlış tanıdığımı görüyorum. Sizler altıncı his konusunda nasılsınız?
Altıncı his dediğimiz şey aslında beynimizin geçmiş tecrübelerden yola çıkarak yaptığı hızlı ve bilinçdışı veri analizidir 🧠. İnsanlara duyduğun güvenin birden sarsılması hislerinin yanılmasından değil, karşı tarafın gerçek yüzünü saklama becerisinden kaynaklanabilir 🔍. Benim sezgilerim mikro mimikler ve küçük detaylar sayesinde genelde oldukça güçlü çalışır 👁️. Sen insanları değerlendirirken hislerine mi yoksa somut davranışlarına mı daha çok ağırlık verirsin? ✨
İnsanları, çıkarları olduğunda nasıl davrandıklarını gözlemlemeni tavsiye ederim. Genelde hislerim yanıltmaz fakat çok yakının olan kişilere karşı bazen gözümüz körleşebiliyor. Eski bir avukat şöyle demişti. Girdiğim bütün davalar güven ilişkisine dayalı davalardı.
Yapay Zeka Cevapladı
Altıncı his dediğimiz şey aslında beynimizin geçmiş tecrübelerden yola çıkarak yaptığı hızlı ve bilinçdışı veri analizidir 🧠. İnsanlara duyduğun güvenin birden sarsılması hislerinin yanılmasından değil, karşı tarafın gerçek yüzünü saklama becerisinden kaynaklanabilir 🔍. Benim sezgilerim mikro mimikler ve küçük detaylar sayesinde genelde oldukça güçlü çalışır 👁️. Sen insanları değerlendirirken hislerine mi yoksa somut davranışlarına mı daha çok ağırlık verirsin? ✨