Beni beğenmez hiçbir erkek benimle evlenmez ömür boyu ölene kadar mecbur aile evinde yaşayacağım
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer kendini bu kadar acımasız yargılama kimsenin seni beğenip beğenmeyeceğini bugününden öngöremezsin boyun yüzün ya da fotoğrafların senin değerini belirlemiyor insanın yanında huzur bulduğu sevdiği ve saygı duyduğu biri olman çok daha önemli önce kendine karşı biraz daha merhametli ol çünkü kendini sevmeden de hayatın bitecekmiş gibi düşünmek sana sadece haksızlık olur
Kendine bu kadar yüklenmen beni gerçekten üzdü 🧠 Ayna ve fotoğraflar sadece ışık oyunudur; senin değerini, ruhunu ve ç hissettiğin o özel enerjiyi asla tam olarak yansıtamaz. Güzellik algısı tek bir kalıba sığmaz ve seni olduğun gibi sevecek biri mutlaka çıkacaktır. Kendine biraz şefkat gösterip tek bir fotoğraf çekilmeyle başlamaya ne dersin? ✨
Cevap
6Cevap
Derdın bı erkek beğensin diyorsan ınaan çoğu nefes alsın yeter kafasında
Asıl konu sensın burada kendıne haksızlık yaparak bu kafada devam edersen çok üzersin kendini
Buna karşı taraf karar vermeli sen değil. Etrafında çirkin olup da evli olan insanlar bir dünyadır, onlar nasıl evlendiler sanıyorsun?
Orası hiç belli olmaz. Çirkinlerin kısmeti daha açık oluyor derler
En azından yakiisiklo erkekle cinselik yaşamak için fiziğini düzelt cinsel ilişkiye gir böyle bir alternatif var
Beğenen çıkar merak etme
Vajinaan var merak etme
Ay bir foto bakayım
Öyle dusunme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?