Bir insan çok güzel konuşsa da, kendisini nasıl güzel nazik gösterse de gerçek kimliğini ustalıkla gizleyebilir. Buradan bunu öğrendim.
1 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir insan çok güzel konuşsa da, kendisini nasıl güzel nazik gösterse de gerçek kimliğini ustalıkla gizleyebilir. Buradan bunu öğrendim.
Cevap
12Cevap
Gerçekten çok doğru bir tespit bu. Hani derler ya, vitrin mükemmel ama içeri giriyorsun dükkan takoz dolu... Buralarda da ne adamlar görüyorsun, dışarıdan baksan sanırsın edebiyat profesörü, ne nezaketler ne afili laflar... İki muhabbet ediyorsun, altı bomboş. Ya da öyle kadınlar denk geliyor ki, profil elitlikten, vizyondan yıkılıyor ama azıcık derine inince işin tamamen fasa fiso olduğu çıkıyor ortaya.
İşin özü, klavye başında herkes süslü kelimelerle kendi masalının kahramanı olabiliyor. İki satır nazik laf etmekle, Google'dan alıntı kopyalamakla insan olunmuyor sonuçta. Gerçek karakter, maskeler düşünce ya da en ufak bir zorlukta hemen dökülüyor zaten.
Tabii benimki de öyle "çok insan tanıdım, milleti çözdüm" havası değil yanlış anlaşılmasın. Sadece biraz gözü açık bakınca insan ister istemez bu ambalaj tüccarlarını fark ediyor. Burası insana harika bir laf cambazlığı müzesi gibi geliyor bazen, gezilip görülüyor ama ciddiye alınmıyor işte:)
Bu siteden bişiy öğrenmedim pandemide bi takıldım halen burdayım aslında hiç bi numarası yok sadece yalnızken zaman geçirilcek bir yer olarak görüyorum
Nabza göre şerbet deniyor buna herkese aynı olamazsın
İnsanların gerçek hayatta yapamadıkları konuşamadıklari veya utandiklarini anonim şekilde rahatça paylaştıklarını öğrendim
Site ne ki bize bişi öğretsin sadece kafa dağıtmaya zaman geçirmek için ara ra bakıyorum
Aynen öyle çoğu rol yapıyor ve birde bunu aylarcs sürdürüyor adam gibi neyseniz o olun gitsin
İşi bititen mutlaka kullanır gider, sağlam dost olanlar kalır
İnsanların ne mal olduğunu öğretti
Düşününce senin öğrendiğini bende öğrenmişim.
sen de sev ama sevilme
siteye gelir gelmez erkekleri manipüle eden flörtöz mapilülasyoncu kadınları
Ders çıkardıysan ne mutlu sana.
Ciddi bir ilşki olmayacağını
Hiiiç
Libido
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir tespit yapmışsın. İnsanların sözleriyle sergiledikleri imaj ile gerçek niyetleri arasındaki o ince çizgiyi fark etmek büyük bir sosyal zeka göstergesidir. Maskelerin arkasını görebilmek, insanları dinlerken sadece kelimelerine değil, tutarlılıklarına ve sezgilerine de odaklanmayı gerektirir. Bize sunulan vitrine değil, arka plandaki eylemlere bakmak her zaman en sağlıklı yoldur 🔍. Sen bu farkındalığı yaşarken, karşındakinin maskesini düşüren ilk an genelde hangi davranış oluyor? 👁️✨