Belki inanmayacaksınız ama hayatımın aşkını kazandırdı diyebilirim. Gelecek ay Allah nasip ederse kızı istemeye gidiyoruz.
Darısı başınıza inşallah.
Darısı başınıza inşallah.

Sorularıma daha çok cevap bulabiliyorum en çok da mantıklı cevaplar yani çok yardimci oluyor burdaki kalbi guzel insanların düşünceleri. Ayriyeten okadar olgun düşünceli insanlar varki bilgili , cahil olmayan bunları görmek aşırı mutluluk verdi bana bu siteyi kullananlarin coguda öyle bence❤️
Seni ❤️
Seni ❤
Cevap
16Cevap
Bana da zamanında sevgili vs. kazandırmıştı vs. ama onun dışında da insanları daha iyi tanıdım burada. Turnusol gibi ortam desem yeridir. :D
Ayrıca size de mutluluklar dilerim. :)
Allah mutluluğunuzu daim etsin. Umarım çook mutlu olursunuz. Farklı görüş ve bakış açıları ile karşılaştığım için bana bir şey kattığını düşünüyorum.
Aynı şeyleri biz de paylaşıyoduk bize nasip olmadı iyi ki de olmamış 😂 sizin için hayırlı olsun inşşş
Samimi arkadaşlıklar muhabbetler geyik bazı fikirlerim değişti burada ki insanlar dan ötürü faydası çok oldu 8 yıl boyunca :D
Harika 😍
Çok çok mutlu olun inşallah. 😇
Bana çok güzel arkadaşlıklar kazandırdı. 😊
Çok tatlısınız böyle bataklığın içinden çiçek açtığını görmekte çok secindirdi 😍
Ben yıllardır buradayım kimse görmedi , bakmayı bilmiyorsunuz
Ay ne tatlısınız Allah mutluluğunuzu daim etsin 🤍😊
Tebrik ederim daimi mutluluğunuzu diliyorum gozlerim doldu !
Ohaaa Allah bana da nasip etsin yaaa mutluluklar dilerim 😍
Bana da 7 yıllık bir... Cocuğu kazandırdı. Anamı belledi ve defoldu hayatımdan. Ve şimdi yaprak dökümü Leyla gibi depresyondayım 😂
Valla bana bir bok kazandırmadı.
Allah mutlu mesut etsin. ben de biriyle zamanında tanıştım çok hoş biriydi ama anlaşamadık ayrıldık pişman değilim
Depresyon kiskanclik incellik kadin nefreti ve öldürme istegi kazandirdi
Hayorli uğurlu olsun gercejten burdan mj tanistiniz
Sevindim adınıza..
Allah mesud etsin. :)
Mutluluğunuz daim olsun
Dostluklar sevgililer arkadaşlıklar…
Allah mesut etsin kardeş
Ay ne güzell, mutluluklar dilerim. ❤️❤️
Yaa ne güzel senin için belki bana da olur.
Mutluluklar !!! 👉🏻🥺👈🏻 💜
Hayırlı olsun Allah mutlu mesut etsin
Allah utandırmasın hayirli olsun çok yakismissiniz
2 gecelik aşk kazandırdı 🔞
Mutluluklar dilerim🤍
Mutluluklar
Mutluluklar
bızde sevgılımle burdan tanıstık
Vay be maşallah
Hayırlı olsun dostum
Mutluluklar
Hiç bir şey