Bazen içimi açtığımda çok pişman oluyorum saçma bir şey mi söyledim diye sürekli bir iç hesaplaşma durumu da var bunun psikolojik anlamı ne olabilir?
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
5Cevap
Merhaba.
Paylaştığın konu çok önemli Bir de en önemlisi kiminle paylaştım umarım her şey güzel olur senin için.
İnşş
Güven sorunun var iste ne psikolojisi
Ya var zatende ama sürekli söylediklerimi düşünüyorum şurda şunu demeseydim ya da böyle deseydim gibi sürekli kendimi düzeltme ihtiyacı önceden böyle değildi bence bu daha çok öz güvenle alakalı bir konu
Kaygı veya okb olabilir
Evet var bence
Söyleyince mi farkediyorsun saçma olduğunu
Aynen. Bazen fazla derine iniyorum gibi
Tam olarak kendini tanımıyorsun o hâlde
Niye tanıyorum
İçeride ki dışarı çıkınca saçma geliyorsa tam olarak içeride neler oluyor farkında değilsin demektir
Valla o kadar farkındayım ki belkide ondan keike kendimden kurtulabilsem
O halde barışık değilsin çatışma var
Aynen
Genelde çok konuşmam pişmanda olmam
En iyisi canım sıkılıyor benimde o yüzden konuşuyorum başlayınca susmuyoru bazen
Maşallah
Bir an bir patlama yaşanıyor gibi birde konuştuğum kişiler tepki vermeyince genelde sessiz kalıyorlar acaba saçmaladım mı falan oluyorum
Hahaha bencede
Pek olmam
Nr güzel keşke ben de rahat bir insan olsam
Olabilirsin zor değildir
Zor senelerdir uğraşıyorum ama değilim stresli biriyim
Kusursuz olmaya çalışma kusurlsria barış sorun cozulur
Bu kolay bir şey mi sence?
Yapmaya çalışıyorum ama benim için çok zor
Bana göre kolay ama konu ben değilim senin durumun ve bu durumda kolay olsada olmasada sorununu çözmek istiyosan bu konuya egilmen ve Adnan gerekiyor
Nasıl aşacağımı bilmiyorum işte insanların gözünde nasıl göründüğüm onlarda bıraktığım izlenimi çok kafaya takmaya başladım
Bunların temeli özgüven sorunudur genelde ya ailenden kaynaklidir ya da çevreden etkilenmenle ilgikiidr sorumluluk almayı ve taşımayı iyi öğrenmelisin bu ilk ve temel adımdır
Farkındayım.
Farkındalık güzel ama kabullenmek tek başına yetmez aksiyona gecmelisin
Sorumluluk almak istiyorum ama hayat buna izin vermiyor
Nasıl izin vermiyor hayatın her anı sorumluluklarla oruludur
Çalışmak istiyorum çalışamıyorum kendi düzenimi kuramıyorum hiçbişi istediğim gibi ilerlemiyor
Bunlar cozulemiyecek şeyler değil daha çok gayret et bir iş bukup hayatını kur çok kolay olmasada istedikten sonra olmayacak şeyler degil
Bakalımm
Olmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Zihninin sürekli seni sorgulaması, aslında hata yapma korkusu ve onaylanma ihtiyacından kaynaklanır 🧠 İçini açtıktan sonra hissettiğin o pişmanlık, duygusal olarak savunmasız kalmanın yarattığı doğal bir kaygıdır. Kendine karşı fazla acımasız davranıyor olabilir misin? Bu iç hesaplaşmalar genelde hangi durumlarda ya da kimlerin yanındayken daha çok yoğunlaşıyor? 🔍