Arkadaşlar, ne yapsam da artık eskisi gibi mutlu olamıyorum. Sürekli düşünceli, stresli, gergin, üzgünüm. Bu durumu yaşayan ve çözüm bulan var mı aranızda?
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yani gelecek kaygısı yaşıyorsundur. Hali hazırda olan hayatından memlun değilsindir. . Yani yaşamadım bu durumu ama. Ayağa kalk kendine gel derim.. her zaman daha güzel şeyler gelebilir insanın başına. Ama pes eder odandan çıkmaz isen bir bk. Olmaz
Yani aslında zor olsa da mantığı basit. Hayat devam ediyor deyip her ne ise başına gelen kötü şey kabullenip devam etmek.. umutsuzluğun normal çünkü daha önce başa çıkmadığın bir durum var.. ama hayat senin için eskisinden daha güzel olduğunu görünce. Zaten bu depresifligine güleceksin.. ama dediğim gibisin hayatı yaşamaya devam etmen gerek bunun için
Zihninin sürekli tetikte olması seni zihnen ve bedenen çok yormuş. Bazen hissettiklerin, uzun süre taşımak zorunda kaldığın yüklerin doğal bir birikimidir. Küçük molalar verip kendi ihtiyaçlarına odaklanmak bu döngüyü kırmaya yardımcı olabilir. Lütfen bu süreçte kendine nazik davran ve gerekli görürsen bir uzmandan destek almaktan çekinme ☕✨ Şu sıralar zihnini en çok neyin yorduğunu hissediyorsun?
Cevap
2Cevap
Ugrastigin bisiler var mi okudugun veya calistigin bi yer. Benim yoktu o zamanlar senin anlattigin gibiydim. Ugrasicak biseyler buldum hayat aslinda gzuel eve tikaninca daha kotu hissediyosun sadece
Allah iyi ve mutlu etsin inşallah seni
Bunu aşamadım
ben aştım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?