İnsanlar seni anlamaya çalışmak yerine kafalarında oluşturdukları hâline inanmayı daha kolay buluyor. Pfff insan psikolojisi.
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İnsanlar seni anlamaya çalışmak yerine kafalarında oluşturdukları hâline inanmayı daha kolay buluyor. Pfff insan psikolojisi.
Açıkçası kimseye kendimi anlatmak gibi bir misyonum yok. Dolambaçlı işleri sevmem. Neyse onu bilir onu söylerim. Nasıl hissedersem öyle davranırım. Gerisi idrak yollarına kalmış
Sen kendini istediğin kadar anlatmaya çalış karşıdakinin anladığı kadarsın, O yüzden kendimi anlatmaya çalışmıyorum artık. Gerçekten ön yargısız tanımaya çalışan insan zaten bir şekilde tanıyor
Yargısız insanlar çoğalsını manifestleyelim💅👁️👄👁️
Kesinlikle, ama şöyle düşünmek lazım bugün başkasını yargılayan insan yarın da seni yargılar. O yüzden bir şekilde bu tür insanlardan uzak durmayı tercih ediyorum.
Ve ne dert kalır ne stres miss.
Aynen öyle. İnsan belirli bir zaman sonra huzur istiyor hani kalabalıklar içinde yalnızlaşacağına birkaç kişiyle yetinmesini biliyor.
Eic için teşekkür ederim 🍀
İnsanların kendi zihinlerindeki sığ algılara tutunup seni gerçekten tanımaya emek vermemesi yorucu hissettirebilir. Savunma mekanizmaları yüzünden derinleşmek yerine etiketlemeyi seçerler. Senin dışarıdan soğuk ya da mesafeli görünen ama özünde çok farklı olan o baskın karakter özelliğin nedir? 🧠🔍
Cevap
6Cevap
insanlar umurumda değil
Yani onu bilemem çokta önemli değil. Banane kimin ne düşünfugunden.. ki isabetli olur yanlış düşünsunler ki yanasmasinlar
Yahu ne alaka.. ? Düşüncesini ya da her hangi bir şeyini merak etmezsin.. o ne öyle.. sen zaten ne olduğunu olmadığı ni bilirsin zaten. Önemli olan o kişi ile nasıl bir iletişim kurduğun.. ne kadar eglenebildigin...
Abicim, insan doğası bu merak duygusu ile biçimlenmis ki şu dönemlere gelmiş. Merak insanı öldürür derler ya tamda üstüne. Kişi her daim yakın dostu veya düşmanı arkadaşı sırdaşı annesi babası kardeşi kayınbiraderi.. vs hakkinda kendi kendine o benim hakkımda iyi kötü düşünüyor çıkarımlarinda bulunur. Bunu sende yapıyorsun. Herkes yapıyor.
Yahu dediklerin doğru olmak ile beraber. Herkes için geçerli bir durum değil bu. Geneli için geçerli bir çıkarım... (: sürü psikolojisi misali ya da insanların %60 si aptaldir diyen Aziz Nesin mantığı.. hadi sana. Yüzde 10 daha vereyim.. bahsettiğin şey %,70 Şi kapsar.. (: daha fazla oku gör gez yasa ve kalan %10 luk kesimde ol
Yahu zaten benim söylediğim de herkes istisnasız böyledir değil insan doğasında bulunan bir eğilimden bahsediyorum sen ise genel bir gözlemi herkes için geçerli değil diyerek çürüttüğünü sanıyorsun oysa bir davranışın genel eğilim olması yüzde yüz oranında görülmesini gerektirmez
Ayrıca yüzde 70 yüzde 10 gibi oranlar nereden çıktı bilmiyorum istatistiksel bir veri sunuyormuşsun gibi konuşunca cümlenin akademik görünmesi onu bilimsel yapmıyor
Daha fazla oku gör gez yaşa demişsin ya katılıyorum bir de arada kendi çıkarımlarımızı kesin hüküm gibi sunmadan önce biraz sorgulayalım geri kalan yüzde 10luk kesim belki de tam olarak bunu yapıyordur
Yahu yazdığım şeyler net akademik değil. Hayat boyu denk geldiğim oranlar sadece.. ama altın oran diye bir saçmalık var ise.. net %60 diye de bir oran var genelleme de.. (: ve tabii ki de insan psikolojisi kolayı seçer seni anlamaya çalışmaz gördüğü duyduğu kadarını kendi tecrübesi ve yaşanmışlığı ile birleştirip bir hüküm verir. ( Bakınız kişi kendinden bilir işi ) ( Gibi bir şey. )
genelde soğuk veya mesafeli olduğumu söylerler ama yakınlarıma tam tersiyim
İnsanların ne düşündüğünü ilgilenmiyorum artık
Çapkın olduğumu sanıyorlar
İşiimde gücümde bir adamım 5 yıldırda sevgilim ya da flörrüm olmadı. Hem okudum hem çalıştım ortamlara falan gşremedimkimçapkın olayım
Öyle evet. Ve önyargılara sebebiyet veriyır
Çok affedici olduğumu düşünmeleri.
tipime göre yargılayıp umursamamaları
Bilmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?