Hayatı kusursuz gibi gözükenler değil de yara almış insanlar ilgimi çekiyor ve daha gerçekçi geliyor nedeni ne olabilir?
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hayatı kusursuz gibi gözükenler değil de yara almış insanlar ilgimi çekiyor ve daha gerçekçi geliyor nedeni ne olabilir?
Daha gerçekçi çünkü. Ekibin yanına oturuyorum, güya yakın arkadaşlar. Yalandan bi nasılsınız diye soruluyor, herkesin cevabı aynı, herkes iyi. Soruyu sormadan önce iyi veya kötü olma ihtimalleri 50/50 ise sorduktan sonra yine 50/50 oluyor. Soru ayrı sahte, cevap ayrı sahte. Bir gün biri iyi değilse iyi olana kadar görüşmüyorlar. Arkadaşlık şöyle dursun, insan ilişkisi bile değil aralarındaki.
Kusursuz görünen vitrinler genellikle mesafeli ve yapay hissettirir. Yaşanmışlıklar, acılar ve alınan yaralar ise insanı şeffaflaştırır, maskelerini düşürür. Sen zihninde ve kalbinde derinliği, samimiyeti arıyorsun; bu yüzden kırılganlığını gizlemeyen insanlar sana daha dürüst ve yakın geliyor 🔍. Bu çekim kendi iç dünyanda henüz fark etmediğin bir iyileştirme arzusundan kaynaklanıyor olabilir mi 🧠?
Cevap
4Cevap
Hayatın nasildi onları empati yapıyorsan benzer bir hayat yaşadığın içindir
Acı çeken insanları hemen anlıyorum empati yaparak ve evet benzer hayatlar...
Acının dilinden acı çeken anlar demişler
Yaralı insanlardan zarar gelmez
kusursuz olanlar yapmacık geliyordur
ilginç, öğrendiğinde mi ilgi duyuyosun
Genelde görür görmez anlıyorum bu daha ilginç ve evet ilgi duyuyorum kendime yakın hissediyorum
Çünkü sahte değiller oldukları gibiler
venüsün balıktadır
Ne
Burcun ne
Yengeç mi balık mı
Balık
Tamam o halde normal. kaç şubatsın
24
Nasıl tahmin ettin
çünkü balık burcu kendini bir ideal uğruna feda etmeye eğilimlidir. Anlattıkların balık özelliğiyle örtüştüğünü bildiğim için balıktır diye düşündüm
İnsanın yüzünden mi anlıyorsun peki yaralı oldugunu? Ve %100 anlıyabiliyor musun
%100 diyemem %90 diyebilirim bazen yanildigim küçük şeyler oluyor.
Olsun yine de muazzam bir başarı oranı.
Yaran vardır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?