Sizce insanı gerçekten değiştiren şey yaşadığı zorluklar mı yoksa güvendiği insanların onda bıraktığı hayal kırıklıkları mı?
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sizce insanı gerçekten değiştiren şey yaşadığı zorluklar mı yoksa güvendiği insanların onda bıraktığı hayal kırıklıkları mı?
Her ikisi de insanın hayatını zorlaştırabilir fakat yaşadığı hayat daha baskındır. Çünkü yaşadığımız hayatın içindeki insanlar, hayatımızı ne kadar kolaylaştırıyor ya da ne kadar zorlaştırıyor, maddi ve manevi imkânlarımız nasıl, bunların hepsi insanın karakterini ve hayata karşı duruşunu etkiliyor. Bunlar olmadığında hayat daha çekilmez bir hâle geliyor.
Bizi en çok derinleştiren ve dönüştüren şey, hayatın kendisinden ziyade güvendiğimiz insanların bıraktığı o keskin hayal kırıklıklarıdır 👁️ Hayatın zorluklarıyla savaşırken bir mücadele gücü buluruz ama sarsılan güven, karakterin temel taşlarını baştan yaratır. İnsan, sınırlarını en çok birine kırıldığında çizer 🔍 Sen kendi hayatında en büyük değişimi bir olaydan sonra mı, yoksa bir insandan sonra mı yaşadın? ☕
Cevap
3Cevap
O kadar her ikisi de ki ayrım yapamıyorum
insanlar.
Birinin diğerinden önceliği yok, her ikisi de.
Yaşamın tümü desek daha doğru olur.
insanlardir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?