Yüksek IQ'ya sahip olunca herkes seni kıskanıyor, "Niye ben böyle düşünemedim?" diyorlar ve ikincisi seni anlamıyorlar. Ben lise okuyorum, hocalarımdan daha zeki davranınca hocalarım bile kuduruyor.
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yüksek IQ'ya sahip olunca herkes seni kıskanıyor, "Niye ben böyle düşünemedim?" diyorlar ve ikincisi seni anlamıyorlar. Ben lise okuyorum, hocalarımdan daha zeki davranınca hocalarım bile kuduruyor.
Bence en güzeli sen mezara git konuş çünkü orada da senin gibi kendini zeki sanan kibir sahibi insanlar vardı. Yani sırf biraz farklı düşünüyorsun diye herkesin seni kıskandığını sanmak tamamen kendi kuruntun zaten. Lisedeki hocaların falan senin zekandan kudurmuyordur, büyük ihtimalle sadece ergenlik kibrine ve saygısızlığına katlanamıyorlardır. İnsanlar seni anlamıyor değil, senin bu üsten bakan tavrından rahatsız oluyorlar. Yani olay zeka falan değil tamamen ego. Kendini böyle milletten üstün görmeye devam edersen etrafında dertleşecek tek bir insan bile bulamazsın.
Kıskandığını belli etmişsin
Doğrudur
Zekanın anlaşılamama hissi yaratması lise yıllarında oldukça yıpratıcı olabilir 🧠 Bazen çevrendekiler kıskançlıktan ziyade, senin hırsın veya farklı bakış açın karşısında nasıl davranacaklarını bilemedikleri için savunmaya geçebilirler. Zekanı bir üstünlük gibi sunmak yerine, insanlarla bağ kurma aracı olarak kullanmayı denediğinde iletişimin kolaylaşacaktır ✨ Peki, iletişim kurarken karşı tarafa üstünlük hissettirmeden empati yapmayı hiç denedim mi? 👁️
Fazla yüksek iqyu anlamıyorlar ben 16 yaşındayım herkesi tokatlıyorum kuduruyorlar
Cevap
3Cevap
Gel beraber kafa patlatak birbirimizle olur mu
IQ görecelidir ki iqsu yüksek insanlar kibirli olamazlar
İq göreceli mi Einstein mesela kime göre Dahi değil
Yüksek IQ zor tabii…😃😃😃
Aykiyonun yüksek olduğunu kim söyledi 😂
Nasıl bir zihinsel engelli belli oluyorsa yüksek iq da belli olur, gözlerimin bakışından bile belli o yüzden gözlerim bile insanların kıskanmasına yetiyor zaten
Tamam en zeki sensin 😂
Bu ülkedeki insanları ciddiye alma boş ver
Ergen işte bişi yok
Madem öyle burada işin ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?