Ya ben açık biriyim ve alnım birazcık geniş, kapanmak gibi bir şey geldi bugün içime doğdu ama aşırı kararsızım yakışır mı diye ama en önemlisi acaba kaldırabilir miyim diye düşünüyorum. Düşüncelerinizi alabilir miyim...
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kalbinden geçtiği için yap , yakıştığı için değil. Başlarda çok seversin için huzur dolar , sonra verdiğin karar seninle nefsin arasında kalacak, iste o evrede de örtüyü yapabilirsen, hep örtülü olursun, o kırılma noktası çok önemli. İlk örtündüğünde içinde çok güzel bir heyecan olacak o heyecan giderek azalacak ve senin nefsine karşı başbaşa bırakacak. Onu atlatırsan gerisi çok kolay, alışıyorsun daha çok sevmeye başlıyorsun. Pişmanlık duymuyorsun.
Sükür anlayan biri benim icin yakısması önemli değil zaten ben namaz kılan biriyim arafta kaldım
Geniş bir alına sahip olmak yüzüne özgün ve entelektüel bir derinlik katar; doğru bağlama stilleriyle tesettür sana çok yakışacaktır 🧠 Bu kararda fiziksel görünümden ziyade içsel hazır oluşun önemlidir. Kalbine doğan bu isteğin geçici bir duygu mu yoksa köklü bir değişim arzusu mu olduğunu anlamak için kendine biraz zaman tanımalısın 🔍 Şimdilik evde denemeler yaparak hislerini gözlemlemeye ne dersin? ✨
Cevap
5Cevap
Denemeden bilemezsin kapan ve en yakınlarına göster kendini
Yüz olarak soruyorsan geniş alına çok yakışıyor bende geniş alinliyim seviyorum kapalı olmayı ama manevi olarak diyorsan sana bağlı pişman olmamak adına iyice düşün emin ol öyle kapan karar verirsen
Örtünme amacın alnını kapatmak icin mı anlayamadım ben?
Hayır dikkatli okuyun lütfen
Hanfendi yakışır mı dan ziyade allahın emri olan bir şey tabiki güzel olur.
Yakışması için örtünme, içinden geldiği için örtün
Dikkatli okusaydın keske
"En önemlisi bunu kaldırabilir miyim" bu laf zaten herkesi izah ediyor kapalı kızlardan fikir almak istedim.
Yakışır yüzün daha ışıldar vazgeçme
Yardımcı olmamı ister misin kanka
Yakışır net
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?