Bence burayı okumadan soruyu cevaplamayın. Bir padişahın oğlu dünyaya yılan olarak geliyor. Büyüyor, evleniyor. Ama ilk gecenin sabahında gelini ölü olarak buluyorlar. Yılan şehzade onu sokmuş. Sonrasında gelen her gelinin akıbeti de bir şekilde aynı oluyor. Derken son gelin; bir bilgeye gidiyor. Bilgenin dediğini yapıyor.
O, ilk gece şehzade yılanla baş başa kalıyor. Kız diyor ki; ben bir kat giysimi çıkardığımda sen de bir kat derini çıkaracaksın.
Gelin hazırlıklı gelmiş üzerinde kat kat giysi var. Sabaha kadar bir o kat giysisini çıkarıyor, şehzade yılan bir kat derisini çıkarıyor.
Deriler bitince ikisi de çırılçıplak kalıyor. Ve gelinin karşısında derileri olan bir yılan değil de çok yakışıklı bir şehzade duruyor.
Biz de hayatımızda bizden daha önce soyunmuş insanları sokup öldürebiliyoruz. Yani kırılgan, duygularını, zayıflıklarını açığa çıkarabilen..
Derisini indirmeyen insanların hedefi haline de gelebiliyoruz. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler 🍀
O, ilk gece şehzade yılanla baş başa kalıyor. Kız diyor ki; ben bir kat giysimi çıkardığımda sen de bir kat derini çıkaracaksın.
Gelin hazırlıklı gelmiş üzerinde kat kat giysi var. Sabaha kadar bir o kat giysisini çıkarıyor, şehzade yılan bir kat derisini çıkarıyor.
Deriler bitince ikisi de çırılçıplak kalıyor. Ve gelinin karşısında derileri olan bir yılan değil de çok yakışıklı bir şehzade duruyor.
Biz de hayatımızda bizden daha önce soyunmuş insanları sokup öldürebiliyoruz. Yani kırılgan, duygularını, zayıflıklarını açığa çıkarabilen..
Derisini indirmeyen insanların hedefi haline de gelebiliyoruz. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler 🍀
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kategoriyi düzelttim. Bence karakter meselesi yılanlık varsa kanında şehzadeyken de sokar
Teşekkür ederim kategori için. Aynen hem öyle hemde açıklık meselesi. Yani maskeyle, deriyle dolaşmak gibi. Bazı insanlar kırılgan olmayı zayıflık sanabiliyor
Buradaki “sokmak ve öldürmek” şu anlamda mı : Bir insan bize duygularını, korkularını, geçmişini veya zayıflıklarını açtığında, o bilgileri onun aleyhine kullanmak mı kastediliyor? Ben öyle yorumladım. Çok derin ve anlamlı bir hikaye. Umarım doğru anlamışımdır.
Öyle evet. Yani yılanla insanın ilişkisi gibi. Yani yılanın derisi var bu sebeple kiminle birlikte olsa onu zehirliyor ve öldürüyor. Fakat biri soyunmadan önce maskesini yani derisini indirmesini istediğinde aslında gerçek bir şehzade çikiyor. Burada biraz ilişkideki maskelerin insanlara verdiği zararla ilgili bir hikaye.
Evet bir insan korkularını, kırılgamlığını açtığında karşisindakinden de bir kat derisini çıkarmasını istiyor aslında. Fakat insan olarak bunu yapmadığımızda kırılgan olan sokulup öldürebiliyoruz onu. Kendimizi korumak için vb şekillerde işte 😊
Sonra ne oluyor? son gelinide sokuyor mu? Bu hikayede genetik faktörler etkili olmuş.
Yoo gelini sokmuyor. Yani artık yılan olmadığı için derisini çıkardığı için öncekiler gibi olmuyor 😊
Bide ilk olmak isterler. Son gelenler hep şanslı oluyor ey gidi eyyy😂
Ahhaha sonradan gelenler hem daha tecrübeli hemde daha akıllı oluyorlar 😂
bir yol varsa deriden değil derinden vardır bence. onun için de deri değiştirmeye gerek yok. bilgelerin yolu bilinmeze çıkar sadece. sonu nasıl biter kimse bilmez.
İnsanların bir çok yüzü var aynı evde yaşamadan kimseyi tanimazsin.
Birini tanımak istiyorsanız
Ya yolculuk yapın
Ya alışveriş yapın
ya da kız alıp kız verin
Çok doğru kanka 👍
Eyvallah kanka