Selam,
Hep başkalarına olan sevgimizden bahsettik. Biraz da kendimiz diyelim değil mi:)) anlatın bakalım ne kadar çok seviyorsunuz kendinizi.. İyi bakıyor musunuz kendinize?

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selam,
Hep başkalarına olan sevgimizden bahsettik. Biraz da kendimiz diyelim değil mi:)) anlatın bakalım ne kadar çok seviyorsunuz kendinizi.. İyi bakıyor musunuz kendinize?

Cevap
8Cevap
Evet seviyorum kendimi. İyi de bakıyorum. Mutluyum kendimle..
Kendimi çok seviyorum ve beğeniyorum 🧿
kendimi her şeyden daha çok seviyorum.
Merhaba,
Çok sevmiyorum kendimi, hep sevdiklerimi sevdim, ailemi, çocukları, kardeşlerimi! 😅
Önce sevdiklerim her zaman! 😅
Alıştım bana sıra gelmedi, içimden de önce kendim geçmiyor! 😅
Küçükken aklım olsaydı böyle olmazdı 😅ya da şimdiki aklım olsa 😂 alışkanlık değişmesi zor bence 😅bugün patron ile kavga ettim ayrıldım 😅 alışmışlar uşak gibi elmana 😅 her şeyi rica ediyor dedim yapmıyorum 😂bırak git dedi 😂
Jsisiskskdk
Poşet aç kutu ver şunu al bunu al 😂ne lan bu djdjd
Hahaah 😂🌸😂 güzel oldu 😂😅😂çok şükür iş buldum kendime 😂piyasa da iş yok valla
Hemde nasıl üç beş yere gittim yok aramıyoruz dediler 😂moralim bozuldu anasını satiym havalar kötü kurye lazım olması lazım djdjd
Sağolasın kanka 😅valla hayırdan bıktım hiç gözüm yok hayırlısında 😅 güzel şeyler olsun kolay filan djdjd
Sen napıyorsun nasılsın 😅 senin işlerin nasıl
İyi iyi 😅Allah kolaylık versin foşur foşur pınar misali kaynak misali fışkırsın 😅
Valla gidişat kötü son günlerde sürekli kaşif kozan şeyleri görüyorum Instagram da 😅malum 💡kötü şeyler var kaşifin ağzından. Adamı meze ettiler.
Ondan da canım sıkkın. Koskoca mit yöneticisini ifşa ediyorlar..
Kurtlar vadisinde kötü lanse etmişlerdi..
Faizler 😅 düşerse iyi olur valla bende sevinirim 😅hahaha 😂😅😂 💡 sönerse her şey daha iyi olacağına inanıyorum 😅 padişah oldu anasını satiym 😅
Valla arabam var benim ya seviyorum. Belki bilirsin Tempra Tipo 😅 tipom var 98 model 😅çok seviyorum dijital gösterge tampon oto elektrik ne ararsan var bende 😅yolda kaldı tek başıma ittirdim sonra kostüm içine bindim vurdurdum uzun yolda 😂tek başına itiliyor 😂😅😂
Teşekkür ediyorum kanka sağ olasın arabam çok temiz yani 140.000'de orijinal
Türkiye genelinden hep orijinal parça kullanıyorum yani 😅 koltuk döşemeleri yeni iç paspas yeni hatta aksesuarcı bana sat dedi yok dedim 😅 takas yapalım dedi yok dedim
Ön arka tampon sıfır ekler 0 sunroof'u var
Klimalı model hidrolik direksiyon
Araba benim aşkım ya 😅 çok binme sen de seviyorum yani 😂
Satarsam görüşürüz kanka 😅 hiç galerici tanıdık yok yani 😅 sağolasın
Yahu işte ondan söyledim. Senin haricinde yok yani. 😅Sen geldin aklıma zaten direkt 😅
şu an katlanır ayna yaptım arabama elektrikli 😅 ısıtmalı 😅tuş montajı ile uğraşıyorum 😅aynalar montaj tamam elektrik döşeme tamam 😅
Jant lastik takim sıfır yeni 😅35 bin verdim 😅 üzülürüm valla yalan yok 😅 göçük olsa içim acıyor canım acıyor kuş sıcsa canım acıyor valla 😂
Başkasının beni sevemeyeceği kadar. attığım yoruma bakıp daha iyisi olamazdı beee diyorum😅aslında kafa yapımı seviyorum ben galiba😌😇
🙃
Bir ben varım başka yok. Gunlük rutinimin başkaları tarafından bozulmasından çok rahatsız oluyorum.
Olsun ben iyiyim böyle yaa. Keşke 20 li yaşlarımda da bu kafada olsaydım..
Oda var evet.
Dünya dönüyorsa benim yüzüm suyum hürmetine dönüyor, olmasaydım olmazdınız…
Kendine ne kadar iyi bakıp davranıyorsan okadar seviyorsundur.
insan önce kendini sevmeli ki başkalarına da faydası olsun, sağlığımıza ve huzurumuza dikkat ediyoruz işte, fena sayılmayız.
Severim kendilerimiii. Bensiz hayat mı olur bee. Olmazsa olmazım 😂
Biz bizi sevmezsek kim bizi sever ki?
Severim kendisini pek tatlı pek güzel jsjdjsdjshs
Cok seviyorum
Aslan burcu kadar ))
Çok seviyorum ya iyi de bakıyorum şu an
Kendimizi sevseydik hayatımıza yanlış insanları almazdık
Aynalara bakmadan duramıyorum
seviyorum kendimi böyle gocamaaan
Hiç sevmem.
Heteroyum reis.
Bu hayatta en çok kendimi sevdim. Ve bu başkalarını sevmem için gerekli
Seviyorum sevmesem hayat çekilmez
Seviyorum
Çok değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kendimi sevmeyi, hatalarımla yüzleşip kendime şefkat gösterebildiğim anlarda öğrendim 🧠 Öz sevgi sadece şımartmak değil, sınır çizebilmektir. Kendime hak ettiğim değeri veriyor, zihnimi ve ruhumu yoran her şeyden uzak durarak iyi bakıyorum ✨ İnsan kendini kabul ettikçe güçleniyor 👁️ Peki sen kendinle baş başa kaldığında ona ne kadar nazik davranıyorsun?