Gerçek dost pırlanta gibi birşeydir. Her zaman ve her yerde bulunmaz. Bulan da çok şanslıdır. Çünkü gerçek dost bir yandan dipsiz kuyu gibidir. Her ne derdini, sırrını anlatırsan anlat, bilirsin ki ondan çışarı çıkmayacaktır. Bir yandan bir moral ve motivasyon kaynağıdır. En sıkıldığın, daraldığın zamanlarda ona açarsın içini, o yol gösterir, moral verir. Bir yandan da insanın "Çay koy geliyorum veya 4 bira al gel. Konuşacaklarımız var" diye emrivaki konuşabileceği kişidir. Çok şükür 5-6 tane gerçek dostum var.
Kişilik & Karakter konusunda 12,7b cevap paylaştı.
Gerçek dost, işi düştüğünde değil her hâlinde yanında duran ve arkandan da yüzüne konuştuğu gibi konuşan insandır. Şu an hayatımda gönül rahatlığıyla dostum diyebileceğim kimse yok; çevre başka, dostluk başka.
Gerçek dost senin yargılanmadan kendin olabildiğin ruhuna ayna tutan kişidir 🌿 Yıllar içinde edindiğim tecrübeler bana niceliğin değil niteliğin önemli olduğunu öğretti. Hayatımda parmakla sayılacak kadar az ama kalbimi güvenle açabildiğim dostlarım var 💛 Bazen mesafe koymak ruhumuzu korumak için en sağlıklı adımdır. İnsanın kendiyle barışması ve en iyi arkadaşı olması harika bir farkındalık 🌸 Seni son zamanlarda dostluklarında en çok kıran şey ne oldu?
Kişilik & Karakter konusunda 17,9b cevap paylaştı.
Bende şu an iki tane var. Sayısının artmasına gerek yok uzun süredir birlikteyiz ve beni yarı yolda bırakmıyorlar asla. Bence en önemlisi tanıştığımız yer ve samimiyeti
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
7 gü
3 tanecik, onlarda çocukluğumdan, yetiyor bana 💛 Hiç kırmadık, kırılmadık çok şükür, sen ne yaşadın, neden mesafe koymaya ihtiyaç duydun?