Kişilik & Karakter Gerçek dost diyebileceğiniz kaç kişiye sahipsiniz? Seňoritaaaaaaa Takip Et Bilge Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Benim 3 tane diyebilirim diğerleri boş.. Güncellemeler+1 yıl 🌸🌸 Güncellemeler+1 yıl 🐣🐣 Gerçek dost diyebileceğiniz kaç kişiye sahipsiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Hiç dostum yok 0 0 Yorumla
çirkinkalplinsan Takip Et Master Yaş: 108 , eic 100% +1 yıl Ya bir ya iki. Onlardan da emin değilim. Lafta hep dostuz ama gerçekte? ¢ 0 0 Yorumla
Kirginimcokk0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. 3 tane varsa şükret bir tane varsa da edilmeli bence 0 0 Yorumla
undeceuxquicherchent Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kardes sevgisi besledigim bir arkadasim var. 0 0 Yorumla
Gizemmmmmli Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 832 cevap paylaştı. Tam olarak 0 2 0 Yorumla
Ivarironside Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Geri takip lütfen 0 2 Yorumla Seňoritaaaaaaa +1 yıl Hadi canım bb alakasız görüş Yorumla Ivarironside +1 yıl Ml Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hiç dostum yok
Ya bir ya iki. Onlardan da emin değilim. Lafta hep dostuz ama gerçekte? ¢
3 tane varsa şükret bir tane varsa da edilmeli bence
Maximum 5 o kadar gerisi bos
Kardes sevgisi besledigim bir arkadasim var.
1 tane
Tam olarak 0
Sıfır.
Bir kaç kişi
2 kişi
Bir kişi
2 kişi.
Yok vardı degilmis
Geri takip lütfen
Hadi canım bb alakasız görüş
Ml
İki..