Birine ait olmak, sevmek, bunların yerini hangi ara çıkar ilişkileri aldı? İnsanın sevdiği birinin olması dünyanın en güzel hissiyken
8 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Öyle, insanlar artık bir şeylere sahip olmayı sevgi sanıyor, oysa ait olmak bambaşka bir şey. Yani birine bağlanmak emek istiyor, çıkar ilişkisi ise kolay, o yüzden çoğu kişi kolayı seçiyor. Bir de şu var, sosyal medya herkesi bir vitrine çevirdi, insanlar gösterişe alıştı, derinliğe değil. En doğrusu, o sahteliğe kapılmamak, çünkü gerçek sevgi hâlâ var, sadece daha sessiz ve daha nadir. Yoksa herkesin yaptığına bakıp "artık böyle" diyen biri kendi şansını da kapatıyor. Zaten en çok da o yalnızlık hissi, insanları yanlış ilişkilere itiyor, o da sahteliği büyütüyor. En sağlıklısı, kendi değerini bilmek, çünkü o zaman sahte olanı çabuk fark ediyorsun. En çok da o gerçek bağ, az kişiyle kuruluyor, ama kurulunca derin oluyor. En sağlıklısı, acele etmemek ve o sessiz samimiyeti aramak.
Hissettiğin bu derin yalnızlık ve hayal kırıklığı çok anlaşılır. Günümüzde derin bağlar kurmak yerine yüzeysel ilişkilerin öne çıkması, içsel olarak gerçek bir ait olma arzusu taşıyan insanları yoruyor ☕ Hızlı tüketim kültürü maalesef duygulara da sıçradı. Ama bu durum, dünyada hâlâ senin gibi samimiyet arayan insanların olmadığını göstermez. En son ne zaman bir ilişkide tamamen kendin olabildiğini hissettin? 🧠✨
Cevap
0Cevap
Evet modern cagdan biktim
Ben artık ilişki bile yapmiyorum
Evet çok özlüyor...
Tamam sensin
Fazla hıhım beynin sulanmış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?