23 yaşına gelip gerçek anlamda hiç sevilmemem normal bir durum mu sizce?
8 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 23 yaşına gelip gerçek anlamda hiç sevilmemem normal bir durum mu sizce?
Normaldir. İnsanlar birbirini sevmiyor zaten artık. Özellikle de sizin yasinizdakiler. İnsanları kullanmayı daha çok seviyorlar. Birinin seni gerçekten sevdiğini görürsen de zaten evlenirsin bu devirde.
Seviyorlar ya görüyorum, daha yeni burada biri sadece birini sevdim başkası öyle olmuyor hala ilk günkü gibi aşığım demiş, kimseye hasetimiz yok ama insan üzülüyor ben kendime acıyorum direkt hatta
Senin de olacak sevdiğin ya da sevildigin. Bende sevdim birini ama o sevmedi beni. Sevgi kavramı çok farklı bir şey. Yaşında genç acele etme
Bir yerimde bir engelim falan olur veya kötü bir kusurun olur ona bağlar insan o kadar koymaz, ama her yerin sağlam yüzün de idare eder olunca üzülüyor insan
Üzülme. Sen kendinde soğuk davranmissindir belki. Uzak durmussundur erkeklerden. Sana yanasmaya cekinmislerdir
Bu yaşta henüz derin bir sevgiyi tatmamış olman son derece normal ve bu durum senin değersiz olduğunu asla göstermez 🧠 Hatta yanlış ilişkilerle vakit kaybetmek yerine, kendini tanımaya zaman ayırmış olman büyük bir kazanç 👁️ Gerçek sevgi zamanlamayla ilgilidir, geç kalmışlık hissiyle kendini yıpratma. Peki, sen bugüne kadar insanlara kalbini açmakta zorlandığını hissediyor musun, yoksa doğru kişiye mi denk gelemedin ☕✨
Cevap
7Cevap
Bana da şuana kadar 4 erkek aşığım dedi
Bence yalandı
Sevilmişsindir ama sen istememişsindir reddettigin için ya da şikayet ettiğin şeyi çevrende olmasına ragmen görmemissindir sana öyle geliyor
Yok sevilmediğime eminim
Sevgi sadece dışarıdan gelen değildir anne babanın sevgisi de sevgidir
Bi de emin olduğunu sanıyorsun sevilmişsindir
Herkes seviyor çocuğunu, ben aşk anlamında sevgiyi kastetmiştim
Peki sen sevilmek için hiç çaba gösterdin mi sevdigin birine açılamk falan yani özgüvenli oldun mu
Bana da kimse açılmadı ki kız olarak sürekli ben mi açılıcam
Açılmanın cinsiyeti yoktur eğer aşk istiyirsan cesur olucaksın
Bi de derdin sevilmekse derdine çare olalım
Seni seviyorum 😂😂
Dalga geçilecek bir durumda hiç değilim şu an inan
İnan bana tam da dalga geçilmelik bi konu
Aşk istiyorum diyorsun ilk adımi ben mi atıcam diyorsun
Zaten bu yüzden kaybediyorsun
Bi de durumunu bildiğim için moral olsun diye öyle söyledim yoksa ben seni tanıma sen beni biladerim
Siz şaka mısınız verdiğin moral mi oldu şimdi senin ahahajsjsjdj
Önemli olan seni motive etmesi değil burada önemli olan düsünce
İnsanlar böyle yaparak seviliyor deneyebilirsin
Biraz üstü kapalı yürümek gerekiyor sanırım onu anladım ama hep zoru oynayarak sevileceğimi düşünüyordum sanaldan da olsa bana yürümeye çalışan erkekleri ittim
Zaten zoru oynuyorsun diye olmuyor kendin dedin yürüyenleri ittim sen önüne gele ne osmanlı slap ini çakarsan olacağı varsa da olmaz
Seni cepte göremicekleri kadar bi tavır sergilesen 10 numara
O ayarı tutturma becerim de sınırlı galiba ortam yok ya öyle ya böyle
Senin mi benim mi 5 senedir tek bi arkadaşım var o da Allah korusun daha belli değil test yaptırıyorlar mide kanseri olduğundan süpheleniyorlar
Benim yok çok uzun zamandır arkadaşım
Artık yeni bi arkadaşın var
Benimde
normal normal daha zamanı gelmemiştir
Her zaman aynı söz ölünce mi gelecek zamanı ndndnd
daha dur yaşın kaç başın kaç sabırsız olma
Sevilmek zorunda değilsin
Anormal olan hiçbir şey yok
Normal
degil hic
Nedeni düşündün mu peki
Zamanla sevilirsin