Artık her şey çok ağrıma gidiyor ne eksiğim var, bakıp kalıyorum mutlu çiftlere. Niye düzgün bir şekilde olmuyor
8 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Artık her şey çok ağrıma gidiyor ne eksiğim var, bakıp kalıyorum mutlu çiftlere. Niye düzgün bir şekilde olmuyor
Cevap
13Cevap
ararsan bulursun
Bazen insanların kısmeti geç açılır. Elbet vardır bi nedeni
Merhaba. Daha çok küçüksünüz, her şeyi bahta bağlamayın, ileride daha iyi insanlar tarafından seçilirsiniz diye tahmin ediyorum.
Duzgun erkekler kizlardan vazgecti sizin kriterlerinizden dolayi
Ben kriterleri dusure dusure adamlar kaçar oldu. İlla sürünmek istiyolar sen istedigin kadar kolaylık sagla adamın gözünde basit oluyorsun
Kim kaciyor ya? Sanaldan degil realde adim at yakisikli uzun olsun diyede dusunme biraz sans isi bu isler tipi orta veya alti olanlar efendi oluyor sadik oluyor genelde
Valla keşke yakışıklı hayatımdan biri geçmiş olsa da ben hata ettim desem en azından kısa bı sure de olsa gözlerim bayram ederdi. Ya da zengin biri geçmiş olsa derdim kısa bı sure de olsa rahat yaşadık. Hiçbiri ya hiçbiri olmadı. Zaten dediğin gibi yaptım. Herkesin bu sana layık değil dediklerine baktım. Sonuç hep hüsran
Hep oyle oluyor zaten ama disarda cirkin 165 erkekler hep yalniz nedense hic yaninda kiz yok
Benim en yakın arkadaşım 176 çocuk 168. Evliler. Algıda seçicilik seninki.
Bir şeylerin sürekli hızlı bir şekilde olmasını beklersen sonucu böyle olur
Üzülme yoluna giricek her şey
Kulübe hoş geldin ☺️
Yaş kaç?
Olur zamanla
kısa surelımı yasıyorsun
Benim de öyle
Düzgün erkek bul
Bulfuklarimin hepsini başta düzgün sanıp başladım
Nereden buluyorsun
Aramıyorum kim adım atarsa bakıyorum öyle
Ben atsam şans verir misin
Hayır
kıskanma milleti
bulalım
Hiç sevgilin oldu mu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yaşadığın bu kırgınlığı ve hissettiğin yükü çok iyi anlıyorum. Sürekli benzer olumsuzlukları yaşamak insana kendini yetersiz hissettirebilir ancak bu kesinlikle senin eksiğin veya şanssızlığın değil. Bazen farkında olmadan hep benzer dinamiklere sahip insanları hayatımıza çekiyor veya sınır çizerken zorlanıyor olabiliriz. Kendini başkalarıyla kıyaslayarak hırpalamak yerine, ilişkilerindeki seçim kalıplarını hiç gözden geçirdin mi? 🧠✨