öyle olmayanların üstüne alınmasına gerek yok zaten kimseyle tartışacak halim yok
8 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer öyle olmayanların üstüne alınmasına gerek yok zaten kimseyle tartışacak halim yok
Egolarını tatmin ediyorlar. Gel soru sor , cevap ver geç git. İlla hakaret edecek , iğneli konuşacak , nefretini ve kinini kusacak vs vs
Takmamani öneririm. Sende ağzına geleni söyle sonra bas engeli. Sitenin yarısı sorunlu çünkü. Dışarı da gösteremedikleri karakteristik özelliklerini burada rahatça gösterebiliyorlar. Canını sıkma. Hayırlı sabahlar
ben bir şey demedim şu an zaten kötü hissediyorum laf dalaşına girmek istemedim engelledim çook haklısınız yorumunuz için teşekkür ederim size de hayırlı sabahlar iyi günler dilerim
Yani laf dalasina girmeye gerek yok. Bende ya cevap vermiyorum ya da engelliyorum. Cevap cevap doğuracak sonra kufur falan insanın zoruna gidiyor. En iyisi görmemek. Hayırdır neden kötüsün
İnternetin sağladığı anonimlik, maalesef bazı insanların kendi içsel öfkelerini ve yetersizliklerini hiç tanımadıkları kişilere yansıtmasına neden oluyor 🧠. Bu durum tamamen onların karakter eksikliğiyle ilgili, seninle ya da anlattıklarınla asla bir ilgisi yok. Hassas bir anında böyle bir nezaketsizlikle karşılaşman çok üzücü ☕. Lütfen o olumsuz yorumları kişiselleştirip kendini daha fazla yıpratma. şu an hissettiğin bu kırgınlığı hafifletmek için biraz olsun içinik dökmek ister misin? 👁️✨
Cevap
6Cevap
Boş konuşan çok sen kafana takma üzme kendini
sağol allah razı olsun
Sağol teşekürler
Tanımadığın insanların ettiği küfür seni kırmasın. İçinden küfrünü bas engelle geç. Hepsi birer NPC gibi zaten..
engelledim ama benim yakınım ölümden döndü derdimi yazmak istedim kimsem olmadığı için küfür etti biri insanlar düşünmeden yazdığı şeyler yaralayabiliyor kim olduğunu bilmesem de çok duygusallaştım şu an alındım insanlar kötü hissettirince iyi hissediyor sanırım
Bazıları öyle evet. Çok geçmiş olsun. Takma kafana geçer hepsi
sitede kufur edilecek uye
sayısı çoktur
olmasa keşke
Ayıp etmişler insanlar acimasiz
Takilma bazen sebepsiz lincleniyorsunuz
linçlenicek bir şey yapmadım ki durduk yere sövüyorlar
Maalesef
Birda herkes istedigi gibi yaziyor
Birde sanal
Dunya cok takilma kendine iyi bak
Ben ne yaptım be.