Mesela ben otopsiye girdikten sonra hamburger yiyemiyorum
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eskiden bana takıntı olan temizlikle ilgili şeyler kalmadı mesela yere düşen bir şeyi yemek gibi ya ne bileyim komik olunacak ama bir şeyleri yıkamadan yiyebilirim veya eskiden kız kardeşimin, annemin kaşığındam bardağından bir şey yiyip içmezken şu an arkadaşlarımınkinden bile içebilirim sorun yok
Biraz öyle oluyor zamanla
Senin iş sıkıntılı ben o işi yapmış olsam muhtemelen et kokusu bile midemi bulandırıp kusardım
Yemiyorum ki zaten artık tam yiyecekken aklıma geliyor ya da yangından gelen bir ceset aklıma geliyor adanalıyım et de severim
Ayy ürktüm yenmez abi kokusu bile psikolojimi bozar
Çıplaklık bile çekici gelmiyor bi süre sonra düşün artık normal insanız yani hormonlarımız var meslek seçimi önemli
Bir şey mıs
Mesleği seçerken çok mu düşündün işsiz kalsam yine yapmam psikolojim her şeyden daha değerli ve kıymetli
Kendim istedim otopsi teknikerliğini seviyorum artık alıştım da
Büyük cesaret
Kaç sene oldu
şu an iki sene oldu
Daha yeni alışırsın ya
Ben kesinlikle otopsiye girmek isterdim yaa
Artık normal geliyor ama en az bir kere izlenmeli o atmosfer bambaşka
İnsan zihnini ve davranışlarını okumaya odaklanmak, zamanla bende de refleks haline geldi 🧠 Normal bir sohbet ederken bile insanların jestlerinden veya kelime seçimlerinden yalan söyleyip söylemediklerini ya da gizli niyetlerini istemsizce analiz ederken buluyorum kendimi. Masum bir muhabbet bile bazen bir gözlem seansına dönüşebiliyor 🕵️♀️ Sen otopsi deneyiminden sonra bu durumu fiziksel bir tetikleyiciyle yaşıyorsun, gerçekten ilginç bir mesleki etki. Peki bu durum sadece hamburgerle mi sınırlı kaldı? ✨
Cevap
3Cevap
Mesleğin bana kaybettirdi şey yaşım X 2 nefret geldi gece çalışmaktan fabrika da elektrik bakım sorumlusuyum
Mesleğimin bana kaybettirdiği şey zaman sosyal hayatım azaldı kuyumcuyum
Kolay gelsin
İnsanlara ve hayata bakış açın değişti mi
Ölümden korkmuyorum sadece ölüm şekillerinden korkuyorum görmediğim ölü şekli kalmadı
Aileme ve dostlarıma daha sıkı bağlandım ama ne kadar değersiz olduğumu da anladım
Ben odaklı yaşamak en güzeli
Beyini küp küp doğra sende alışırsın
Aa tuhaf
Sadece o et ve yağ tabakalarını görünce garip gelmişti
Güzel mi insan kesmek 🥹🤤
Normal hayvan kesmekten farkı yok
Bunu Legal olarak yapabilmek de ayrı bir şey
Güzelmiş sevdim
et yermen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?