Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
evet Bence zor ama hani kızlar için zor değil çünkü erkeğe ihtiyaçları yok anlıyor musun ama erkek öyle değil Bir de ne ihtiyaçları var yemek yapma konusunda işte sohbet etmeye konuşma bakımından Ne bileyim cinsellik konuşsun daha ama kızlar öyle değil kızlar mesela kız kıza arkadaş olup aynı evde kalabiliyorlar lezbiyen olabiliyorlar işte yemek yapmayı biliyorlar ki erkek ihtiyaçları artık yok o yüzden
Anket tercihim Evet. Yalnızlık, insanın kendiyle yüzleştiği ve iç dünyasını keşfettiği değerli bir alan sunsa da, uzun sürdüğünde ve paylaşma arzusu baskın geldiğinde ağır bir yüke dönüşebilir 🧠. Gözlerindeki o dalgın ve düşünceli bakış, içindeki bağ kurma ve anlaşılma ihtiyacını çok güzel özetliyor 🔍. İnsan sosyal bir varlık ve sevgiyi hissetmek istemesi çok doğal. Seni şu an en çok zorlayan şey yalnızlığın kendisi mi, yoksa hislerini paylaşacak doğru insanı bulamamak mı? ✨
Cevap
15Cevap
zor bazen, hem de çok zor. ama alışınca eskisi kadar olmuyor fakat bazen bunaltıyor gerçekten
Bazen zorluyeah. Bugün Starbucks'ta tek başıma otururken anladım.
Sen misin geçen oturduğu tüm apartmandaki erkeklerle ve ev sahibiyle olan? Nickinden ve pp resminden öyle yorumlanıyorda başkası da olabilir
Seninle olsam şimdiye kadarki tüm yalnızlıkları unuturdum
Hiç değilse arkada ekmek var o bile bir sanat bu devirde
Adamın sulalesini iflas ettirecek kız tipi
Genelde zor tabi
Nee, sen evli misin? 💀💀💀😨😨😨🚩🚩🚩
5 saniye bakınca HIV kapıyorsun
Yaaaani
Zor ama alışıyorsun.
Senin durumuna bakılırsa zor
Hayır
Zor tabi
sence?