Kendimi çok dinliyorum, kafama çok takıyorum, salmıyorum bir türlü
9 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İnsan o şekilde anca kendisine zarar verir. Kolay değil böyle bir toplum içinde kafaya takmamak. Ama bir şekilde kafanın da dağıtılması ve odağın takıntılardan daha normal şeylere veya daha faydalı şeylere yöneltilmesi gerekir. Yani boş insanla şeytan çok uğraşır...
Bu benim yapımla alakalı takılmadığım sürece huzursuz oluyorum
Zihnini sürekli bir büyüteç gibi kullanmak seni inanılmaz yorar. Kendini dinledikçe olumsuz düşünceleri beslediğinin farkında olmalısın 🧠 Zihnine gelen her senaryoya bir gerçekmiş gibi değil, sadece gelip geçen bir bulut gözüyle bakmayı denemelisin. Kontrol edemediğin şeyleri serbest bırakmak bir zayıflık değil, en büyük öz güvendir ✨ Şu an seni en çok zorlayan, zihninde dönüp duran o tek düşünce tam olarak ne? 🔍
Yapmazsam huzursuz olurum düşüncesi ya kontrol edemedim düşünceden nasıl serbest bırakırım ve neye odamı değiştirebilirim
Hangi somut iş
Cevap
3Cevap
Eskiden çok kafaya takardım sonra kafaya takınca hiçbir şeyin düzelmediğini fark ettim. Kafaya takmayı bıraktım.
Çok güzel ama ben bunu başaramıyorum kafaya takmamayı
Ya şimdi sen ölsen en fazla 3 gün yasını tutarlar. Hatta cenazende insanlar senden değil, günlük rutin işlerinden falan bahsederler genelde. Eee bak öldüğün gün seni unutacak bir dünya için neyi kafana takıyorsun güzel kardeşim?
Duyarlı olmakla takıntılı olmak farklı şeyler bunları ayırt etmeyi öğrendim bazı şeylerin farkında olsam bile değişmeyeceğini kabullendim
salma sen
Niye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?