Kendi kendilerine yetiyorlar, diğer insanlara ihtiyaç duymuyorlar

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi kendilerine yetiyorlar, diğer insanlara ihtiyaç duymuyorlar

Zeki olmak tek başına insanı yalnız yapmaz. Bazı zeki insanlar sosyal becerileri zayıf olduğu ve çevresiyle uyumsuz olduğu için de yalnız kalabilir. Yalnız olmak da bundan rahatsız olmadıkları anlamına gelmez, bazıları bundan ciddi şekilde acı çekebilir. İnsan sosyal bir canlıdır, bu ihtiyaç insanın doğasında var. Ha benim böyle bir ihtiyacım yok diyorsan bu da bir kusurdur, sosyal tarafı güçlü insanlar tarafından yönetilirsin, onların altında kalırsın ve hayatını onların vereceği kararlar belirler. Aslında sosyal zeka, matematiksel zekadan daha üstündür ve seni daha yukarılara taşır. Sosyal zekası güçlü olan biri, matematiksel zekası güçlü olan birinin patronu olur ve ona istediğini yaptırabilir. Matematik konusunda zekan güçlü ama sosyal zekan zayıf olduğu için o sana istediğini yaptırabilir ama sen ona yaptıramazsın
Erkeklerde çok değil ama kadınlarda daha yaygın bu durum. Çünkü kadınlar erkeklere göre daha kıskanç ve yanlarında kendilerinden zeki veya güzel birini görmeye bazen tahammül edemiyorlar. Zeka biraz duygusallık veya içine kapanık olmayla birleşince daha da yalnız kalabiliyor insan.
Zeki insanlar yalnızlığı bir eksiklik değil, bir tercih olarak yaşarlar. Yüzeysel sohbetler veya samimiyetsiz ilişkiler enerjilerini tükettiği için seçici davranırlar. Kendi zihninde derinleşebilen bir insan, sahte bir kalabalıktansa huzurlu bir yalnızlığı tercih eder 🧠. Bu durum ihtiyaç duymamaktan ziyade kalite odaklı olmaktır 🔍. Sen de hayatında niceliğe mi yoksa niteliğe mi önem veriyorsun ✨?
Cevap
5Cevap
Kriterleri fazla, zirveye yakın olan daima yalnız kalır. Ya ödün verip eksilecek zirveden ya da böyle sonsuza kadar..
yetiyoruz evet ama bir süre sonra artık alışkanlığa dönüyor ve birini istiyorsun
hayalimde barbaranın benim sevgilim olduğunu imgeliyorum size ihtiyaç kalmıyor
Zeki insanlar yalnız olur ama yalnız olan insanlar zeki değildir.
Kimi hayatından eleyeceğini kimi hayatında tutacağının ayrımını yapacak kapasitesinin üst düzey oluşundan.
Yanlizligj tercih etttikleri için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?