Merhabalar ben 23 yaşındayım ve ailem bana hiçbir maddi destek vermiyor ben yıllardır kendim çalışıp kendim için bir şeyler yapmaya çalıştım ama ailem vermeyince kredi çektim ödeyemedim 6 aydır ödemek için çalıştım ve hâlâ daha kapatamadım ama ailem işten geç geldim diye geçmişte iş yerinde bazı sorunlar yaşadım ve bunları yeni öğrendi diye bugün bana çalışmama izin vermiyor öyle ki izin almadan sadece işe gidip gelmeye çalıştım kapıları kilitlediler evden dışarı çıkamadım o kadar çok ağladım ki anlatamam sosyal bir hayatım zaten yok yeni yeni dünyaya atılıyordum yaşadığımı hissediyordum onu da 1-2 kere 8'den sonra eve geldim diye elimden aldılar çünkü benim ne iş çevirdiğimi bilemezmiş ev güvenliymiş sonsuza kadar evde nasıl yaşayabilir bir insan bunu sonsuz kez sordum nasıl evlenmemi bekliyor benden doğru düzgün hiç arkadaşım yok ki benim kimim kimsem yok ailem sayesinde abilerim dışarılarda kalır ben bir kere yalan söyledim diye işe gitmem yasaklanır. O kadar canım acıyor ki doğruları söylüyorum artık tamam iş yerinden bir arkadaşım var erkek henüz aramızda romantik bir şey yok sadece buluşup çay kahve buna bile sabah uyanır uyanmaz hayır hiçbir yere gitmiyorsun diyor baban evde yok şöyle yok böyle babam bir şey demiyor ki ama buna geç gelmeme kızar ama dışarı çıkmama da bir şey söylemiyor aslında annem sadece istiyor ki hiçbir şey yapmayayım eş dost akraba gelsin beni istesin falan öyle evlenmemi istiyor galiba. Ben evden kaçacağım bunu kafaya koydum ama İstanbul'da nerede ne yaparım hiç bilmiyorum henüz param da yok eksideyim yavaş yavaş biriktirmeye çalışıyorum eşyalarımı satıp paraya çevirmeye çalışıyorum ama ne kadar getirebilir ki bu bana inanın çok yoruldum yaşama isteğim kalmadı demir parmaklıklar ardında gibiyim uzun zamandır bir sevgilim falan yok o çocuk benden hoşlanıyor mu onu da bilmiyorum ama o kadar heveslendim ki dünden beri düşünüp planlıyorum göğsüm daralıyor o kadar canım yanıyor ki ne yapacağım bilmiyorum artık
9 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer