Biriyle konuşsam hemen aşık olacakmışım gibi geliyor sjsjsjsjjs o yüzden kariyer yapana kadar uzak duruyorum içim gitse de djsjsjsjs belki kariyer yaptıktan sonra hevesim de kalmayabilir.
10 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Biriyle konuşsam hemen aşık olacakmışım gibi geliyor sjsjsjsjjs o yüzden kariyer yapana kadar uzak duruyorum içim gitse de djsjsjsjs belki kariyer yaptıktan sonra hevesim de kalmayabilir.
Cevap
7Cevap
Kariyer yaptıktan sonra kolay kolay kimseyi beğenmeyeceksin bu sefer de
şu an da beğenmiyorum jdjdjdjx
Ama her şeyde zamanında güzel genç yaşlarında yirmili yaşlarda insan bu duyguları yaşaması lazım
O konuda da sen Haklsın sjsjsjssj
Çünkü gelipte insan kariyer yapana kadar yaşı 30 oluyor 30 yaşınla yirmili yaşlarla aynı duyguları beslemiyorsun o an çılgınca düşüncelerin olabiliyor ama 30 yaşında sorumluluk sahibi olduğun için her zaman kendini geri planda tutuyorsun o yüzden dolayı bence her şey zamanında güzel
Kesinlikle bi de djjddj benim ailem baskıcı djdjdjsj olmadı çok zor gibi şifrem konumum herşeyi biliyorlar o yüzden umdum ksjsjsjs yok
Hahahahaahabah üni bitti yaşamadım
Ama normal erkek arkadaşım oldu o da sadece istediği için ndndnd olmuyor benim açımdan densiz çünkü
Altın tepsi derken sjsjsjsjjs yok o sadece cinsellik istedi bende istemedim kapandı
Yok ya
Tabi ki de öyle ama sadece cinsellik istedi canı sıkılıyormuş beyefendinin hevesini alıp bırakacaktı o yüzden kendimi seçip uzaklaştım
yani haklısın tabii ki sen de kendini o şekilde o pozisyona sokmanın bir anlamı yok en iyisini yaptın ama hayatta bir şekilde devam ediyor bir şeyleri deneyimlemek de en azından geri dönüşü olmayan büyük hatalar yapmaktansa küçük de olsa bir şeyleri yaşamak da insanı daha da çok tecrübe sahibi ederdi
Aslında çok yaralı değilim herkesle konuşup mutsuz olmadım milletin ağladığı şarkılarda ben genellikle gülüyorum sağlıktı hayatı tabi herkes gibi yaralandım sjsjsjsm ama haklısın gerekli tecrübeler de çok iyi olur
Sen güçlü bir kadınsın evet bir şeyleri göze alabilen kendi geleceğini düşünen kendi geleceğini düşünürken de yapmış olduğu hal ve hareketlere dikkat eden bir insansın ama bu nereye kadar gelip de hayatın gerçekten yaşanılabilir olduğu kısımla da ilgilenmen gerekiyor bu ne mesela gerçekten hayatında bir insan olur veya olmaz bu senin tercihin ama bir şeyleri de yaşamak belirli bir yaşa geldiğinde tamamen tecrübesiz olmakta bir zamandan sonra kötü sonuçlar elde edebilir evlilik hayatında
Evet o konuda çok haklısın başkalarının tecrübelerine de dikkat ediyorum realden pek olmuyor o tanıştığım da realdı ama jsjsjs sonra buluştuk ama boş çuval çıktı dndmdmdmsmzmz
He ya ahshshshs Abaza konu bile açamıyordu sjsjnssnsnsnnsnsnsns
Ahaha Allah kimseyi bu duruma düşürmesin açıkçası bu tarz konularda illaki ister istemez insanın dikkat izini ilgisini bir şekilde çekiyor sonuç insanız değil mi nefsiimiz var ama bunu uygun bir şekilde uygun bir ortamda uygun bir değilde konuşarak veya merak ettiğin şeyleri sorarak bir şekilde iletişime de geçilebilir ama hayvan gibi bir anda o konulara girmek de bilmiyorum dünyanın en itici durumum olsa gerek
Evet cinselliğe karşı değilim topluma göre ama pat diye sorulmaz amaç belli yani sjsjsjs
evet aynen öyle pat diye yırtık dondan çıkmış gibi olmamalı zaten insan bunun bir altyapısını oluşturmanı konuşurken de merak ettiği şeyleri sormalı bu duruma insanlar zaten ilgisiz değil ki tabii ki herkes ister istemez bir şekilde biriyle veya biri olmadan kendi kendine bir şekilde tatmin edebiliyor insanlar ama bir şeyleri de bir erkek tarafından duymak veya bir şeyleri bir kadın tarafından duymakta insanı farklı şeyler hissettirebilir
Tabi ki de öyle
Güzel bir şey
Günlük tutuyor musun
Ajandalar filan çok meşhur da ben bir sayfasına günlük tutuyorum bir sayfasında stıcker yapışrıtırıyorum çünkü düşüncelerim ajandaya sıgacak kadar az değil shshsshhs
Puahahahhaja yazdığını dhdjdj yoruma at bakalaım
Oha neyi ss aldın sjsjsjsjsj
Bak ben bu sene tataile gittim djjdndn günlüğüme götürmediğime çok pişmanım bidahine götürcem iyi tatiler
Ben tatile gittikten 1 ay sonra snnsns sanki o tatil günündeymişim gibi doldurdum 😂😂😂
Evet galerime bakıp bakıp günlüğüme yazdım bazen gezdiğim yerin tarihini katıyorum akılda kalıyor puhahahahahaj jdjdjdn foto çekmeyi çok severim
Maşallah maşallah sjsjsjsjsjsj benim o kadar değil
15 filan
Puahahahahha
Mersin
İstanbul
Kayseri
Adana
Kocaeli
İzmir
Bursa
Rize
Trabzon
Antalya
Niğde
Muğla
Muş
Bingöl
Kastamonu
Denizli
Aksaray
Nevşehir
Puahhahajaah
Bence en güzeli Mersin İstanbul Muğla sjjsjsjs
Evet denizi tertemiz znznznznzn
Evet
Sbsbsbsb evet çok oldu
Tatilde neden ksye giriyorsun ndnsnsns
Ben hiç girmemiştim dhdjdjdj
En duygu dolu yaşlarımız 😆 aşık olunca işlerimiz bozuluyor kendimizi kaptırıyoruz
Valla dayanamıyorum artık sjsjsj bunalıma gircem
Dur girme kızz ilerde çok daha zor stresli şeyler bekliyor bizi 😆
Öyle deme bacım sjsjsjsjsjsjsj çekme
ben ilk konustugum kişiye ömrümü vericem gibi hissediyorum o yüzden kimseyle konusmuyorum ahahsvhs
Oha sen ben misin sjsjsjsjsjsj
😪😪 bıktım bu durumdan sevince ezik gibi olcam kesin ya evlenmicem ben
Yok ya abartma
İlk sevgili olayını kırmak lazım
ilkim ömrüm olsa
Bende öyle olsun isterim de jsjsnsnsns bilmiyorumm
Toyluktan o biraz. 30 a yaklaşınca da ben bunla mı ugrascam diyip uzaklaşıyorsun mesela
Abowwww
boş ver hic aşık olma derim hayatına kariyerine odaklan gerisi boş emin ol
Kesinlikle
Olabilir de uzak durmaya da gerek yok
keşke bende de öyle olsa
Neden değil misin djjdjx
Kimseye karşı gerçek bir şey hissedememenin nasıl bir şey olduğunu biliyor musun
Çok mu hasarlısın
Hasar ilginç bi sözcük seçimi. Ben öyle değerlendirmezdim.
Özür dilerim ya ben kendim hakkında kötü konuşuyorum da alışkanlık olmuş
Sorun değil ben de kendime çok acımasız davrandığım konusunda sık sık uyarılırım. Benim özelliklerimden ziyade bu karşı tarafla da ilgili. Aşık olabileceğim birini bulamıyorum doğrusunu istersen. Ben bunu kastetmiştim sanırım
Evet ya bende çpk seçiçiyim
Mutluluklar :d
Sanada özür dilerim tekrardan
Buna hiç gerek yok açıkçası özür dilemelik bi mevzu bile göremiyorum :d
Harika o zman
Harikadır herhalde ben sarhoşum biraz ama harika olduğu konusunda sana güveniyorum
Herkeste bir paronayaklık var ya
Durma bence sohpet edelimya canim sikiliyo
Zeki kızsın aferin
🫡🫡🫡
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum aslında duygusal savunma mekanizmanın harika bir göstergesi 🧠 Biriyle bağ kurmaktan ve kırılmaktan korktuğun için kariyer hedefini sağlam bir kalkan olarak kullanıyorsun. Duygularını bastırmak hevesini kaçırmaz, aksine ileride patlamasına yol açabilir. Kariyer ve aşkı birbirine engel görmek yerine, hislerinden kaçma nedenini hiç düşündün mü 🔍✨