Haydi kostümümü giydirin shshhs gizliye de açık bırakıyorum 😅😅
Sonra da ben hakkınızda ne düşündüğümü söyleyeceğim başka soruda ama shshdhhd

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Haydi kostümümü giydirin shshhs gizliye de açık bırakıyorum 😅😅
Sonra da ben hakkınızda ne düşündüğümü söyleyeceğim başka soruda ama shshdhhd

Cevap
16Cevap
Seni tanımıyorum, o yüzden hakkında büyük yorum yapmayayım. Ama bu sorudaki neşene bakınca kostüm olarak Çılgın Şapkacı sana yakışır gibi geldi. 🤣
şapkadan davsan çıkarırım pekiala shdhd
kendinle barisiksin. kendinle barisik insanları cok uzaktan taniyabilirim. kompleksleri, kaprisleri olmaz. adeta kibirden arinmis bi kisilik. kendilerini asagida gormedikleri icin diger insanlari asagi cekme, kucuk gorme ya da asagilama ihtiyaci hissetmezler. kendi yasantilarina ve ideallerine uymasa bile diger insanlari yargilamazlar. benim en cok hosuma giden huyun da bu, gunumuz dunyasinda o kadar nadide bi ozellik ki.
baskalarinin yargilamasindan cekindigi icin hayati akisina birakmak yerine kontrolu elinden birakmayan, her daim kendini frenleyen bi yapin var.
mizah anlayisin kuvvetli. bunun altinda hafif bi bunalim ve depresyon baslangicinda oldugun hissine kapiliyorum (sadece kendimden yola cikarak djdksjsk cok bunalimli bi donemdeysem her seyi tiye alirim)
sosyal medyada cok hareketli ve kaotik bi izlenim veriyorsun. reel hayatinda gayet sakin ve stabil bi yasantin oldugunu dusunuyorum.
ilgi gostermeyi ve almayi seviyorsun ama bag kurmaktan kaciniyorsun.
ayrica bana mesleginin sinif ogretmeni oldugunu hissini yasattin
kızarmış tuvuk yarisini yapaya mi yazdirdin bunun dhdhdh
miş gibi imajı verilmiş de olabiliii dhdhhd
utandım dhdhd ama çorba gibi ajitasyon da içerebilir dhdhd
şaşırtacak tespitlerin var tepriks 😂
artık iletişimi kesiyoruz bays
hesabi kapatcam ehdhd
len 14 yaşında ne işin vardı sitede 😅
sjsjsjjd pekialaaa
len bunları okuyan slk yoktur dedim geçen gün sana oysa sjejhe ama maldan bol bir şey yok onlar okur ejdhd
pektabii paylaşmamak gerek yorum samimiyeti diye bir şey gelişiyor burada o da başkalarının igrenc fikirlerine yarıyor, bak senle konuşuruz diye yarın sübyanci diyen bile çıkabilir djdjdjd
işte sitede yorumlasma eşittir flört kimilerine göre 😅
shshshs giderken kapatacağım işte
yuk be siteden çıkarken hesabımı kapatıp gidiyorum işte aaa yalan borcum mu var len sana kızarmış tavuk
yooo
öyle bir soru sorduğumda görüş at yazarim shddh
böyle sorular zivirtik boş beleş sorular çok yığılan oluyor o yüzden çok sıkıldığım bir an olursa ancak öyle yoksa hiçbir zaman shshdhd
isteğe göre yazmıyorum yeter gali sus uyu
narsistim ben onu cozememissin ehshsh iyi geceleeeee
fıstıkzade kadayıf yiyorum yiyeceksen gel dhdhd ama senin o vücuduna uymaz dhshdhdh
Kendi halinde eğlenmeyi bilen birisin. Küçük şeylerden büyük mutluluklar çıkarmayı biliyorsun. Aynı zamanda kötü durumlarla dalga geçebilmeyi ve olayların komik yanlarını görebiliyorsun. Bu da mizah seviyenin iyi olduğunu gösteriyor. Yaratıcı bir kişiliksin. Olaylara Farklı açılardan bakabiliyorsun. Bu da seni zeki birisi olduğunu gösteriyor çünkü mizah ve espri yapabilme yeteneğini zekadan ayrı düşünemeyiz.
işte emek işte yorum alkissss
😂😂
meagli ne len bunun shshdh
enerjin ve kendiyle eğlenebilen tarzın gayet net anlaşılıyor, ortama renk katan kafa dengi bir havan var. gereksiz kasmayan, neşeli insanlar her zaman ortamın havasını güzelleştirir.
Kendi halinde. Etliye sütlüye karışmayan. Mizah anlayışı yüksek. Esprili ama benim kadar değilsin. İyi bir uyecik
shshhs benim kadar değilsin 😅
ahahhaha en sensin tamam))
Renkli bir karakter olduğunu düşünüyorum bazı cevapların komik birkaç defa sordu denk gelmiştik Gülmeyi güldürmeyi seven alerjisi yüksek pratik zekalı birisini
alerjik reaksiyon gösterdiğim oluyor doğru ejehhd tisikkirlir
Kendi halinde birisin
Kendi halinde birisisin
ah pedgorl mersii
Samimi komik iyi birisin 😂🌸
tisikkirlir
Ayyyy ricalar 😃😂🤣
ilk defa gördüm
işte bu bakmakla görmek arasındaki ince nüans ehdhdh
Çılgın birisin
ben hıı🤨
İspikçi düşmanı 😁
nxndnx artık bedava site çalışanı o isminizi değiştirdim
atarlı m modlar ve çırpınan s Ler gelsin zeminbus yapsinlar sorumda jsjsjs
Düşünmüyorum ahahah
öyleyse yok ol shshd
Hiçbir şey.)
hiç mi gerçekten))
Something, a sty... .😂
Tanımadığım için hiçbir şey
Seni tanımayrum ula
İlk kez gördüm
Fikrim yok
Tanımıyorum
Tanımadığım için bir şey diyemem
Erkek vibe dün de söyledim
çıkarıp masaya koyacağız kaçınılmaz oldu sjdhdhd
Sıkar biraz
gevşetsin mi istersin cncmxnxbxbmzn
Evet evet gevşet🤣

al geçirip gevşetici etkisiyle tanış fazla fazla aldım djdjdh
Bunlar ninem zamanı vardı tam senlik piyasada kaldığını bilem bilmiyordum
ahahhaha mezardan selamlar shshshs
Işığın bol olsun
Seni ilk defa gördüm
ben aslında burada yoğum
Tanımıyorum
Seni tanimiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Eğlenceli ve kendinle barışık bir enerjin var. Seçtiğin bu neşeli görsel ve yazdıkların, topluluk içinde dikkat çekmeyi seven, mizahı bir savunma ve iletişim aracı olarak kullanan renkli bir karakteri işaret ediyor 🧠✨ İnsanların senin hakkındaki algısını merak ederken aslında ne kadar öz güvenli olduğunu da sergiliyorsun. Peki, bu neşeli ve gizemli maskenin arkasında gerçek seni ne kadar insan biliyor? 🕵️♀️☕