Kendini bilime ada.. İnsanlar meyve veren ağacı taşlarlar.. Ben de sevmiyorum insanları.. Ben insan değilim diye düşünüyor musun? Eğer düşünüyorsan insan değilsen hayvansın diye düşünenlere, bitkileri hatırlat.. Gül var mesela papatya var.. Çok güzel şeyler var hayatta.. İnsanlar kirli.. İnsanlar kötü.. Hayvanları ve doğayı sev.. Bilimle uğraş.. Sanatla ilgilen.. Zeki biriysen bilimi tercih et, yetenekliysen yeteneğine göre sanatı.. Ama insanları sevmemek senin sorunun değil, sevilecek cinsten değiller.. Kendini sev, sonra bırak onlar seni sevmekle uğraşsın sen onları değil.. Tekrar söylüyorum bitkiler var, hayvanlar var.. Göremediğimiz yerlerde hayat var.. Oraları gör ve hayatını yaşa lütfen.. Yalnız değilsin..
78 Yorumla
Soran+1 yılbilime de yatkınım sanata da kısmi olarak ama bilimden yana eksiğim işte ben de... yoksa yaratıcı şeyler bulabiliyordum bir zamanlar... bazıları da bunun farkındaydı ama keske üstlerden birileri farkıma varsaydı da ilgili yerlere yönlendirseydiler hepsi uçtu gitti. çok teşekkür ederim Allah razı olsun
- +1 yıl
Senden de razı olsun. Ama geç kaldığını düşünüyorsun, düşünme.. Kendi gerçeklerinin farkındaysan ne mutlu, başkasına ne gerek.. Ben ilkokuldan üni bitene kadar hep tembeldim ama zekiydim ve ders çalışmak doğru değil derdim sisteme ve insanlara karşıydım ama üni bittikten sonra kimseyi dinlemedim ve tekrar hazırlanıp girdim şu an son sınıftayım ve hocalarım beni yüksek lisans yapmam için zorluyor. Birtek şey yaptım, geçtim hocalarıın ve ailemin karşısına ve dedimki benden çalışkan biri olmamı inek gibi çalışmamı beklemeyin ve ben asla çalışmam. Öğrenmek istediğimi öğrenirim öğrettiklerinizi değil. benim bakış açım farklı. Ve hocalara, öğrettikleri bir çok şeyin yanlış oldugunu söyledim mantık dışı dedim adamlar beni anladı ve kabul ettiler. diyorsun ya yaratıcıydım kimse farketmedi uçtu gitti falan.. ben bundan 12 yıl kadar önce daha ortaokul-lise dönemlerindeyken bulduğum formüller düşünce yapısı tanımlamalarım falan hepsi sözde uçmuştu.. şimdi bir bir hatırlıyor ve not alıyorum..
Soran+1 yılHelal olsun ne diyeyim. öyle pek zeki değilim ama çalışma sistemine bilmem neye ćok karşıyım sadece ilgim olan seyler üzerine yoğunlaşmak onları da en iyi şekilde öğrenmek istiyorum. bölümünuz nedir?
Soran+1 yılkendimi nasıl severim bilemiyorum...
Soran+1 yılanladım teşekkürler her şey için Allah razı olsun
Soran+1 yılçok teşekkür ederim. deneyeceğim dediklerinizi...
En İyi Cevaplar
çok zor şeyler yaşadığına eminim. ALLAH yardımcın olsun. İyi bir dinleyiciyim. Elimden geldiğince de çözüm bulmaya çalışırım. Neler yaşadığını anlatmak istersen dinlerim bir arkadaş gibi. Çözüm yolları olarak fikirler üretmeye çalışırım yaşadığın olaylara göre. Tekrar ALLAH yardımcın olsun
35 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun. çok nadir düzgün yorum yapan oluyor. başına gelmeyen bilmiyor ki... gerçekten sağolun başınızı şişirmek istemem
- +1 yıl
bu sitede çok saçma sorular oluyor bazen. o sorulara genelde görüş yazmıyorum bile. bu yazdıklarımı özellikle yazdım çünkü yardıma ya da desteğe ihtiyacı olanlara elimden geldiğince bişeyler yapmak aklıma gelen çözüm varsa yardım etmek destek olmak istiyorum. Başımı şişirme gibi bir durum olsaydı görüş yazmazdım zaten. Rahat ol. Yaşadığın sıkıntıları anlatmak istersen dinlerim
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim Ama burada anlatmak istemiyorum. herkes görsün istemiyorum çünkü
Soran+1 yıltamam atacağım
Gizli Üye(30-35)+1 yılHala yanında olup seni sevenleri daha cok sev ve kıymetlerini bil, hayatında bu zamana kadar görmediğin güzellikleri görmeye calıs, her olumsuzlukta bir olumluluk düşün her şerde bir hayır vardır :)) derdin ne bilmiyorjm ama unutma kısın sonu yazdır acılar olmazsa mutluluğun anlamını bilemeyiz
43 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın teşekkürler Allah razı olsun. umarım o günler gelir...
Cevap sahibi+1 yılSabret ve gör
Soran+1 yılinşallah...
Kişilik & Karakter konusunda 897 cevap paylaştı. Bu çok kötü. kendine sürekli bir kişi yüzünden herkese aynı gözle bakmam haksizlik diye motive et. Önce herseye rağmen kendini sev sonra sıra baskalara gelecektir
25 Yorumla
Soran+1 yılHerkesi çok severdim her şeye rağmen ama işte senin yaptıklarından sonra bir süre sonra onların yaptıklarını kaldıramayınca ağır geliyor. kendimi çok aptal hissediyorum
- +1 yıl
Sen doğru olanı yap gerisini boş ver. Sadece kimseye ederinden fazla değer verme üzülen sen olursun. Hayat herseye rağmen çok güzel Ailene sıkı sıkı sarıl önüne bak negatif insanları görmezden gel ve uzak durmaya çalış. Zaten kalıcı değiliz belli bir müddet sonra hepimiz layık olduğumuz yere gidecez. Yaşamanın tadını çıkar tamam
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim her şey için Allah razı olsun
Soran+1 yılAmin senin de...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Derdin nedirki bukadar karamsarsin. insanlar evlatlarini kaybediyo sakat kaliyolar gozlerini kollarini ayaklarini kaybediyolar milyonlarca engelli insanimiz var.3kurus paraya calisip karnini doyurmak zorunda olan evlat okutan insanlar var onlardan dahami buyuk derdin
13 Yorumla
Soran+1 yılabim de engelli benim onun sıkıntısını da çocukluktan beridir çektim zaten...
hem de o durumdaki insanlara da ayrı bir üzülüyorum zaten. öyle ki bazen üzüntüden ağzıma hiçbir şey sürmüyorum. acıksam da yemiyorum susasam da içmiyorum... onlar kadar kötü değil ama beni karartmaya yetti her şey
Soran+1 yılanladım teşekkür ederim her şey için Allah razı olsun
Bu çok önemli bir sorun ve yaşadıklarını kimse bilemez en iyi sen bilirsin ama her ne yasadiysan ondan nasıl etkilendiginle alakalidir bence bir psikologa gorunebilirsin hatta en mantıklısı bu, yapıcak başka bişey yok
11 Yorumla
Soran+1 yılanladım çok teşekkür ederim...
+1 yılEn iyisi senin durumun bence , insanlara deger verdikce sevdikce , en degersiz en basit insan en dusuk insan sen oluyorsun onun icin ne bir milim yukari nede bir milim asagi , en guzeli kendi halinde olmak bu devirde..
34 Yorumla
Soran+1 yılZaten insanlara yaptıklarımdan sonra aldığım karşılık beni böyle biri yaptı galiba :(
- +1 yıl
Bir sey diyemiyorum sorunlarin karsisinda :/
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim düzgün bir şekilde yorumunuzu yaptığınız için. kırmadan, incitmeden...
- +1 yıl
Rica ederim ne demek
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Keşke tüm insanlığın tek bir boynu olsaydı ve oda benim elimde olsaydı.
Carl panzram
İçimden gçmiyor değil.21 Yorumla
Soran+1 yılYemin ediyorum ki öyle ah bir kurtulabilsem bazılarından ama nafile
Sahte geliyor değil mi sevgileri. merhameti, inançları
63 Yorumla
Soran+1 yılhem de nasıl...
tek gerçekleri bedenleri...
hoş artık yüzlerine bile işlemiş ya sahtelikleri, kötülükleri...
Soran+1 yılben de halen çözebilmiş değilim ki daha...
+1 yılTamam iyilik yapıp kötülük bulabilirsin
Değer vermiyorlarda olabilir
İki yüzlü de olabilir
Ama : yaradılanı seviceksin yaradandan ötürü.21 Yorumla
Soran+1 yılyaradanı seviyorum ama diğeri olmayınca olmuyor işte
Bende insanlardan nefret ediyorum ama sonuna kadar haklıyım, Tinnitus (kulak çınlaması) hastasıyım beynimin içinde bir saniye durmayan bir çınlamayla yaşıyorum, kulaklarım iyi duymadığı için insanlarla düzgün iletişim kuramıyorum, en zoruda iş bulamıyorum, bu nefretimin sorumlusu iki kez engelli raporu almaya çalışıp engelli raporu vermeyen doktorlardır, yani doktorlar yüzünden artık tüm insanlardan nefret ediyorum sonuna kadarda haklıyım, ölürkende ani bir ölüm istiyorum hiçbir sağlık personelinin bana dokunmadan ani bir ölüm, en büyük isteğim ise şu an sağlıklı insanların cehennemde Tinnitus ile cezalandırılmaları ve benim sağlam bir insan olarak onları izlemem.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Kendini sev ama başkalarını sevmene gerek yok. Ben öyle yapıyorum ;)
33 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yapabilirim bunu peki?
Soran+1 yılteşekkür ederim
+1 yıl13 Yorumla- +1 yıl
No Russian :)
- +1 yıl
remember no russian (: efsane
Soran+1 yılahahhaha :D
Hayvanların olduğu yere git. Onların misafirleriyiz onlar sana iyi bakarlar. Biz insanoğlu hem insanlara hemde hayvanlara zarar veririz. Sana katılıyorum
23 Yorumla
Soran+1 yılçok haklısınız onlar bizlerden daha akıllı, daha şevkatli, daha minnettar ve daha insancıl...
Soran+1 yılumarım teşekkürler
Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. https://i.hizliresim.com/AAVg1q.jpg
bende bu durumdaydım zamanla geçer :d21 Yorumla
Soran+1 yılinşallah :d
Bende öyleyim artık kimseyle konuşmuyorum onlar benle konuşmadıkça. O da zorunluluktan. Ben böyle mutluyum ya da kendimi öyle kandırdım. Bazen hiç umrumda olmuyor bazen intihar mı etsem diyorum.
29 Yorumla
Soran+1 yılBen de düşünmüyor değilim. artık ağır geliyor her şey... biran önce yokolmak istiyorum
Soran+1 yıl1-2 kişi ancak ağlar arkamdan çok üzülür ama işte ne bileyim...
Allah a olan inancımdan yapamıyorum
Soran+1 yılyapma da zaten boşver...
Soran+1 yılkarşıma öyle biri hiç çıkmadığı için bilmiyorum ki...
ne yapar ne yapmaz... deneyip görmen lazım.
Soran+1 yılbelli olmaz ki ya konuşursa?
+1 yılaklimdan gecen seyleri yazmisn bende tukndim artik...
24 Yorumla
Soran+1 yılnasıl kendimize geliriz ki ah bir yolunu bulabilsek...
ah yaralarımız sarılsa...- +1 yıl
karsima hep karakrrsz cikti iyice dibe vurdum artik iyice sogdum
Soran+1 yılben de hem de nasıl soğudum hayattan. eğitime devam etmeyi bırak hayata devam edecek gücüm kalmadı...
+1 yılKalbinin ferahlamasını istiyorsan Allah'a yönel, kılmıyorsan namaza başla, boşlukta olmadığını hissedersin.
21 Yorumla
Soran+1 yılyapıyorum çok şükür ferahlatıyor ama yaşadıklarımı hazmedemedim yıllardır
öldürelim l*n ben de nefret ediyorum.. çözüm yok maalesef:S sabret...
25 Yorumla
Soran+1 yıldayanamıyorum...
Soran+1 yılçok var hem de... başkalarının hayatına karışmasalar keşke ama nerede...
çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Soran+1 yılinşallah...
+1 yılhoş geldin grubuma sende... çok felsefe yaptırır adama bu olay inan
43 Yorumla
Soran+1 yılvalla yaptırıyor bol felsefe...
hoş bulmayayım çünkü kurtulmak istiyorum bu durumdan...
önerileriniz var mı?- +1 yıl
2 sene boyunca senin gibi yani benim gibi bir arkadaşımla abartmıyorum hervgün 7 8 saat bunları konuştum.. şimdi buradan ne kadarını anlatabilirim ki ancak şu diyebilirim öyle seylere vardım ki kendim ce... artık kimse beni üzemez kimse bana zarar veremez... o hale gelebildim... ve bana çok seyler kattı... ilk olarak sunu demek isterim sana... iyilik mecbur olmadığın seyi yapınca olur.. mecbur olamadığın seyi yapmassan ve karşı taraf zarar görse bile sen kötü biri olmasssın çünkü en başından hiç mecburiyetin yoktu... ama insanlar bunu kötülük olarak görür... o yuzden insanlar böyle düşünüyor bende böyle düşünüyorum idye çok iyilik yaptım dağ taşıdım mrumda olmadı sakız verdiler bana çok değerli geldi yaptıkları... ama kimseye iyilik yapma kimseye güvenme herkezi satabilme potansiyelin olsun.. çünkü yapmaz dedikleirn seni sattı unutma... daha neler neler var da yaz yaz bitmez inan
Soran+1 yılinşallah ben de bir gün sizin gibi olurum. bunu çok istiyorum...
çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende bazen öyle düşünüyorum. yalnız yaşanabilecek bir yerde bir süre otur. sonra yalnızlıktan , sıkılmaktan dolayı bu düşünceden kurtulabilirsin
21 Yorumla
Soran+1 yılÇoğunlukta yalnızım zaten. kimsem yok ki ailem uzakta ben bir başıma okuyorum geldim buralara
Gizli Üye(25-29)+1 yılMoralim bozuk olduğunda senin dediğin gibi oluyorum. Ama normalde öyle değilim. Sana tavsiyem moralini yüksek tut.
33 Yorumla
Soran+1 yılama nasıl?
sanki artık hayatta tutunacak dalım kalmadı
Cevap sahibi+1 yılBilmem ki kardeş bende çok karamsar biriyim.
Soran+1 yılteşekkürler
+1 yılBende nefret ediyorum ama yalnız kalmayı tercih ediyorum daha iyi oluyor yoksa çok zarar veririm
21 Yorumla
Soran+1 yılZarar da veremiyorum ki hep içime içime atıyorum. çocukluktan beridir susturulan taraf ben oldum. söylenenlere karşılık veremedim. ne kadar dayanırım hayata bilemiyorum. gücüm kalmadı... elimde olsa herkesi bırakıp gider tek başıma hayatıma devam ederim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen insan sevmiiim rahmetli zaza dayinin sozu :)
Sagimi donuyorum birileri insanlardan sikayet ediyor solumu donuyorum yine ayni iste bu benim enteresanima geliyor.
Ayrica bende insan sevmiim ha :)01 Yorumla
Soran+1 yılValla en mantıklısı :)
ama istemsiz sevmiyorum işte. insanlara karşı yüreğimde buz kalıbı oluştu
+1 yılVay be. Nefret ettiğin canlıdan yardım istemek pek bir ironi.
Kitap okuyan, seven bir insansan yardımcı olurum.09 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşım çözüm bulmaya ihtiyacım var. normal bir şey değil bu. sevdiğim türde kitapları okurum
- +1 yıl
David burns- iyi hissetmek
Bu kitap oku. Senin işine yarayacak. Saçma sapan kişisel gelisim kitaplarında değil merak etme
Soran+1 yılHocam ben yurtdışındayım. nasıl bulurum
- +1 yıl
Bak bu konuda hiç bir fikrim yok. İngilizce desek mesela kusursuz ingilizcen ya da herhangi dilse o ikinci dilin varmi?
Soran+1 yılKusursuz değil yeni öğreniyorum. yeni rusça ögreniyorum
- +1 yıl
O halde o kitabı türkçe bulup alman gerek. Valla internet siteleri araştır. Ben hiç netten almadigim icin bu konuda yardimci olamayacagim
Soran+1 yılÇok teşekkürler Allah razı olsun
- +1 yıl
Dilerim bir yolunu bulursun bol şans.
Soran+1 yılumarım
+1 yılasik olman gerek baska yolu yok bunun !!!
34 Yorumla
Soran+1 yılşıp diye aşık olamaz ki insan...15 yaşımda aşık oldum. çok şiddetli bir şekilde. öyle ki baktığım herkeste onun yüzünü görür oldum ama o beni sevmedi ki... karşılıksız olunca aşk da boş be hocam...
- +1 yıl
15 yasinda ask falan olmaz onu sayma lütfen dostum... gercekten seninle yan yana yürüyecek bir insana asik olmalisin. 15 yasinda aklinda ip atlamakla , futbol oynamaktan baska düsüncesi olmayan biri asik olamaz !!
Soran+1 yılgerçekten oldum ama 3 yıl rahat unutamadım ve 6 yılın sonunda hala tek tük aklıma geliyor
- +1 yıl
sen istesende istemesende bu hayat devam edecek gecmisle degil gelecekle yasa, dünü degil bugünü düsün... ve asik ol...
+1 yıl:) benimle tanış çivi çiviyi söker :)
la get şaka yaptım...
böyle insanları hiç sevmem...010 Yorumla
Soran+1 yılBirgün başına gelir o zaman bu günü unutma olur mu?
Yaşadıklarımdan sonra elimde değil bazı şeyler. kurtulmak için yol arıyorum ama sizlerin yaptıklarına bak- +1 yıl
ne yaşadığını yazdın mı yok... nerden biliyim...
yazdında laf mı ettik... bu soruyu burada 20 kere cevapladım...
her seferinde tipler değişiyo ilk değilsin...
Soran+1 yılHer yapılan iyilikte kötülük bulmak...
- +1 yıl
aynısını bende yaşıyorum bende çok bişi sandım...
- +1 yıl
lise üniverste hayatı sona ercek insanları kurtardım...
mezun oldular helallik bile almadılar borcunu ödemediler arayınca açmadılar arama dediler...
Soran+1 yılbiraz daha ağırları... keşke o kadarla kalsa
- +1 yıl
ne derdin anlat bari bu kadar şiştiysen...
Soran+1 yılAllah razı olsun teşekkür ederim
- +1 yıl
amin senden de...
Soran+1 yılamin...
+1 yılbizimde senden nefret ettiğimizi düşün
Kurtulursun11 Yorumla
Soran+1 yılGeçmiyor gerçekten... istemsiz geldi bu duygu yaşadıklarımdan sonra kurtulamıyorum. yanlış olduğunu biliyorum ama gitmiyor işte...
Bu duygudan kurtulma bence..
43 Yorumla
Soran+1 yılneden? kötü değil mi bu duygu?
kötü olandan kaçmak gerekmez mi?
Soran+1 yılhaklısınız teşekkürler. Allah razı olsun
kendini kendine sevdir yeter
31 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yapacağım?
+1 yılyaradılanı sev yaradandan ötürü
19 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten elimde değil kurtulmak istiyorum ama yok
- +1 yıl
sebep ne peki?
Soran+1 yılÇok sebebi...
- +1 yıl
anladım valal değer vermek konusuna gelirsek değersiz insanlara verilen değer neye değer? böyle düşünebilirsin hakeden insanlara değer veririsen kazanan sen olursun
Soran+1 yılhak eden de sırtını dönüyor bir gün...
Allah razı olsun çok teşekkür ederim- +1 yıl
şunu izle istersen ya yardımcı olur inşallah. cümlemizden inşalalh hayırlı akşamlar
https://www.youtube.com/watch?v=dYPGbpZ2yuU
Soran+1 yılçok teşekkür ederim izledim. doğru aslında. bazı insanlara baktığımda Allah ı görüyormuş gibi oluyorum yoksa yavaş yavaş ona aşk başladığı için mi acaba böyleyim aynı zamanda
- +1 yıl
hayırlısı inşalalh
Soran+1 yılhayırlısı...
Gizli Üye(30-35)+1 yılNefret etmekte haklısın bizler birer pisligiz
43 Yorumla
Soran+1 yılbunu diyebilen birisi pislik olamaz olsa olsa çok iyidir ve o da bizim gibidir...
darbe alan yaralanan... o yüzden siz üstünüze almayın ne olur
Allah razı olsun
Cevap sahibi+1 yılHayır gerçekten içten söyledim bunu. Sizde üzülmeyin bugün benim gibi kaç kalp yaralı bilmiyorum ama allah hepimize yardım etsn
Soran+1 yılben de pisliğin tekiyim aslında...
amin hepimizin yaralarını sarar inşallah yaradan
Kişilik & Karakter konusunda 309 cevap paylaştı. Akışına bırak..
23 Yorumla
Soran+1 yıldayanamıyorum... gücüm kalmadı
- +1 yıl
Ne yasadigini bilmiyorum fakat belliki darbe almissin fakat bunun yani insanlari sevmenin cok fazla bir yolu yok yani zaten ya seversin ya da hic sevememissindir, illa bisiler denemek istiyorsan iyi yanlarini bulmaya calis ve bunlari kafanda buyut. En basiti aaa Melike bir sokak kedisine süt verdi ve bu iyi birsey gibi :)
Soran+1 yılanladım. çok teşekkür ederim. Allah razı olsun
+1 yılNe yaşadın yani. Bunu bilmeden çözüm bulamayız...
07 Yorumla
Soran+1 yılHer yaptığım iyilikte kötülük buldum demem yeterli sanırım. ailemden bile...
- +1 yıl
Yani şimdi bende dahil herkesin sorunları olabiliyor. Ama senin fazla ve büyük bir sorunun var. Karamsar olmak yerine kendin için birşeyler yapmalısın. Artık kendini düşünmelisin. Herkes kötü değil elbette. Sadece olumlu düşünmeye çalış.
Soran+1 yılSiz bu durumda olsanız nasıl bir yol izlerdiniz?
- +1 yıl
Kötülük gördüğüm olaylardaki sebepleri bulmaya çalışırım. Bunları belirleyerek ona göre hareket ederim. Ve bu insanları hayatımdan çıkarırım. Sonuçta nerde olursan ol mutlaka senin kötü olmanı isteyecek birisi olacaktır. Ailemle de konuşurum bu konuda. Onlara açık ve net bir şekilde kendimi ifade ederim hatalarını yanlışlarını söylerim...
Soran+1 yılsöylediğimde küsüyorlar konuşmuyorlar ailem benimle...
her şey için çok teşekkür ederim Allah razı olsun- +1 yıl
Sizden de sağolun. Sen söyle konusmazlarsa da sende konuşmayacaksın taki onlar hatalarını anlayana kadar. Evet zor ama anlamaları için bunu yapmalısın. Biraz soğuk olacaksın. Biraz da kendini kafanı dinleyeceksin. Mutlu olman dileğiyle 😊😊😊
Soran+1 yılteşekkür ederim sizin de...
Çok güzel bir duygu
32 Yorumla
Soran+1 yılKimseye hiçbir şey hissetmiyorsun tek hissettiğin nefret. insanların sana koyduklarına karşılık koyar gibi
Aynısı bende de var
21 Yorumla
Soran+1 yılnasıl aşabiliriz ki bu durumu?
+1 yılBaşına ne geldi ki
14 Yorumla
Soran+1 yıliyilik yapıp hep kötülük bulmak en yakınarından bile...
- +1 yıl
Kimseye güvenmemek lazım hiçkimse için üzülmeye değmez
Soran+1 yılteşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
sadece gözlerin işidir.
05 Yorumla
Soran+1 yılbakışa göre değişir mi demek yani?
Soran+1 yılGöz germese kulak duyabilir. hepsi olmasa da muhakkak hisseder
Soran+1 yılkalp gözü açık olanlar var yalnız... onları da es geçmemek lazım. öyleyse yine anlar ki...
mozartla beethoven temsilcileri...
+1 yılmenapozo girmeye çok yakınsın :)
03 Yorumla
Soran+1 yılYok hocam daha 20 yav :D
- +1 yıl
bu işler yaşa bakmaz çekirgem :)
Soran+1 yılPeki sağolun :)
İyi insanlarla tanış
16 Yorumla
Soran+1 yılbulamıyorum. iyi sandıklarım oluyor sadece... yüzlerini sonradan görüyorum. nasıl bulurum ki?
Soran+1 yılne gibi tedbir?
Soran+1 yılanladım çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılilk basta kendını sevmen gerek ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılSevemiyorum. kendimi çok aptal hissediyorum benim yaptıklarım ve bana yapılanlardan sonra
Haklısın.
20 Yorumlakeşke ölsen
14 Yorumla- +1 yıl
Bence de...
Soran+1 yılSen de.
- +1 yıl
Hoşt Terbiyesiz...
- Kişilik & Karakter konusunda 444 cevap paylaştı.
+1 yılölerek.
01 Yorumla
Soran+1 yılinançlıyım nasıl yaparım bunu
+1 yılöldür tek tek :D
02 Yorumla
Soran+1 yılruh olmayınca beden de olmuyor haliyle...
ruhen hepsi beni öldürürken mi?- +1 yıl
beni çok aştı :D ben gidip yatayım
öldür onları :)
00 YorumlaNefrete karşıyım ben
02 Yorumla
Soran+1 yılelinde olmadan seni yakalarsa ne yaparsın?
İntihar et
01 Yorumla
Soran+1 yılbaşına gelse yapacağın ilk iş bu mu?
+1 yılormanda yaşa
02 Yorumla
Soran+1 yılSen öyle mi yaptın?
- +1 yıl
ben insanlardan nefret etmiyorum
beynine sık :)
01 Yorumla
Soran+1 yılböyle şeyler yaşasan sen de sıkar mıydın?
- Kişilik & Karakter konusunda 524 cevap paylaştı.
+1 yılÖl...
01 Yorumla
Soran+1 yılSen de
Sen hayvanmisin?
05 Yorumla
Soran+1 yılİnsan da memeli hayvandır. dolayısıyla sen de bir hayvansın.
Soran+1 yılkendimden de nefret ediyorum yukarıda dedim zaten
Soran+1 yılHemen hemen her şey. yaptıgım her iyilikte kötülük bulmak. sürekli acı yaşamak herkesimin olması ama kimsemin olmaması...
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar