Gidip CEO falan da demiyorum tabii de mühendis teknisyen bir şeyler sallıyorum inanıyorum 3-4 yıldır böyleyim
10 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gidip CEO falan da demiyorum tabii de mühendis teknisyen bir şeyler sallıyorum inanıyorum 3-4 yıldır böyleyim
Cevap
1Cevap
Yani ikisi arasında biraz fark var kendi iyiligin için doğruyu söyle
Türkiyede kadınlara bi fabrikada işçiyim de bakayım suratları nasıl ekşiyor
Peki akıllı zeki insan kadınlar böyleyken senin mühendisim diyip işçi olmana ne derler ne tepki verirler alkış tutmazlar herhalde. Sen kendi kendini kandırıyorsun ve insanları da kandırıyorsun yok yere hem başkasının hem de kendi zamanını ziyan ediyorsun
Cinsellik için kullanıp atıyorum pek önemli değil hatta bazılarını video olarak aldıklarım bile var
İyy iğrenç birisin Allah senin gibilerin benden uzak etsin
Orası hiç belli olmaz reelde baya farklı biriyim hahahshsbzbsn
Reelde nasıl olduğun zerre umrumda değil
Ne gerek var bu yalana? Yarın bir gün evleneceğin insana da bu yalanı da diyemeyeceksin ki.
Degil soyle bence ciddi bir sey olursa fos olursun
Ciddi olma gibi bi niyetim yok ki cinsellik için yapıyorum sadece
@Üyeyok7 e bende yalan söyleyip yapıyorum canım ahahahha avukatla bile seviştim 2 hafta önce üstelik sonra direk görüşmeyi kestim
@Üyeyok7 lise mezunuyum la abartma
O bozuk türkçeyle senin gibi beyaz yakalıları skyorum ahahhahshshsjsjss
@Üyeyok7 evlenme niyetim yok
@Üyeyok7 sonra belki hayatımı oturtunca evlenirim
@Üyeyok7 olm ne asgarisi aq 45k alıyom bi bok değilde asgaride değil yani ayrıyetten asgari evli çok erkek var
@Üyeyok7 ben öyle biriyle oturup kahve bile içmem
@Üyeyok7 off ne kafa sktn mk tanımadıgın insanlar hakkında böyle konuşma bence :)
Kendin olamadıktan sonra ne önemi var
Başka sekilde date bile çıkan yok aw kime fabrikada calısıyorum desen demeden bile iletişimi kesip soguk yapıyorsunuz susun bence
Normal değil niye öyle yapıyorsun?
Ne yapayım başka sekilde date bile cıkmıyorsunuz
Sokaktaki it de mühendis oluyor artık AQ önüne gelen müho oluyor artık. Ülkenin yüz akı bir sektör varsa o da Tıp'tır.
Onlarıda sktm dert etme sen
Gerçek ortaya çıkarsa adın çıkar
Anırdım hdjsjdks
Niye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Emeğin utancı olmaz ama bu durum mesleğinden ziyade öz değerinle ilgili bir derinliği işaret ediyor 🧠 Kendini olduğun gibi kabul ettiremeyeceğin korkusu seni bu yalana itiyor olabilir. İlişkilerde güven en temel harçtır; sahte bir kimlikle kurduğun bağlar zamanla seni daha çok yorar. Dürüst olmak seni her zaman daha çekici ve güçlü kılar 🔍 Peki, seni sen yapan değerleri bir unvanın arkasına saklamaktan gerçekten mutlu musun? 👁️