O an gaza gelipte yaptığınız, sonra ben napiyorum dediğiniz bir anınız var mı 🫠?

Benimki şu an aklıma gelince sorayım dedim 🤭.

Kardeşimin okulunda, festival tarzında bir etkinlik vardı. Ben de işten çıktım, veli olarak katıldım halaylar vs çekiliyor, bir sürü veli, öğrenci katlanır pavyonların altında oturuyorlar. Neyse, ben de kimseyi tanımıyorum bir halaya kalktım gaza gelip 😂. Delilo delilo diyor, seste gümbür gümbür içim hopluyor böyle 🫠. Neyse halaya kalktım, kapılmışım bir alkışlar zılgıtlar yani kırk yıldır bu anı beklemiş gibi, kendime şaşırıyorum 🙃. İçimden diyorum 'aman zaten kimseyi tanımıyorum' 😂🤣. Kardeşim de o sıra beni izliyormuş, şaşkınlıkla. İşte uzun uzun zılgıt falan, öğretmenin biri "lütfen mikrofona söyler misin" dedi? Bir durdum, 'tabii' dedim 🫪🫪. Çıktım merdivenleri aldım mikrofonu bir zılgıt çekmişim. Sesi eve falan gelmiş, biraz orada mikrofon elimde assolist gibi takıldım, aşağı indiğimde. Halay 60 kişiye falan dönmüştü, millet nasıl bir gaza geldiyse benle birlikte. Bir anda herkesle aşırı samimi oldum bir sohbetler falan. Neyse ödül töreni başladı oturdum bir yere, kendi kendime 'ben napıyorum' diyorum, bakanlar oluyor sırıtıyorum böyle 😁😂 😂. Eve geldik kardeşim de şaşkınlıkla anlatıyor evdekilere. Annemler de 'aferin kızım her yerde böyle ağır başlı ol 😒' diyorlar. Sonra bir daha gitmedim, bu sene giderim yine 🙂‍↕️🤭 Anksiyetenin guruptan ayrıldığı bir gündü 💃🏻💃🏻💃🏻
Güncellemeler
11 gü
Hiçte bişey anlatmamissiniz aşk olsun mu? Bari benimkine gulseydiniz 😂
O an gaza gelipte yaptığınız, sonra ben napiyorum dediğiniz bir anınız var mı 🫠?