Kuzenim burada yeni 15 yaşına girmişti. Bunu okuduğunuzda ne düşündünüz? Ne düşünmeliyim?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kuzenim burada yeni 15 yaşına girmişti. Bunu okuduğunuzda ne düşündünüz? Ne düşünmeliyim?
Neden okuyorsun kız şu an 18 yaşında ve sınırını ihlal ettin.. O yaşta ve herşeyin farkında sınırlarını biliyor tehdidi görüyor ve düşünceleri ile aklı kıt biri olmadığı da aşikar. Kuzenin sana izin vermeden günlüğünü okuma hakkını kendinde nasıl buldugunu düşünebilirsin mesela bişey düşünmek istiyorsan...
Vefat ettiği için eşyalarına bakıyorum
Vefat etmiş kuzeninin özelini burada neden herkesle paylaşıyorsun o konu da tartışılır.. Neyse milleti kuzenin hakkında bilip bilmeden konuşturuyorsun. Soruyu sil vefat etmiş kuzeninin 3 yıl önceki yazdıkları ne seni ne de kimseyi artık ilgilendirmez
Görseldeki yazılar, 15 yaşındaki bir gencin sınır ihlalleri, rıza kaygıları ve duygusal karmaşalar yaşadığını net bir şekilde gösteriyor. Yaşı gereği savunmasız olduğu bu durumda, fiziksel temasa dair zorlanma hissetmesi son derece hassas bir konu. Onu yargılamadan, utandırmadan ve güvenini kırmadan dinleyebilecek bir yetişkinle veya uzmanla durumu paylaşması çok kritik 🧠. Bu durumu fark etmiş olman önemli; ona hissettirmeden yanında olduğunu gösterip destek almasını sağlar mısın? 🔍
Cevap
9Cevap
Kim olursa olsun birilerinin özel eşyasını kurcalama hiç olacak iş değil, hadi okudun burada neden paylaştın?
kimsenin özel defterini karıştırmamak gerekirdi, okuduğun için de içine atıp gizli tutman en doğrusu olur.
Vefat eden kuzeninin ozelini okuman 1. ayıbın , burada millete paylasman 2. ayıbın. Yazık ya !!
Çocuğa olan saygımdan okuma gereği duymadım kimsenin günlüğü böyle ulu orta paulaşılmamalı
A aaa manyak. Bize ne başkasının günlüğünden ne kadar ayıp yaptığın
Bir şey mi düşünmem lazım?
Başkasının anı defterini niye okuyorsun?
Kuzenim vefat etti eşyalarına bakıyordum
Yani? Vefat eden kuzeninin anı defterini burada paylaşmaya hakkın olduğunu düşünecek kadar narsist misin? Bir de "Ne düşünmeliyim?" diye sormuşsun. Sana bir şey düşünmen gerektiğini düşündüren nedir acaba?
Kuzenini kirletmişler istediği kadar cinsellik yaşamamış bakire olsun totosunu elletmis kulağını isirtmis
Abla diğer yorumlarda okudum bu kız vefat etti demişsin ne oldu
Kuzeninle ilgi istiyor sanırım
Ne alaka
Günlüğünü okuduğunu bilmeden Sevgili konularını konuşman gerekir yani
Bu yaptığın suç biliyorsun dimi
Senden mi hoşlanıyo
Kızım ben ne alaka
coh ayıb
Ne ayıp
Ahmete mı vermıs okuyamadım tam
Ne biçim konuşuyorsun
Kendisi vefat etti eşyalarına bakıyordum ben de