Toplum, ilişkiler, aile, kimse beni ciddiye almıyor. Nasıl daha sert olacağım ki
11 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
6Cevap
Sertlik ile saygı sahibi olmak aynı şey değil
İnsanlar sert bulmadığı birisine saygı duymuyor zaten bence
İnsanlar o farkı anlamıyor bence hayvan gibi korktuguna tapıyor
Bişey yapmana gerek yok sadece kısa öz konuş fazla gülme yeter
Sitem , içinden konuşma, kaçma ifade edememe zannediyorlar benle aynı sekansta olmuyorlar ben anlatıyorum bilgi beriyorum deneyim anlatıyorum bazen üzülüyorum falan ama bu yukarda saydığım şeyler zannediyorlar sadece. yani anlattığım şeylere kulak vermiyorlar genelliyolar
Bu da bende sert olamadım hissi bıraktı. omrum boyunca böyle oldu. onlarla iletişim başlattım kendimce konuştum canım canım hep noktalama işaretine falan takıldılar anlamaya çalışmadilar bile hatta ters ve önyargılı deyip bunungorduler sadece ben hikayemi anlattım duygy yasadim birsuru şey oldu ama bana ulasamadilar çünkü kötü şeyleri gördüler veya genellediler. ben sitem etmiyorum içimden de konuşmuyorum ama hic anlamadilar
Sende onlara biseyleri anlatmak için çaba gösterme biraz daha bağlarını esnet bakalım nasıl bir tavır sergiliyecekler
Tavrımi sert bulmadiklari için tabiki sonradan anlıyorlar gevsiyolar sonra ise çok sert gibi düşünüp önyargılı gibi düşünüp bırakıyorlar. ayni şey oluyor çünkü ilk başta da yeterince sertim düşük görmeyi seçtikleri için o sertliği sonradan algılıyorlar sonra da kolaya kaçıp komple kaçıyorlar çünkü çok sert biri değilim böyle oluyor hep
Gevsedikleri esnada da fazla sert buluyorlar suçlayıp kaciyorlar
Evet hatam oydu fazla yakın oldum hayatımı bilgileri duygum en dibine kadar açtım resmen tapiyo zannediyo insanlar bu kadar yakın olunca halbuki o esnada da sertim
Hmm o zaman arkadaşlık ilişkilerini gözden geçir çünkü bu kısır bir döngü hayatına çok fazla etki eden insanlarmı
Liseden birkaç kişi zaten pek arkadaşım olmadı
Ama daha sert olmak lazımmis anlamıyorlar yakınlıktan. kotu şeyi görüp beni sucluyorlar
Çok devrik cümleler kuruyorsun anlamak için 2-3 kez aynı cümleleri okuyorum lan djsjdnjf
Ben sadece bağımlılık yapıcı bı seymisim gibi davranıyorlar sanki sonuç bu oluyor yeterince sertim ama algimla oynamaay haklari yok daha fazla sert olmam gerekiyo diye bence bilmiyorum tabiki bı şeyler öğrendim ama ben her zaman serttim buna inanıyorum içimden sert olunca bunu hissedip sanki üstünlük tasliyolar bu da benim sertliğimi alıyor ama eminim ki ben hep serttim onlar öyle hesap kitap yaparken bile
Kral sen bana olayları anlatarak örnek versene başka türlü cevaplayamicam maalesef 😊😊😊
Devrik cümle okuyabiliyorsan anlarsin kral
Hah aynen böyle yapıyorlar işte anlama çabası 0
Lan benim suçum ne harbiden bak anlamakta güçlük çekiyorum
boş ver tamam doğrudur sert olmak için doğru cümle kurmak da lazım evet
Sinirli yürü işe yarar
Ogretelim ask
Ben karşımdaki ile iletişim kurmaya çalıştıkça hep ya içimden konuşuyorum sanıyorlar ya sitem ediyorum saniyotlar ya da kaçıyorum sanıyorlar kendimi ifade edemiyor sanıyorlar ben kendimiifade ediyorum , ifade ettiklerimi görmüyorlar fakat kırmamak için bu saydığım şeyleri zannediyorlar. yine de bu zannettikleri şeyler bile benle iletişim kurmalarına sebep olmuyor
Askim durus olarak nasil duruyorsun cocuksu minyon bi tip misin
Evet
Citi piti bir imajin var demekki milette ona bi cozum bul once
Kilo alamıyorum ki
Diyetisyenle calistin mi hic
Hayır tanıdığın mi var
Hayir gorus diye soyluyorum
Bağır çağır
Sert ol
zamanla
abi ben boksorum de
Ogretelim hemen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sert olmak ile kararlı olmak arasındaki farkı kaçırdığında yıpranman çok doğal 🧠 İnsanların seni ciddiye alması için bağırıp çağırmana ya da sertleşmene gerek yok. Sınır, hayır dediğinde geri adım atmamak ve kendi kararlarının arkasında sakince durabilmektir. İfaden net, ses tonun dingin ama tavrın tutarlı olduğunda saygı kendiliğinden gelir 👁️ Bugün sana saygısızlık yapıldığını hissettiğin ilk anda tepkisiz kalmak yerine ne söylemeyi deneyeceksin ✨