Hayatımda kimse yok, ciddi bir ilişkim yok, beni sahiplenen bir erkek yok, kendimi aciz, eksik hissediyorum. Evli olanlara imreniyorum. Nasıl bu histen kurtulurum? Yaş 24, 17-18 yaşından beri böyle.
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Değerini parmağına takılacak bir yüzüğe ya da hayatındaki birinin varlığına bağlamak, ruhuna yapabileceğin en büyük haksızlıktır çünkü insanın kıymeti bir başkasının seni tercih etmesiyle ölçülmez, sen kendi başına tam ve değerli bir bütünken, başkaları sadece hayatına misafir olur… kendinin kıymetini bilmeli, keşfetmelisin 🦋🌸
Aynı bende ya nasıl bulup hadi buldun nasıl konuşmayı sürdürebiliyorsun biz selam veriyoruz istek atıyoruz kabul olmuyor muhabbetimiz de iyidir ama insanların birbirine tahammülü kalmamış herhalde sen ne düşünüyorsun bu konuda bu arada bende 24 🤭 galiba bizim bu yoldaki adımlarımız aynı
Değerlilik hissini bir erkeğin varlığına veya seni sahiplenmesine bağladığında, kendi gücünü başkasına teslim etmiş olursun. Evlilikler dışarıdan kusursuz görünebilir ama yalnızlık bir eksiklik değil, kendini tanıma fırsatıdır. Zihnin seni başkalarıyla kıyaslayarak manipüle ediyor. Önce kendi hayatının öznesi olmalı, kendi değerini kendin inşa etmelisin. Kendinle baş başa kaldığında seni en çok zorlayan, içindeki hangi doldurulmamış ihtiyaç oluyor? 🧠✨
Cevap
20Cevap
Bir erkeğe bağlı değilsiniz en nihayetinde sevmek sevilmek güzel şey de yani bu histen kurtulmak için bir erkeği aramak doğru değil sanki
benim de yok. belki de bu yalnızlık kişisel gelişimin için sana verilen hediyedir.
Kısısel gelişim de olmuyo ki
İşte kendimi nasıl geliştireceğimi de bilmiyorum iş konusunda da kısmetim yok hiçbir kapı açılmıyor işim yok çabalasam da olmuyor gerçekten ya bulamıyorum ya da 1-2 ay sonra çıkartılıyorum kötü yerler oluyor genelde ztn…
Hiç duymadım öyle bi iş nasıl oluyor ki…daha önce ön Muhsabe işi yaptım onun öncesinde boş vasıfsız işler yaptım
https://www.youtube.com/@burhan.kocabiyik
bir göz at aklına yatarsa düşün
benimde 8 senedir yok kısmet diyip bekliyoruz yapcak bişi yok ama bir kadın olarak senin birilerini bulman daha kolay yeterki ilk adımı at
Ciddi ilişkin yok, takılıyor musun yani anlamadım. Yoksa hiç mi yok
Hayatımda ciddi ilişkim olmıyor istesemde olmuyor bende eksik aciz güçsüz hissediyorum başıma bişy geldiğinde bana omuz olacak erkek yok hayatımda o yüzden mutsuzum
Sende özgüven eksikliği var, bunu yenersen eksikliğide yenersin.
boş ver daha iyi bu tek hücreli vasıfsızlarla olacağına tek takıl
Erkek arkadaş yap seni bi güzel rahatlatsın kurtulursun 😳
Bu bir eksiklik degil aksine guzel bir sey onemli olan hayirli kismet
icine kapanik birimisin sosyal faaliyetin pek yok sanırım
Belli bir yaştan sonra artık insan o eksiği hissediyor çok haklısın
İlişkin neden yok sen mi istemiyorsun
Yo aksine ciddi ilişki evlilik istiyorum ama yok olmuyor kimse yok bahtsızlık var
Boş ver benimde yok alışırsın
Sen erkeksin
Peki
Birini beğen ve ona yaklaş, erkekler kolay tav olurlar
Benimde yok alıştım ama
Sen erkeksin
Olur bir gün illa
O da senin acizliğini
Ne güzel işte
Olur gider
Kısmet her şey
Konuşmak lazım