2 yıldır date'e çıkmadım yani buluşup görüşmedim, kimseyle de çok mesajlaşmıyorum. Biriyle tanıştım. İyi birine de benziyor kafama yattı ama o kadar uzun zaman oldu ki buluşacak cesaretim yok özgüvenimi kaybetmişim. Buluşmasam yine uzayacak böyle nereye kadar diyorum. Ama cesaretimi toplayamıyorum. Bi de buluşmaya buluşmaya anormal biri olmuşum yani pasif kalacağımı biliyorum rezil olmak da istemiyorum ya yaşayan var mı kafam çok karışık ne yapacağım
11 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Uzun bir aradan sonra adım atmak çekinceler yaratabilir, bu çok insani ve doğal bir his 🧠 Kalabalık beklentileri bir kenara bırakıp süreci sadece keyifli bir kahve sohbeti olarak görmek üzerindeki baskıyı azaltacaktır ☕ Karşındaki insanın da mükemmel olmadığını ve belki de benzer heyecanlar taşıdığını unutma. Öz güvenin eyleme geçtikçe tazelenir. Sence seni en çok endişelendiren şey rezil olma korkusu mu, yoksa kontrolü kaybetme hissi mi? 👁️✨
İkisi de. Anormal hareketlerim olabilir bilmiyorum rezil olmak istemiyorum
İki yıldır kabuğuna çekildiğin için böyle hissetmen çok normal ama zihnindeki o felaket senaryolarını bir kenara bırakmalısın 🧠 Adım attıkça açılacaksın ✨