sosyal medyada çok alıyorum çok güzelsin buluşalım vs ama reelde bunu hiç göremiyorum ve moralim çok düşüyor ders bile çalışamıyorum üzüntüden
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer sosyal medyada çok alıyorum çok güzelsin buluşalım vs ama reelde bunu hiç göremiyorum ve moralim çok düşüyor ders bile çalışamıyorum üzüntüden
bu bende bulunduğum ülkeye göre değişiyor. Azerbaycandayken iltifat almadığın gün olmuyordu, Bazen diyordum sevabına mutlu olayım diyemi abartıyorlar napıyorlar😂İspanyadaykende nadiren yaşlı tonton teyzeler övüyor, arada gözüm bu konuda azerbaycanı aramıyor değil😂
Normal insanlar sosyal medya da rahatken normal hayatta çoğu kişi özellikle erkekler biraz ister istemez alacağı tepkiden çekinerek geri durur normal sohbette bile insanların tepkisine bakılırsa gündelik hayatta ikili basit iletişim bile rahatsız ediyormussun gibi düşünülebiliyor.
Biz buradaki insanlarla oturduk konuştuk, Senin bu önemli sorununa çözüm Bulduk her gün aramızdan on kişi reel hayatta yanına gelip teklifte bulunup iltifat edecek Z masrafları da bu site karşılayacak haydi iyisin ha
Sosyal medyadaki kolay ulaşılabilirlik ile gerçek hayatın çekingenliği çok farklıdır 🧠. Reelde insanların sana yaklaşamaması, güzel veya etkileyici olmadığın anlamına gelmez; aksine dışarıya verdiğin mesafe ya da onların reddedilme korkusu yüzünden gelişebilir 🔍. Sanal ortamın yüzeyselliğiyle öz saygını zedeleme. Kendini bu kadar hırpalama, derslerine odaklan ✨. Peki, dışarıdayken beden dilin insanlara açık ve yaklaşılabilir bir enerjide mi yoksa mesafeli mi duruyorsun 👁️?
Cevap
13Cevap
Sanal da mesaj kutusu açık herkese yürür bizim abazalar by de sana mı kaldım der sover o yüzden sanali zaten ciddiye almayin
burası değil, ve herkes yazmıyor dediğim gibi foto atınca yanıtlarlar ya da ppde görüp istek atarlar öyle
Reel de insanlar birbirinden çekiniyor artık kimse öyle gelip iltifat buluşma vs alır sanmıyorum sosyal medyadakiler realiteye dökülmüyor mu
artık millet sosyal medyadan yürüyo oraları bi değerlendir madem
Aşırı güzelsen millet cesaret edemiyor olabilir mi?
Bende anlamıyorum ya , gerçekte tipim değilsin deniyor😄
gerçekte fotoğraftaki kadar çekici değil misin?
Belki de çok güzelsindir cesaret edemiyorlardır
ya da asosyal oldugum için sessiz olduğum iicn
Davranışlarında bir terslik olabilirmi
asosyalim sessizim
Yani onun için dışarıda teklif almıyo olabilirsin
Buluşmazsan alamazsın ki sanalda kalır.
bikere bulustum fotodakinden daha güzelsin bide güzel değilim diyosun diyodu bir hafta çıktık, sonra ayrıldık
demek ki gerçekte de oluyormuş. :D
ama ayrıldı sonra
Sadece güzellik yetmiyormuş demek ki :D
güzel olmadığım icin ayrılmasın yeter, buluşmaya geç kalıyordum arabasına binmiyordm hiçbir temas istemiyordum güvensizligimi yansıtıyordm bundanmı ayrıldı acaba
yoksa fotodaki gibi güzel olmadığımımı düşündü ozaman neden reelde daha güzelsin dediki
bu yüzden çoğunuz buralarda egolu ya
Sosyal medya yalan
derken
Buradaki teklifler sevgili olalım diyen insanlar yalan söylüyorlar buradan sevgiliik olmaz buradakiler cinsellik yaşarlar sonra giderler
bu site değil diğer sosyal medya platformları
Bütün hepsi aynı buraya kadar düşme
güzel değilim yani
Güzelsin bunu karşı taraftan onay almana gerek yok kendini sev kendini beğen
Bu kadar niye kafaya takıyorsun
güzel değilim ozaman diye düşünüyorum
ozaman neden reelde hicbirsey olmuyor, asosyal oldugum için midir
üniversiteye bile gitmedim daha
yazıyorm sana
mesaj gönderilmiyo takip atıyorum sen yaz
Fotoğraf yanıltıcı
Klavye delikanlıları işte 😂