Diğer Bana bir iltifat etseniz ne söylersiniz? PrensHazretleri Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kim neler der? 😂 #prensiçiniltifat Güncellemeler+1 yıl Devam 😂 Güncellemeler+1 yıl #prensiçiniltifat Bana bir iltifat etseniz ne söylersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
-The_Dark_Knight- Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl "Prens Yorumcusu" 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl uzun olmasın diye bence dndj😂 Yorumla -The_Dark_Knight- +1 yıl Bunu bir ödeşme gibi düşün. Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Bak ya fjfj😂 Yorumla
Nicktir_et Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl 2 haftadır hesabım askıdaydı! Neyse al sana iltifat... Sen bir prensin 1 9 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Napmistin ki 😂 Yorumla Nicktir_et +1 yıl Normal normal görüş yazıyordum Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Acaba 😂 Yorumla Nicktir_et +1 yıl Belki şikayet almışımdır.Bazılarıyla kavgalıydım. Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ne yaptın ki fhfv Yorumla Nicktir_et +1 yıl Yok hakaret falanda etmedim. Laf atışı yaptık sadece.Normalce biraz dalga geçerek görüş yazıyordum sadece. Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ondandir belki ghf Yorumla Nicktir_et +1 yıl Olabilir 🤔 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl 😂 Yorumla
nicckyok Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Çok düşündüm de.. bulamadım sfjsgj 2 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Oysa çok var dkcj Yorumla nicckyok +1 yıl Samimi iyi kalpli bir prenssin Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Evet 😂😋👍 Yorumla
Resull25 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 48% +1 yıl Gereksiz 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Yoo hiçte bile fnfj Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Prensim 1 27 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Evet o benim gizli djfj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tanıyonn Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Niye gizlisin 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çıkayım mı Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Olur :)) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok ya Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Niye ki fkg Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok önemli biri değilim , al çıktım Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Bak ya djfi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyleyim Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Gizlendin gene 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gereksiz çünkü , kaldır şunu Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kız 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne😏 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Seslenirim kız fjg Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi Yorumla PrensHazretleri +1 yıl 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gül gül Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Gülerim 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Keşke bende güle bilsem Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ben varım gül kız 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tabi tabi Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Evet öyle gjg Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yalan da olsa güleyim bari😀 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Düz gül kiz :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😃 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl :D Yorumla
OkyanusGemisi Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Nerelisin 2 2 Yorumla isimlazımdeğiloluştr +1 yıl iltifat bu😂 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Bunu daha önce de sormamış miydin 😂 Yorumla
isimlazımdeğiloluştr Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl prenskeş💕 1 9 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kız 😂😂 Yorumla isimlazımdeğiloluştr +1 yıl evet benim😂 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Seslendim fjfn Yorumla isimlazımdeğiloluştr +1 yıl evet kdlfkck Yorumla PrensHazretleri +1 yıl 😂 Yorumla isimlazımdeğiloluştr +1 yıl 😂 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl 😂 😂 Hfjdj Yorumla isimlazımdeğiloluştr +1 yıl jskfdjdjhdjd😂😂 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Fjdjdkdj😋😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
"Prens Yorumcusu"
uzun olmasın diye bence dndj😂
Bunu bir ödeşme gibi düşün.
Bak ya fjfj😂
2 haftadır hesabım askıdaydı!
Neyse al sana iltifat...
Sen bir prensin
Napmistin ki 😂
Normal normal görüş yazıyordum
Acaba 😂
Belki şikayet almışımdır.
Bazılarıyla kavgalıydım.
Ne yaptın ki fhfv
Yok hakaret falanda etmedim. Laf atışı yaptık sadece.
Normalce biraz dalga geçerek görüş yazıyordum sadece.
Ondandir belki ghf
Olabilir 🤔
😂
Çok düşündüm de.. bulamadım sfjsgj
Oysa çok var dkcj
Samimi iyi kalpli bir prenssin
Evet 😂😋👍
Gereksiz
Yoo hiçte bile fnfj
Prensim
Evet o benim gizli djfj
Tanıyonn