Aaaaa

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aaaaa

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Evett oluyor, ama alıştım ya 😐 çoğunluk hayatım böyle geçiyor zaten
Biraz sabır biraz zaman... Onu bekliyorum ben.
Benim baya bi zaman ihticayım var, artık sabır sabır da bir yere kadar
Ben gelecek günü bekliyorum.
Hadi bakalım inşallah hayırlısı ile gelir o gün 💫😌
O gün en acımasız halim olacak az biraz su kulak çınlaması geçsin kafami dağıtmam lazim 🤣 sakin düşünemiyorum
En acımasız halin, senin için iyi olacaksa pekte takma 😅 kulak çınlamasıda geçer inşallah, relax oll Sss sakinn 🐬😸
Ohoho hemde anam babam usulü 😄 ben babamla bile tartışırken babam odadan gidiyor abim bile bana karşı kavga istemiyor şu an çok iyiyiz. Ben konuşursam insan susturuurmm.
Karşındakiler demek ki dayanamıyor susuyorlar 😅 aman diyim sen yine de böyle olma sakin sakin konuş
Kalp kırmak istemiyorlar ya da psikolojim tetiklenecek diye 😸
Kalp kırmak iyi değildir zaten 😄 tebrikler onlara, psikolojik olarak ta etkilenme sen, en iyisi sana hiç karışmasınlar miss 😌
Ben kırmam aama haklı oluğumu açarım snsksk 😹
Sen haklısın, aksini kimse iddia edemez 😹
Tabikiss 💅🏻
Yess 💅🏻😹
Sürekli öyle ama alıştım ben.
Hayır genelde her zaman kendimi mutlu etmenin yollarını bulurum gadası
Merhaba,
https://m.youtube.com/shorts/9gWdic4GHr4Evet evet! 😅
Ne zaman izlesem gözlerim dolar...
Yaa gece gece ağladım ben yinee, bende çok merhametli duygusal biriyim. Adamı anlamak , anlamanın icinde bulmak gerçekten insanı üzüyor Allah belalarini versin şu tür kadınların.
Ben de çok ağladım ya da ağlattılar. Duygusal olmak iyi değil. Merhamet de iyi değil. Amin amin inşallah topyekün alayının. Sonra diyorlar ki beddua etme falan filan ediyorum anasını satayım..
İnsanlar üzmeye programlanmış gibi
Ben ne olursam olayım merhametim ve duygum beni en bitiren özellik. Hak ediyorlar bunlar ya çok şey söylenirde yine de laf gecmz bunlara.
Beni de o bitirdi. Erkeği de kadını da hak eden çok. Erkek olsa yine iyi kafasını gözünü kırarsın ama kadın'a el kalkmıyor sıkıntı 😂 Napıyorsun bu saatte niye uymadınnn
Onlarında sonu gelir ya kimsenin. Vebali kimsede kalmaz
2:50 civarı kalktım ya işte takılıyorum birazdan kahve yapacqm sen?
İyilerin sonu geliyor geldi. 😅Pes.
Hımmm, o zaman günaydın. Günün aydın olsun. Bana da beddua ettirdin ya çalıyor 😅aha bu
m.youtube.com/watch
Sonra bu
m.youtube.com/watch
Repeat 😅çay abur cubur 😅 takılıyordum cam kenarında
İyilerin sonu geliyor doğru. Bu dünyada hakikieten kötülere birsey olmuyor 😹
Şu an kahve yapıyorum sag ol
Üstteki güzel altakini sevemedim tabi herkesin müzik zevkki farklı 😃
Sızmışım 😂sufle kalmış masa da çay açık kalmış 😅PC de açık 😅he valla olmuyor ya 😅
Ellerine sağlık 😊
Üstekini sevmen güzel 😅 ne bileyim hoşuma kaçtı benim 😅 hüzünlü de olsa iyi geliyor 😂
Ye geri kalmasın sufle , olsa şu an yesekk.
Hoşuna gittiyse ne güzel
Yedim bile evden cikmadan 🤣hazır sufle idi mor bir şey bakkaldan almıştım 😅 piizacilar güzel yapıyor burada özellikle Domino's suflesi güzel 😅
Olala mii 🥹 çok güzel o içinden alıyor
Daha fazla sufle dersen bayilacagiim 😭
Evet evet işte o. 😅Çok güzel oluyor valla. 😅Haha çık bakkala al git yahu yakında yok mu bakkal 😅banabi getir Trendyol sipariş et 😅ben karşılarım 😅
Market varken bakkal ne be 😹 erinmesem çıkarım valla. Ya çok incesin benimde arkadaşlar var da onlarda getiriyor 🤪 ama işte şu an ne birini arayacks ne birine sipariş verecek şeyim yok şu an anında önümde olsun yeterr 🤭
Haha ne bileyim yahu eski kafalıyım ben işte ağzıma o geldi. 😀 Erinmek bende de var. Anasını satiym çok üşengeç oldum. Madem öyle onlar getirsin. 😀 Aramızda dört saat olmasa hallederdim de dört saat var. 😀
Oluyor, bazen hayata sığamıyorum; bavula koyup kargoya veresim geliyor. 😂
Ben yok olmak istiyorum, özellikle duygulara ve insanlara karşı. Şöyle Karabükten bir kamp yeri yapacam 2,3 gün konaklamam lazım 😄
Karabük’te kamp değil, insanlıktan istifa toplantısı yapacaksın resmen. 😂
Sen ordan gemiye bin ben Giresun’da karşılarım seni 😂
Hahaa , Karabüklüler ne yaptı sana 😸
Giresun yakınmiydi ya Karabüke birde Karabük'te denizx yok 🥺
Ne zaman sığabildim ki 10 yaşımdan beri sürekli bi alan arama ve değişiklik yaşama insanıyım
Eskiden insanlar şehire nasıl sığamaz şehirden kaçar derdim küçükmüşüm anlamamışım şimdi ben şehire sığamıyorum başka şehire gitmek şart
yaklaşık 13 sene önce bu durumdaydım maalesef
Olduğu zamanlar oldu oluyor
Zamanlar oluyor fıstık
Hayat beni hep şaşırtıyor
Oluyor
Bunlar hep psikolojiden , valla benden tavsiye insanlarla tanışmayin , hayatın içine ediyorlar. Ben uzun süre kafaya takmıyordum olan yine oluyor. Şimdi gel kulak çınlamasıni dindir sıkıldı vallahh 🙄
Anksiyete ve panik bozukluğu dönemimde sağ kullağım hiç durmazdı.
Ne zaman stres bitti kaç senedir yok.
Benimde streste anksiyete de artıyor. Dün başladı mide bulantısı flaan vardı sabah dün kalktım kulaklar iflas etmiş.. tekrardan psikolojik destek almak istemiyorum ben 🥲
E niye stres yapıyorsun ki boş ver.
Relax ol
Uzun süre yoktu bende ya işte şu son dönemlerde artti. Kulak çınlaması girdi ya şimdi benim psikolojik dhaa da bozulur önceden hissetmezdim Şu an çekirgeler kulağımda çınlıyor Gibi cırcır böceği sesi mi ne.
Geçer o endişe etme 😃
Her insan hayatının bir döneminde yaşıyor bunu.
Gerekirse destek al.
Ama ilaç verebilirler.
Benim ki her saniye 😅 şu an bile dışarıdan hissediyorum.
İlaç kullandım ya güzel kafayı resetliyor.
Sabret geçer muhakkak
Oluyor
Olur.