- Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır olmuyor sadece gerçek de daha utangaç biriyim sanal da ki kadar rahat konuşamam kimseyle ya da hemen kaynaşmam. ama burada rahat şakalar yaparım mesela. bunun haricinde de gerçekte yapmayacağım hiç bir şeyi sanalda da yapmam. ama yapanları çok gördüm kendini farklı tanıtan ama gerçek de bir halta yaramayan boş kişiler. gülüp geçiyorum
26 Yorumla- +1 yıl
Bazıları ne sanalda nede reelde bir halta yaramaz :D bariii sanalda adları temiz kalaydı, karakterleri işe yarasaydı falan
- +1 yıl
Keşke :D ama onu bile beceremez onlar işleri güçleri fesatlık
- +1 yıl
Onlara karakter alalım :D
- +1 yıl
Alamayız :D sistemleri kabul etmez karakteri
- +1 yıl
Sistemsizler :D
- +1 yıl
Hayatsızlar :D
En İyi Cevaplar
+1 yılÇok güzel yemek tarifi verip aslında o yemeği öncesinde hiç yapmamış olmak gibi.. hep söylüyorum uygulamaya geçirmeyeceğin her şey teoride kalır.. ben.. reelde burada olduğum kadar erkeklerle muhabbete girmiyorum.. buradaki kadar rahatlıkla soru soramiyorsun.. erkekler bir klavye kadar uzağımda ve burada kendimi daha güvende hissediyorum 😊 💃
23 Yorumla- +1 yıl
Evet sorumu anlayan beybi :D
- +1 yıl
😊👍
- +1 yıl
Muazzam cvp bu olmalı
- Kişilik & Karakter konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılMilletten bana sıra gelmiyor ki klavye delikanlılığı yapmaya 😂 bir fırsat bulsam ahhh neler yapicam 🤣 içimiz dışımız bir her zaman lafımın arkasındayım 🙋 yapamayacağım hiç bir lafı da dilime değdirmiyorum
13 Yorumla- +1 yıl
Sen hep böyle rengarenk kal 🌺
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏 ❤️😍🌺
- +1 yıl
MCjx 😘
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 8,5b cevap paylaştı.
u +1 yılHer yerde reel sanal fark etmez, neysem oyum, oyun vs bende olmaz. İşlerine gelirse kimse için kıvırmam eğilmem bükülmem.
21 Yorumla- +1 yıl
😌 biliyoruz maviş
Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Reelde kadınlara karşı daha soğuk daha mesafeliyim
136 Yorumla- +1 yıl
burada da tam tersi mi
- +1 yıl
İlginç bir keyif alma şekli ouz
- +1 yıl
Dört köşe oluyorsun yalan sölemeee
- +1 yıl
palavra :D mfkfk
- +1 yıl
İnanıyorum tabii doğruları söyleyince sen
- +1 yıl
Mesela?
- +1 yıl
Benimle konuşurken zevkten dört köşe olduğuna inandım, oldu mu?
- +1 yıl
Sebep
- +1 yıl
İnandırıcı değildi
- +1 yıl
Ne yapıyorsun şu an hangi ruh hali 😒
- +1 yıl
Çok dağıtmışsın kafanı, şimdi toparla 🙄
- +1 yıl
Dağıtmaya çaren var da, toparlamaya mı yok :D
- +1 yıl
😒 ya sabır mfkfk
- +1 yıl
Kıracağım 😒
- +1 yıl
🥹🥹 acımasız hain ben
- +1 yıl
Ne tükürdünüz hayırdır :D
- +1 yıl
O nezaketten ötürü :D
- +1 yıl
Etmem tabii :D
+1 yılOlmuştur mutlaka..
Mesela en yeni olarak bı soruya böyle yazmıştım.. Sonradan bı düşündüm de güvenemedim kendime😅
" Silerim direkt.. Bı hatasına bakar"
13 Yorumla- +1 yıl
Herkes için geçerli değildir o işte :D
- +1 yıl
maalesef öyle 😅
- +1 yıl
Öğreniyoruz jonemslar djdjs :D
- Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz olur mu sanalda hayatım troll. Buraya hayal dünyamın lüks kapılarını aralayarak geliyorum. Özel jetimle kahvaltı için ülke falan değiştiriyorum sonu yok ajajskskskskdkdkdkd Trollemek dışında ciddi manada gerçekte yapamayacağım şeyleri artizlik olsun diye atıp tutmam. Tutarlıyımdır hiç de hoşlanmam öyle asalak tiplerden.
11 Yorumla- +1 yıl
Bu görüş de Troll mü :D
İstesem de yapamam bunu. Gerçekte neysem sanalda da öyleyim. Havadan atıp tutmayı beceremem.
12 Yorumla- +1 yıl
Yiyerim 🌺
Kişilik & Karakter konusunda 41,1b cevap paylaştı. Hiç bir zaman bi tarafımdan atarak konuşmam ve konuşamam. Reelde yapacaklarımın her zaman arkasındayım. Söz vermek popiş vermeye benzemez çünkü. Bugüne kadar ne dediysem yapmışımdır ve yaparımda. Sanaldan sallama gibi hiç bir klavye delikanlılığım olmamıştırda. Ama bana karşı çok duydum sanalda sallayanları pist burada bekliyoruz :)
17 Yorumla- +1 yıl
Meydan okuyooo :D
- +1 yıl
Dövüş mü istiyon :D
- +1 yıl
😂😂
Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sanalda da romantikim , reelde de olmadığım şeyi nasıl yansıta bilirim onu beceremiyorum ben. Mesela öfkeliyken , kavga ederken yüze yüze daha çok kendimi ifade ede biliyorum , sanaldan sinirlenemiyorum emojilerle aynı zevki vermiyor.😂
Yok sanalda delikanlı değiller ki, pembeli hesaptalar reelde de neyse artık bilemiyorum.🙈🤣
10 Yorumla
+1 yılHayır, çoğunun aksine neysem o'yum. Burayı ya da herhangi sosyal medya platformlarını maske olarak görmüyorum, kendimi seviyorum ve yansıttığım da tamamen benim.
20 YorumlaSanalda daha mesafeli reelde daha deli doluyum. Daha doğrusu tanıdıklarımın içine sokacak kadar sevdikleri , tanımadıklarımında bu ne mesafe dedikleri yerdeyim. Onun dışında duygu düşüncelerim neysem oyum.
12 Yorumla- +1 yıl
Doğru olan bu 🙏
Yoh bana sıra gelmiyor, milletten, herkes düzgün herkes güzel, herkes iyi, ulan herkes iyiyse biz kötülüğü kimden gördük mk
21 Yorumla- +1 yıl
Biz kötüyüz aynen sjjd
+1 yılReelde yapamayacağım şeyi konuşmak kadar gereksiz bişey yok benim yapıma göre. Yapan yapsın beni ben ilgilendiriyorum. Şarkıya 🌸
12 Yorumla- +1 yıl
Şarkı müq dimi :D
- +1 yıl
Kesinlikle 😌
Burada daha iyimser ve anlayıslı davraniyorum sonucta cogunluk stres atmak icin giriyor kimseyi üzmek istemem
12 Yorumla- +1 yıl
Kendi halinde olmak iyidir.
+1 yılBurdakilerle ilgili acaba kendileri üzerinde ne denerdim ne yapıp ne yapamazdım diye en ufak düşünecek kadar bile önemsemiyorum ya 😂
115 Yorumla- +1 yıl
deme öyle deme :D
- +1 yıl
Boş yaparlar
- +1 yıl
Hani büyük konuşmak gibi oldu da ondan dedim :D
- +1 yıl
Büyük konuştuğum herşeyi de yedim onu da yerim problem değil 😂😂
- +1 yıl
Herşeyi**
- +1 yıl
Afieeed :D
- +1 yıl
En olmadı soda var hazım güçlüğü için içeriz dert mert kalmaz Ateş olan cürmüne baksın 😂
- +1 yıl
Hey beybi hey :D çok atarlıyız mfmgf
- +1 yıl
Turabi modumu açtım bi'saniye kapatıyorum 😂😂
- +1 yıl
Ahaha 😮💨 bu kadar atarı kaldıramayabilirler
- +1 yıl
Kaldıramazlarsa kaldıran olur gülüm falan 😂 bu da terbiyesiz modum neyse 😂
- +1 yıl
Modlar birbirine girdi :D
- +1 yıl
Yok ya problem yok 😂
- +1 yıl
her şey kontrol altında 😂😂
- +1 yıl
Modlar arasında geçişler efso jdjd
- Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı.
u +1 yılSanalda ilişki herkesin bir şeyi çıkıyor uzak durmak lazım reel iyidir iyi en azından saf temizdir..
16 Yorumla- +1 yıl
Sanal ilişkiyi sormadım ki.
- +1 yıl
Buda aynı sorunun lacivert cevabı 😂 diğeride sanalda herkes zaten kırıyor vuruyor ama sanalda reelde herkes dut yemiş bakma sanal mafiasi çok burada sorsan herkes herkezi dovuyor eziyor sildi oldumu sosyetic hanım 😌
- +1 yıl
Olmadı çünkü ben başka bir şeye cevap arıyordum
- +1 yıl
Neymiş peki cevap aradınız soru hanfendi bulamadık kusura bakmayın sizi cevabimla tatmin edemedim ama söylerseniz tam olarak ona göre bir yorum atayım 😌
- +1 yıl
Söylemem gayrı
- +1 yıl
Söylenen gayri sefkin gitti ver ozaman mektupları 😂
- Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
+1 yılAksine sanalda eyvallah dediğim şeylere reelde asla taviz vermem.
Tuş kilidine alınca kaybolup giden muhabbetlere kafa yormam sosyetik inat13 Yorumla- +1 yıl
Vay sorumu anlamış apaçi :D dövüş mü istiyon
- +1 yıl
10 apaçi bir araya gelsek seninle tartışamayız sosyetik inat 😂
Kafes dövüşü? 😂 - +1 yıl
dhhsjs yapmayın böyle sevgili apaçi kardeşlerim, bana da varoş diyorlar kızzz sjdjsk
Reelde daha sinirli biriyim, sanalda sakin kalmaya çalışıyorum ama bazı insanlar sabrımla resmen oynuyorlar. 😪
19 Yorumla- +1 yıl
Soruyu anlayan biri daha 😍 kimler o sabrınla oynayanlar
- +1 yıl
İsimlerini bilmiyorum hdhdhd
- +1 yıl
Nick ver nick sjdjs
- +1 yıl
Valla onu da hatırlayamadım. Aklımda sadece önemli kişiler yer edinebilir aşkom 😌👌
- +1 yıl
O zaman sadece önemli kişiler seni sinir edebilsin, sabrını zorlayabilsin şekerim 😌🌺
- +1 yıl
Önem verdiklerimin böyle bir eğilimi olmuyor. Bu nedenle önem veriyorum. Yoksa onlara da fiktiri çekerim sjsjs
- +1 yıl
Yok anlaşamadık şu an :D “bazı insanlar sabrımı zorluyor” dedin ya, heh işte önemseme sabrını zorlayamasınlar
- +1 yıl
Haa tamam, anladım 🤭
- +1 yıl
Aynen bebiii ♥️
+1 yılİlişkim olunca sanalda daha romantik davranıyorum yanyana gelince dümdüz tam bir yontulmasi gerekilen odun jdndjdjd
15 Yorumla- +1 yıl
Oha sorumu anlayan biri 😍
- +1 yıl
Klavye delikanlısı olarakta arada sıkarım evet instagramda canım saçma mesaj atanlara atarım tutarım yalan söylemeye gerek yok şimdi herkes sütten çıkma ak kaşık olmuş kdndjdjdjd
- +1 yıl
Bir küfür var ki, çok hoş ama mümkün değil yapamayız ahdhaj
- +1 yıl
Skkdsksksksk anladım mumkunati yok
- +1 yıl
😂😂
- Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇok gördük öyle klavye delikanlıları burada asarim keserim diyorlar tamam diyorum adres veriyorum telefon numarası veriyorum halen gelecek arkadaşlar
11 Yorumla- +1 yıl
Gelirler tabii çıkmaz ayın 15inde falan :D
Reelde cesaret yoksunu insanlar sanalda bol keseden bam bam sıkıyor. At yalanı , kovalayayım inananı derler bizim burada.
15 Yorumla- +1 yıl
Ne gerek var anlamıyorum :D
- +1 yıl
En haz etmediğim o klavye delikanlıları :D dediğine katılıyorum karşımızda olsa iki lafı bir araya getiremeyecekler
- +1 yıl
😅😅
Kişilik & Karakter konusunda 386 cevap paylaştı. Kimseyle uğraşmıyorum. Dayak ta yemiyorum. :D
21 Yorumla- +1 yıl
Ne dayağı kız :D
- Kişilik & Karakter konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılYok ya bende yalan yok 😅 bilmesini istemediğim bir şeyi soruyosa cevap vermem o ayrı
21 Yorumla- +1 yıl
“Aa canım onu ben de bilmiyorum” diyormuş sjdjs
Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Insanlar cabul alevleniyor, karisina gectigimde abi o ben degildim diyor. :/
12 Yorumla- +1 yıl
😌 var öyleleri.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen hayatımda her alanda biniş başvurusunda da geçerli beklentiyi düşürüp göründüğünden fazla çıkmasını tercih ediyorum.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılMesela gerçekde birisinden hoşlansam ömür billah demem ama sanalda derim cok rahat😂😂
11 Yorumla- +1 yıl
Ben orada da demem burada da demem :D farketmiyormuş vay be sjdj
Sanalda da hiçbir şey yapmıyorum aslında. Sorularda takılıyorum sakince.
11 Yorumla- +1 yıl
Sanal KSden ibaret mi ki 🙄
- Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılYapmışlığım oldu yalan yok. Blöf dedin mi de biz😂
11 Yorumla- +1 yıl
nede olsa sıkmak bedava :D
- Kişilik & Karakter konusunda 750 cevap paylaştı.
+1 yılher uygulama da farklı karaktere burunuyorum o derece
13 Yorumla- +1 yıl
uygulamada*
- +1 yıl
Zor oluyordur sdjs
- +1 yıl
yok ya sariyo bazısında iyimser ve mutluyum bazısında gicik ve öfkeli (genelde gicigim) gunluk enerjimi atıyorum sizede oneririm kesinlikkle
- Kişilik & Karakter konusunda 465 cevap paylaştı.
+1 yılHerşeyi olduğu gibi yazıyorum hiç öyle bir şey aklıma gelmez hani kendimi daha iyi daha abartılı anlatmak vs şaka yaparken bile içinde yalan olmasın diye düşünerek ve karşıdakini üzmeden şaka yaparım😇
10 Yorumla
+1 yılYoo ben sanalda neysem reelde de öyleyimdir yapmacık takılmayı sevmem
12 Yorumla- +1 yıl
Jiiiaahhh :D burada efendi efendi takılma ok
- +1 yıl
Kafama göre takılıyorum bazen efendi bazen serseri 😃
- Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi herkes haşa falan derde ondan çok Allah'tan biz neysek oyuz
13 Yorumla- +1 yıl
Çok şükür 😅 bu daha çok şey ama mesela sanalda konuşkan reelde suspus gibi
- +1 yıl
Ben ikisindede konuşkanım 😂😂
- +1 yıl
Yok o örnekti :D
Hayır neysem oyum hatta bazen fazla oyum. bu bana Zarar veriyor bile
11 Yorumla- +1 yıl
Ahaha :D bu iyiydi “bazen fazla oyum”
+1 yılEveeet o an sinirle söylüyorum sonra yok ya ben kim yapmak kim diyorum
19 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel söverken :D karşımdaki bi kere “ne yaparsın ne ne” dedi ben kaldım öyle
- +1 yıl
Kalırsın tabi beklemiyordun çünkü öyle geleceğini 😅
Bir de sanalda öperim, koklarım severim diyorum ama gerçekte tek öpüp koklayabileceğim erkek muhabbet kuşum oluyor 🤣🤣 o cesaret yok bende😁 - +1 yıl
Ahah işte büü paylaştığım Instagram reelsdeki gibi 😃
- +1 yıl
Görmediğim için yorumsuzum🙄🙄
- +1 yıl
Çabuuuk
www.instagram.com/.../ - +1 yıl
Yaa inanamıyorum ilkokul 1. sınıf gibiiiler 🤣🤣
- +1 yıl
:D sjjdaj çok iyi ama dimi
- +1 yıl
Yaa ne demezsin tam benlik 😅
- +1 yıl
Sen öyle yazınca o sahneye uydu :D
- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBunu yapmak için bir sebebim yok. Burada beni tanımayan insanların beni nasıl gördüğü ile ilgilenmiyorum açıkçası. Tanıyan nadir insanlar da bilir zaten bakış açım ve yaşayış tarzımın buradaki görüşlerime yansıdığını.
10 Yorumla yok ya neysem oyum ama cok burada cok sıkan tanıyorum o olur mu? :p
11 Yorumla- +1 yıl
Olur olur 😃
Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Pek anlamdim ama gerçekte nasılsam burada da öyleyim 😃🤗😅😅
14 Yorumla- +1 yıl
Yani mesela sanalda daha cesur reelde utangaç olmak gibi
- +1 yıl
☺️🥰
Reelde nasıl davranıyorsam sanal ortamda da aynı şekilde takılıyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Her yerde geveze sarı 😅
+1 yılhayır reelde neyse sanalda da o ama bazı hemcinslerimin seksting yaparken özellikle paso sallıyormuş 25 cm 5 posta vs diye sonra erken boşalıyormuş bamyalar 😂😂 yattığım kızlar anlatıyor
10 Yorumla
+1 yılOluyor. Aslında çok şefkatli birisiyim. Sanal da şöyle yaparım böyle yaparım derim ama sonra affederim.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGerçekte yaşanılanın intikamı sanalda sanaldakinin intikamı gerçekte alınmalı bence.
12 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka yazacaktım da, vazgeçtim
Cevap sahibi+1 yılSizin görüşünüz saygı duyarım.
- Kişilik & Karakter konusunda 806 cevap paylaştı.
+1 yılfantezi kurmak yani. Sonuçta birşeyleri sıkmak için onu hayalde etmek gerekir.
Bıraktım bunu Neyse'm O'yum.10 Yorumla
+1 yılSanalda ne yapıkıyo ki?
Beni şu an görsen farklı bişeyle karşılaşmazsın. Ama geri kalanlar maşallah, aşk erkeği hepsi
20 YorumlaHayır neysem o kimseye artistlik yapacak yaşta değilim, kanım yavaş akar. Insanlara her yerde mesafeli ve serinim.
10 Yorumla
+1 yılEvet ya sırf hava olsun diye şey demiştim “ trambolinde zıplayıp havada 4 takla atabiliyorum demiştim” şaöxldöcldöxldöc
13 Yorumla- +1 yıl
Çok çocukça bu :D
- +1 yıl
Evet çocukça ama çocukça bişey söylediğimin geç farkına vardım ksmxldöxldöc
- +1 yıl
😁😁
- Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı.
+1 yılhiç yapmadım, hatta çoğu yerde sıradan olduğumu yazdım
10 Yorumla Valla yapmışlığım vardır. Ama ben yinede atarsam ufak atarım.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayır. Klavye delikanlılığı yapmayı da, yapanı da sevmem
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. sanalda insanlara karşı daha geri plandayım o yüzden münakaşaya girmiyorum
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 582 cevap paylaştı.
+1 yılAslında aynıyım sadece çekingenim gerçekte burada da başta çekingendim tabi alıştım
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 810 cevap paylaştı.
+1 yılÇizgimiz belli şirazemiz belli içtiğimiz ayran kabı belli o yüzden sanal ya da gerçek alemi yok
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 425 cevap paylaştı.
+1 yılSanal sadece fragmandır benim için asıl gösteriyi reelde yaparız
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılİki farklı karekteri veya iki değişik insanı oynamıyorum. Neysem oyum.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayır içim dışım birken sanalım reelim de farklı olamaz.
10 Yorumla Sanalda yaptıklarım reelde yapacaklarımın teminatıdır
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Neysem oyum bu yaştan sonra kimseye bir şey ispat etmeye ihtiyacım yok
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hiç değişen birşeyim yok kendime geç kalmışlıklarım dışında iki
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Gerek duymuyorum insan anca kendisini kandırır bu davranışla
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 797 cevap paylaştı. Genelde haytda naslsam öyle cvblarm oluyo sanlda da
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 400 cevap paylaştı.
+1 yılBen sanal da yapamicaklarımı reelde sıkıyorum abla xhahhahah
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Ben reel yapamadığım şeyleri sanal da neden yapayım ki saçma 😂
10 Yorumla
+1 yılReelde ne ise gerçekte de öyleyim. Boş atar gider yapmam
10 Yorumla- Devamını Gör (60)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler