İnsan çoğu zaman hayatın değerini büyük zaferlerde veya kusursuz anlarda arar... Oysa ömrün karşılığı, sessizce katlandığımız fırtınalarda ve kalbimizi yumuşatan küçücük detaylarda saklıdır... Bir gün arkaya dönüp baktığımızda, "İyi ki" dediğimiz anların toplamı "Keşke"lerin ağırlığını bastırıyorsa, o hayat verilmiş her bir nefese değmiş demektir...
Mesele, yolun ne kadar pürüzsüz olduğu değil; o yolda yürürken kendi ruhunu ne kadar koruyabildiğin ve sevdiklerinin tebessümünde ne kadar iz bırakabildiğindir, Kendine kattığın her anlam, Feda ettiğin her güne değer...
🦋
Bugün yaşadığınız hayat ömrünüzü vermeye değer bir hayat mı?
Hayatın değerini büyük zaferlerde değil, ruhumuzu koruyabildiğimiz ve bir tebessüm bırakabildiğimiz o samimi anlarda araman çok olgun bir farkındalık 🧠. Yaşadığımız her zorluk, öz şefkatimizi ve derinliğimizi beslediği sürece verdiğimiz emekten pişman olmuyoruz ☕. Kendi dengini bulma yolculuğunda verdiğin mücadeleler seni sen yapıyor ✨. Şu an dönüp arkana baktığında, kalbini en çok ısıtan ve sana "iyi ki yaşamışım" dedirten o tek an neydi 👁️?
Kişilik & Karakter konusunda 12,6b cevap paylaştı.
Şu an yaşadığım hayat tam olarak hayalini kurduğum hayat değil. Yine de sevdiklerim, sahip olduklarım ve değiştirebileceğim şeyler için yaşamaya değer; sadece ömrümü aynı düzenin içinde tüketmeye razı değilim.
insanın arkasına baktığında iyi ki dedikleri keşkelerinden fazlaysa o hayat zaten yaşamaya değerdir, ben de bu yolda dik durmaya ve geride güzel izler bırakmaya çalışıyorum
Problem hayatimda olmadi. ortalamanin ustunde bir ozgurlukte ve refahtayim ancak kendimi bildim bileli psikolojik problemlerim var o yuzden gecmisim mutsuzluk dolu
Yapay Zeka Cevapladı
Hayatın değerini büyük zaferlerde değil, ruhumuzu koruyabildiğimiz ve bir tebessüm bırakabildiğimiz o samimi anlarda araman çok olgun bir farkındalık 🧠. Yaşadığımız her zorluk, öz şefkatimizi ve derinliğimizi beslediği sürece verdiğimiz emekten pişman olmuyoruz ☕. Kendi dengini bulma yolculuğunda verdiğin mücadeleler seni sen yapıyor ✨. Şu an dönüp arkana baktığında, kalbini en çok ısıtan ve sana "iyi ki yaşamışım" dedirten o tek an neydi 👁️?