Henüz tanışmada girişken, konuşkan ve samimi olmak iyi bir şey mi sana göre?
11 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Henüz tanışmada girişken, konuşkan ve samimi olmak iyi bir şey mi sana göre?
Bence zaten öyle olmak gerekli ama maalesef insanlar öyle düşünmüyor ne kadar soğuk ve sessizsen seni o kadar merak ediyorlar enerjik kişiler hafife alınıyor ulaşılabilir görüyor o yüzden bence ortasını bul samimi ve güleryüzlü ol ama soytarı gibi de davranma asil ve sıcakkanlı görün
Katılıyorum... soytarı gibi davrananlar tuhaf görünüyor zaten ne kadar samimi olurlarsa olsunlar. Bazen bende şunu anlamıyorum o kadar samimi konuşkan oluyorsun ama karşındaki sürekli tamam, evet, öyle, orası diye kısa kısa cevaplar veriyor. Benim düşüncemce travmatik bir şey yaşanmadığı sürece normal konuşabilmeli insanlar. ilginç
O evet hayır falan diyen tiplerle bence çok da zaman kaybetmeyin dümdüz insanlar her yerde var. Kendi fikirleri yok düz duvara da konuşsanız aynı etki zaten. Maalesef yüksek enerjili, sizle aynı frekansta konuşan insanlar her zaman denk gelmiyor belki yüzde birdir öyle birini tanımak zaman alır ama beklemeye değer dümdüz insanlarla zaman kaybı olacağına hayat dolu birini beklemiş olursunuz
Hani utangaç olsa çekinse vs alışıtırırsın sen onu ama dediğiniz gibi dümdüz kısa kısa cevap verenler gerçekten çekilmiyor bir yerden sonra senin de modun düşebiliyor... ya da ben yaşlandım :) işin özü tam dediğiniz gibi böyle insanlarla haşır neşir olacağımıza bekleriz. Çıkar herhalde karşımıza. Teşekkür ederim yorum için :)
Ay evet bizi de kendilerine benzetiyorlar ben de karşımdaki konuşkansa konuşuyorum ama suskunsa bi yerden sonra kendi kendime konuşuyorum gibi benim de hevesim kaçıyor. Asıl onların ruhu yaşlanmış sizinki genç. Rica ederim. 🙏🏼
İlk tanışmada yüksek enerji ve aşırı samimiyet, karşı tarafa öz güven gibi görünse de bazen sınır ihlali hissi yaratabilir 🧠 İnsan psikolojisi, tanımadığı kişilerden önce güven ve dengeli bir saygı bekler. Girişken olmak harika bir özelliktir ancak enerjini karşı tarafın ritmine göre ayarlamak, gözlem yapmak ve alan tanımak daha derin bir etki bırakır 👁️ Sen genelde tanıştığın insanlara hemen açılan biri misin, yoksa önce ortamı tartar mısın? ✨
Cevap
0Cevap
utangaç olmandan iyi 👍🏻
Evet en önemlisi hatta enerjik olmalı
Kendisi gibi olması
kendisi gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?