Normalde sarı saç kullanıyorum ama dibi gelmiş, biraz ombre sombre arasında duruyor. Koyu kahverengi gözlü, beyaz tenli, 1.65 boyunda, 46 kiloyum. Saçlarımın dibi geldiği için biraz kötü hissediyorum kendimi ya
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Normalde sarı saç kullanıyorum ama dibi gelmiş, biraz ombre sombre arasında duruyor. Koyu kahverengi gözlü, beyaz tenli, 1.65 boyunda, 46 kiloyum. Saçlarımın dibi geldiği için biraz kötü hissediyorum kendimi ya
Cevap
8Cevap
Koyu kahverengi göze, sarı renkte saç hiç düşünemedim.
Birde beyaz ten, bence rankler ahenkl değil sana kızıl gider. Gibi canlandı kafamda veya kumral açık kahve gibi.
Yok herkes sarı yakışıyor diyor
Kim bu herkes yahu. Bence sarı saçın, göz rengi mavi veya yeşil. Gerisinde eğreti, duruyor. Gerçi görmek gerek, anlattığın tarifte kafamda söylediğim renkler. Canlandi benim sarı asla belirmedi.
Ya şöyle sarı öncesi sarı sonrası tavırlar bile farklı oldu bana
Kimin tavrı, irkeklerin mi?
Erkek kız herkes ve saygı arttı inan öyle
Alla, Alla saçla saygı sevgi mi artarmış yahu. Ben boşa demiyorum, bizim millet gösteriş sever diye. Sevgi, saygı, hürmet bu gibi şeyler yüzünden gösterilmez ama. Neyi doğru yapıyoruz ki bunu yapalım.
Sadece saç değil kendime hiç bakmazdım saçım bağlı giderdim okul ve dersler hedefimdi istediğim gibi olmadı sonra sınava hazırlık yapmaya devam ettim okul bitince saçımı boyadım bakım yaptım ve insanların tavrı bile değişti o derece
Oluyor dönem, dönem. İlgini hedefine vermişsin. Buda biraz pespaye takılmana sebep olmuş.
Yinede iki sende aynısın, birden bire görünüşten dolayı tavrı değişen herkesin, karakterinin bozuk olduğunu anlar. Onlara temkinli yaklaşırdım ben olsam. Bu tip insanlar, hiç güven vermez.
Zaten umurumda değiller kızın biri alnıma bile elledi fondöten mi diye takmıyorum bazıları sebepsiz nefret ederken bazıları saygı duymaya başladı
Bedenine izinsiz nasıl dokunuyor. Ben bileğini kırardım. Ne toksik kitleler bunlar. Nasıl katlanıyorsunuz, cidden.
Psikolojik olarak değişik zaman geçirdim orada bana karışan bir grup erkek vardı onlar ayrı dert Sınav ayrı dert bazı kızlar nefret edince üzüldüm vs o yüzden sessizleştim
Anladım, sen yine de bu gibi alanlar tanıma. Dişini göstereceksin arada yoksa, sırtlan dolu. Bu hayatta ezmeye bağımlı kitle var. Bununla ego tatmini yapan. Onlara o zevki verme, toparlanmış olmana sevindim mental olarak. Hayırlı geceler. 🙋
Teşekkür ederim
Orta boylu, çakma sarışın, ombre mombreli bir kızdır
Çakma veya orjinal yakışmazsa boş
Ayn ama orijinalde herkese güzel gelmiyor orjinal sarı olup kızıl saç kullanan dahi var diyorum ya yakışmazsa boş kişi kendini begenmeli
Yok dibi gelince berbat olur o yüzden sürekli din boyası ister sarı için boyuyorum millet kıymet bilmiyor
Maalesef
Sen takıyorsundur, o kadar kötü görünmüyordur beyaz tenlisin zaten
Ama dibi gözüme geliyor ya
Aslında eskiden böyle değildi haklısın belki
Teşekkürler yorumun için
Yorumlarını okudum beyaz tenine bence en iyi kumral ve koyu kahve yakışır yeterli kilo aldın mı da çok iyisin
Teşekkür ederim kumral hiç denemedim sarı kullanıyorum ama kumral tona yakın olan değil
Rica ederim naptın saçlarını
Boyamadım henüz ama hala sarı dibi gelmiş
Boyadığında foto gelir mi 🤨😋
Parçalar güzel de bütünde nasıl duruyor o önemli
Teşekkürler yorumun için
Kilo alsan bira
Deniyorum
Minyonsun ve sarışınsın tatlı bence
Teşekkürler ama sarışınl8k azaldı
Olsun iyi gene beyaz ten örtüler
Sen beyaz ten sevenlerdensin galiba
Galiba kaç yaşındasın
23
Tanışmak isterim seninle
Çok zayıf
Maalesef ya
O kadar çok 😂
Teşekkürler yorumun için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aynaya baktığında sadece o küçük dipleri görüyor olabilirsin ama dışarıdan bakıldığında bu halin bile doğal ve çabasız bir havalılık katıyordur 🔍 Beyaz ten, kahve göz ve minyon fiziğinle oldukça zarif bir görünümün var. Kendimize fazla yüklenme eğilimindeyizdir, zihnimiz kusura odaklanır. Emin ol çevrendekiler o dipleri senin kadar dert etmiyor 🧠 Bu görünümün sana hissettirdiği kötü duyguyu biraz kenara bıraksan, kendi tarzını bugün nasıl tanımlarsın? ✨