Güncellemeler
1 yıl
Karşılıklı Instagram dondurmayı bile istiyor ama ınstagram bağımlısı.. başka erkeklere de cevaplar veriyordur net olursa ekime olmazsa s... Kendi kaybeder ne edek bu değeri ilgiyi alamayan milyon tane kız var ülkede üstelik aylardır yıllardır sevgili olduğu halde
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
bilemeyiz değişir kişiye göre
İlgi bağımlısı, ben hiçbir şey yapmam bir şey için adım atmam dünyalar benim önüme serilecek modunda bir kız
Aynen öyle... Bari ona değecek kadar güzelliği olsa amenna 😂 tutarsız çok heralde ilişkileri tooz pembe hayal edip olsun istiyor
Ayıp oluyor ama kızın arkasından böyle konuşman ben bile kırıldım şu an :D
Gerçekler ama...
Sende soğuk yap ayrılma sakın ayrılcam dersede direkt hemen tamam de bitir
Gereksiz trip yapanla ömür mü geçer lan 😂
Muhtemelen şu an başkası bile olabilir hayatında
Ama sen bundan ümidini kes bitir mutlaka olmaz bundan
Öyle gibi başkalarıda konusuna derdinde bu da bakıyor nasıl biri olmazsa ben hazırdayim... Rezil edecem sonunda yüzüstü bırakırsa gönül eğlendirip istediğinde gitmenin de bedeli olsun
Lovebombing yap bence şu sıra sonra ghosting yap mk 😀😂
Biraz para harça çiçekler özel tatlılar mesajlar vs sonra kaybol mk 😀😂😂
Peluş oyuncak yüzük almıştım gelince veirrim diye bir gazı vereyim dimi 2-3 saat sonra biraz kesinti olsun iletişimde tam böyle heves heyecan yapınca azar azar geri gidim.. o da yaptı bunları
İlgiyi biraz göster sesli arama yap bence mesajı bırak sesli aramada güzel güzel konuş avına yaklaşan kaplan misali sabırlı ol
Sonra sana süpriz yapacaktım ama tatilin şenlensin de gönder ayıcığı hatta gönderme başka hediye kargolat
Tatlı vs gönder onun kaldığı yere gelince hediyesini ver ilgi alaka on numara yap sonra anda çekil ya hayatından çık ya da herşeyi kes
Bir şey gönderemem kaplıcada ailesiyle sıkıntı... Ama pasta alır yeriz ayarlarım zaten bu tarz... Bir göklere çıkaralım prensesi..😂 hafta sonu da dışarıda olucam pek umursamam meşgulüm diye 1 story atınca araç kiralayıp gezicez arkadaşla
Ailesinin yanında gönder hiç bi şey olmaz kız istiyorsa gönder 1 değil 3 defa gönder hatta
şu an istemiyor kolye al dedi dünya para yemeye de meraklı alamam istenileni ben ne zaman ne istersem onu alırım benim sevgime ilgime bakmayana çok
Hayatta sevmem böyle kızları az anlayışlı olması lazım anlamadı lazım sürekli karşı taraftan bekliyor bu.
Seni çok yorar bu haberin olsun.
Maalesef öyle... 12 saat çalışıp ayakta olduğumda devamlı yazarım sorarım reelsler atarız daha ne yapayım ki
Ne ağlak erkeksin yav bütün ipleri Betül’e vermeye hazırsın.
Öyle sansin bir anda toz olursam anlar degerimizi
Taktik yapacam ben de biraz bir ağzı açık kalsın
Aynen aynen daha çok yalvar
Usta gereksis bi şekilde uzun mesajlar yazıyorsun ses kaydı falan atıyorsun kısa kısa mesajlar at biraz akısına bırak 2 günde neler olır neler baskası bile olabilir Şu an hayatında.
Mesele 2 günlük değil 2 senelik sadece engeli tekrar açtı boş sebepten yaptı... şu an biraz hevesi var benimle ilişki kurmaya da bakalım
Güzel kontrolü altına almış seni. Oyuncak gibi oynuyor valla. Helal olsun kıza. Uyanık insanları severim. :)
Ben istediğim için öyle olmayacaksa işimiz zaten bitirecem her şeyi
Bu kız seni sevmiyor. Uğraşma
Tam seviyorum diyemiyor ama hoşlanti arzu çekim bağlılık var... Yoksa neden benimle yakınlaşsın
Şımarık ilgi bağımlısı
Maalesef... Yaş 25 ama olgunluk 19
Ondan olmax
Sevgimiz hüsrana uğradı gibi... Başkasını böyle sevseydim kız yüzük takmak için can atardı çabalardı epey bir kız daha ne ister sevilip ilgilenilip düzgün kendi hâlinde yakışıklı zeki erkek bulmuş mantıken hayır diyecek kız olmz ama sorunlu insanlar nankör olur bu güzel şeylere
Yanlış kişiyi sevmişsin. Olabilir mantıgımızı bırakmamalıyız. kolye falan bi şeyler de istemiş. Paragöz gibi de geldi bana. Ama evlenmeyi düşünüyosan bi dur düşün derim. Evlilik çok farklı bi kurum. O zamanda sürekli sorun çıkarır gibi geldi
Öyle olacak gibi... Paragöz ama lafa gelince öyle değilim falan filan tabi çıkarıp bir kere ben ödeyeceğim veya çay kahve benden diyemedi erkek ödeyecek hep
Ay uzak durun siz de öylesinden ya. Ben kendimi kötü hissederim sürekli yediğmi içtiğimi ödese
O keyif alıyor bu durumdan... Ben hiç bir şey yapmayim ama beni isteyen erkek hep çabalasin her şeyi o yapsın oldu.. ederin olsa tip fizik belki veya domalsan ona da eyvallah sonuçta çıkarı oluyor erkeğin ama gereksiz kız arayacak benim sevgimi ilgimi değerimi herkes benim gibi değil
Kendinizi kullandırtmayın ne diyeyim. Önemli olan gerçek sevgi anlayıştır ilişkide
Cevap bile vermiyor mesaja 1 saat oldu attım aradım demin.. kendini bir bok sanıyor neler çeviriyor bakalım.. haftaya görüşücez derdi neymiş anlatsin açıkça
Daha görüşcez diyosun. Peşinde koştugunu düşünüyodur
Yüzyüze karar vermek lazım ne istiyor eğer bu şekil devam edecekse boş yere tavırları yanaşmam daha
Düzeleceğini sanmam. İstiyorsan tabii konuş
Burclarınız ne
İkizler kız ben kova
Daha sık buluşun sizde görende Almanya'da sanır
Çok oluyor zaten o
Bu kızla hiç buluştun mu?
Çok... Evimin yakınında sevgili gibi olacakken uzaklaşıyordu şu an bir şeyler istiyor artık olsun ama sorunlu kafası gibi
Değişik biri
Aşırı dengesiz tutarsız... Şıp sevdi nereden sevdik bunu valla
Kızların çoğunda böyle dengesizlik var. Bir gün çok samimiyken, başka gün soğuklar.
Sevilmedigi kalplerde boğulmaları dileğiyle ne diyelim
Aynen öyle
Yürümez bu ilişki
Öyle gibi geliyor kız çok farklı kimse çekemez böyle ergen ruhlu narsisti
Sadece ilgi istiyor gibi🤷
O da olabilir flörtözüm demişti arkadaşken bununla ilk zamanlar ciddi ilişki yapamıyor bir kaç ay samimi olalım sevgili gibi eğlenelim gezelim yiyelim çok güzel tabi ben bir bahane uydururum sıkılınca gönderirim.. şeyim bakire kalsın ama elleşmeler olsun filan yazık ama istediğim anda rezil edecek şeyler var ailesine bunu şeytana uymama kötülük yapmak istememe bağlı
Öyle bir şey yapma yol yakınken yol verirsin karaktersiz misiniz