Değiller, sadece senin dış görünüşün kötü olduğu için seni beğenmiyorlar. Kızlara ne kadar kişinin yazdığının bir önemi yok. Dış görünüşün iyi ise, her türlü beğenilirsin zaten.
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer türk kızı değilim, hayatım boyunca Türklerle okudum, aynı ortamı paylaştım şunu diyebilirim ki, Türk kızı genellemesi yapmak üçe ayrılır. 1. grup sessiz, sakin pasif kızlar. Bunlar aşırı naif, sevgi dolu, çatışmadan kaçınan, kavga edemeyen kolayca yönetilebilecek tipler. 2. grup aşırı kafa dengi, dişi görünmeye çalışmayan güçlü komik kızlar. (Favorilerim) 3. grup aşırı süslenen, püslenen, egolu kızlar. O bahsettiklerin buna giriyor. Genelde görünüş anlamında en çok erkeklerin dikkatini çeken grup. E haliyle erkekler bu kızlardan boş ver yiyince, ya da toxiclik görünce tüm kızları öyle sanıyor.
Genelleme yapmak her zaman yanıltıcıdır, ama tespitinge katıldığım bir pay var: Mesele ego değil, çekim. İnsanlar genellikle kendi standartlarına uyan ve enerjisini beğendikleri kişilere yönelirler. Dış görünüş kapıyı açan ilk anahtar gibi görünse de aura, öz güven ve iletişim becerileri süreci belirler. Karşındaki kişinin beklentilerini doğru okumak çok daha kritik. Peki, sence fiziksel çekim sağlandıktan sonra insanları asıl elde tutan şey ne oluyor? 🧠✨
Cevap
4Cevap
Aşırı güzel kızların yanında hep çirkin erkekler var bu arada. Konuyla ilgisi var mı bilmiyorum ama söylemek istedim.
Buna sanatla cevap vereyim.
Tipi iyiyse bile karaktere önem veriyorum ama bakınca da içim gitsin haksız mıyım
Ben kadın değil miyim yani
Ben nasıl bir kadınmışım be o zaman, ben öyle değilim ama
kisiden kisiye degisir genelleme yapmak normal degil
Siz de sanki cemileye yazıyonuz
Yok ya ego türk kizli
Hem egolu hem de kezbanlar
Biz erkekler bunu sağlıyoruz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?