Belki olmaz diye sevincini son ana saklayıp üstünden yük kalkan o kız ile güne başlayın tey tey tey 👾

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Belki olmaz diye sevincini son ana saklayıp üstünden yük kalkan o kız ile güne başlayın tey tey tey 👾

Yakında güzel haberler alacağını seziyordum, bu da adeta mutluluğun ve huzurun temeli olacak güzel bir haber olmuş. Seni gönülden tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Eminim bunun devamı da gelecek. ✨
Canım udakam iyi ki varsın arkamda olduğunu bilmek bana güç veriyor 🥹🍀
Tebrik ederim, senin adına çok sevindim. Belirsizliğin getirdiği o yoğun kaygıyı yönetip sevinci sona saklamak son derece insani bir savunma mekanizmasıdır. Zihnimiz kendisini olası hayal kırıklıklarından korumak için duygusal bir zırh giyer ama o zırh kalktığında hissettirdiği hafifleme paha biçilemez. Emeklerinin karşılığını almak harika bir duygu. Peki, bu güzel haberi aldıktan sonra o omuzlarındaki ilk rahatlama anında zihninden geçen ilk düşünce ne oldu? ✨☕
Bir numaralı terapistimsin iremiko
Cevap
14Cevap
Anammmm sen büyüdün de konservatuvarı mı kazandınnn cadııı biliyordummm, insan vi haber verirrrr
Veriyom veriyom bak kazandım
Bomba gibi, yürüyüş yapıldı kahve içildi fırına uğradım müziğimi dinledim
sigara içerek
Sanışer de dinle boş gitmesin
Senin güne başlangıç baya güzelmiş tey tey 😂 İnşallah o kızın sevincine ortak olacak biri de vardır bugün.
İnsan kendisinin velisidir, hem öğrencisin hem veli, ne mübarek kadınsın be.
Tebrik ederim 🥳
Teşekkür ederim çiçek kız 💐
💐💗
Tebrik ediyorummm en kötü günün böyle olsunn
Teşekkür ederim🍀
Tebrik ederiz. Küçük kızımız artık büyüyor
İvit ardacık teşkür ederim 🥹
Türk din musikisi ney, ud, bendir biliyom ama nazariyat makam usul öğrenmek istiyorum
Bu bitince piyanoya başvurcam şu an amatörce öğreniyom
O da bitince bateri alcam aşırı aşeriyorum
Müzik kulağım var ondan, yoksa teori olarak profesyonelce öğrenmek zor geliyor matematik gibi ve matematik yeteneğim yok 🥺
Dünyada olduğumu unuttuğum ruhumun özgürce yüklerinden arınıp uçtuğunu hissettiğim tek anı müzikle yasıyorum senin var mı böyle hissettiğin bişi
Evet hayvan beslerlen çiçek büyütürken (çiçeğim soldu skdkd ama öğrencem) acaba insan tabiatla bağ kurunca mı böyle oluyo? Bence öyle. Klip çekme olayı bende de var dkfkfkfk
En son pandemide bi tane salkımlı çiçeği sürekli suladığım için çürüttüm skkkdkdks yıllar sonra velilerim orkide almıs gittim şeffaf saksı aldım 15 gün sulama kuralına uydum ama yine de soldu yerini beğenmedi sanırım dkdkd
Senin var mı ilgilendiğin çiçek ağaç falan
Hasta ve enerjim düşük olarak başladım
Hep mutlu ol Cano, Hak ediyorsuun
Gözüm ağrıyarak
uykumu almış bir şekilde
Tebrikler.
Aferin çocuk
Saol dede
Sende bebe
tebrik ederim
Teşkür çaan
Her zamanki gibi
Altaylardan tunaya
Baş ağrısı ile.
Geçmiş olsun gamer ekrana az bak geçer 🐣
Dün biraz alkolü fazla kaçırdık, ondan.
Dizilerde akşamdan kalma içeceği içiyorlardı öyle bi bitki çayı da vardır belki sen bilirsin
Sabah bir Novalgin + Panto ile ayıldık. şu an bomba gibiyiz.
Oh şifa olsun
iyi.
Yaprak gibi başladım
Her yerim ağrılı
Fizyoterapist seher ay ile hemmmen boyun sırt egzersizi gelsin gelsin
Eh iste
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?