Biraz iyiyim. En mutlu kısmı, geçen hafta geçirdiğim trafik kazasındaki kusur oranım %0 çıktı. Karşı araba %100 kusurlu. Arabam 1 haftadır sanayide ve yürümüyor. Malum karşı araba bana hızlı vurdu ve çarpmanın etkisiyle radyatörden çok su kaçırdı. Adam tramvay yolunda salmış roket gibi gitti! Bense ana yoldan geldim, durup etrafı kontrol ettim; ama köşede duran araba yüzünden hızım çok düşük olsa bile gelen arabayı göremeyip çarpıştık.
Güne güzel başladım yürüyüş yaptım biraz yoruldum açıkçası hava sıcak mesafe de biraz tutunca yorucu oldu ama yine de yürümek güzeldi. Şimdi evde dinlenme sürecindeyim belki bir kahve ile kendime gelirim ya da kahvaltı ile.
Kardeşimin alarm sesiyle başladım sonra elimi yüzümü yıkadım ve sıradan yeteneklerimle bir kaç dakikada Sadeturkkahvesi yaptım sonra sıradan bir gün işte vmvm
Ben günde 1000 mg ye yakın kafein alırım Bana bir zararı olmuyor ama biraz titreme heyecan oluyor tabi Ama kahve zararsız ve sizi forma sokan bir içecektir helede erken kalkıyorsanız Normal bir insan günde 400MG kafein alabilir
Çok zinde dinlenmiş sanki hiç tatile gidip zoraki dönmemişim gibi
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
tüh ya insanlarda ne dertler var. bende her sabah 5 te kalkıp 2 saat yol çekip işe gelip güneşin altında 18:00 a kadar çalışıyorum diye geriliyordum. biraz sakin olayım bari :D :D