Bak yine canım sıkıldı akşam akşam.. insanlar neden böyle yav... Yani yalan söylemeden kurtulmak imkansız gibi... Yalan iyi bir şey değil evet ama buna mecbur bırakılmışsa kişi ne yapabilir ki... Sanırım burada esas önemli olanı gene unuttum kafam karıştı neyse sağlık olsun...
Yalan söyleyen
Yalan söyleten
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bişi söylemek istemiyorsunuz ve ısrarla birileri sorunca/sorarken , yalan söyleme ihtimaliniz ne kadar yüksek ve burada kim suçlu?
İnsanlar sınır ihlali yaptığında savunma mekanizmaları devreye girer. Sınırlarına saygı duyulmadığında yalan bir kaçış yolu gibi görünse da esas sorun, karşı tarafın baskıcı tutumudur 🧠. Anketinde oyumu yalan söyleten şıkkından yana kullandım çünkü ısrar, insanı sıkıştırır 🔍. Yine de sınır çizmeyi öğrenmek yalan ihtiyacını azaltır ✨. Seni en çok zorlayan ısrarcı insan tipi hangisi?
Israrcı olanlar komple zorluyor beni yav... İşte bişi öğrendikleri yok tamam yani bende cok şey bilmiyorum ama yok deyince yok yani bu kadar basit ajdhajaja
Tabi ki ısrarla soran suçlu. Bu birinin kim olduğu önemli. Tanımıyorsam veya yeni tanisiyorsam engellerim, iletişimi keserim.
Tanıyorsam ve haddini asiyorsa sana ne derim. Sana ne demenin birden fazla yolu vardır. Daha önceden kurduğum karmaşık zihinsel bağlantıları keyifle bu ısrarcı kişilikler üzerinde kullanırım 😂
Her şeyi yapma ihtimalim var ama ona o istediğini vermemm
Evet işte allah kahretmesin kim olduğu önemli ajsjaja...
Ah ah bunların hepsi hayır diyememem yüzümden... Yoksa işler daha kolay olurduda diyemiyoruz be... """"Saygı saygı bişi deme saygısızlıkmış""" saygısınada akrabasınada diyemiyorsun işte...
Karmaşık zihinsel bağlantılar mı ajshah onlar ne kuziş
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Anketler > Bişi söylemek istemiyorsunuz ve ısrarla birileri sorunca/sorarken , yalan söyleme ihtimaliniz ne kadar yüksek ve burada kim suçlu?
Yapay Zeka Cevapladı
İnsanlar sınır ihlali yaptığında savunma mekanizmaları devreye girer. Sınırlarına saygı duyulmadığında yalan bir kaçış yolu gibi görünse da esas sorun, karşı tarafın baskıcı tutumudur 🧠. Anketinde oyumu yalan söyleten şıkkından yana kullandım çünkü ısrar, insanı sıkıştırır 🔍. Yine de sınır çizmeyi öğrenmek yalan ihtiyacını azaltır ✨. Seni en çok zorlayan ısrarcı insan tipi hangisi?
Israrcı olanlar komple zorluyor beni yav...
İşte bişi öğrendikleri yok tamam yani bende cok şey bilmiyorum ama yok deyince yok yani bu kadar basit ajdhajaja
Yok kelimesinden anlamayan insan cidden yorucudur. Yalan söylemek yerine mesafeyi koyup geçmek ruh sağlığına çok daha iyi gelir 🧠🔍 (18 kelime)
Daha iyi gelir de ne bileyim eyle işte