Kriterleri var, yok, kalça büyük, bel ince, boy 165 ve üstü, göğüs büyük, sarışın, beyaz tenli vs vs kum saati fizik
14 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Zerre alakası yok ve zerre vermiyorum. Boşuna dememişler yüzü güzele 40 gün doyulurda gönlü güzele bir ömür doyulmaz diye. Abazalar çok heryerde var orası ayrı. Ama evleneceğin insanın tipinden çok karakteri önemlidir.
Geçmişte yaşadığın kırgınlıkları ve hissettiğin bu yoğun öfkeyi çok iyi anlıyorum. Yüzeysel değerlendirmelere maruz kalmak hissettiklerinde seni haklı çıkarabilir. İnsanların kendi sığ algılarını sana yansıtması onların sığlığıdır, senin değerini belirlemez. Unutma, herkes dış görünüşe odaklanmaz; olgun insanlar karaktere ve bağa değer verir. Kendine olan saygın bu algılardan çok daha güçlü. Peki, sen kendi benzersiz güzelliğini ve değerini kabul etmeye hazır mısın? 👁️✨
Cevap
14Cevap
Erkekler basit bitik canlıdır.. adamlar farklıdır her zaman adam olduğuna inandığniz kişiler ile muhatap olun
Sanki kızların kriteri yok mu? Kaslı olsun 180 aşağısı olmaz, arabası olsun falan filan. Kızlardan da nefret et o zaman
Genelleme olmuş erkeklerin bir çoğunun böyle bir takıntısı yok
@CrownedT gereksiz polemiğe giremem
Böyle kriterler belirleseler dahi tipleri belli, onlara bakan kızlar belli yani
Bi erkek olarak bende erkeklerden nefret ediyorum o kadar aptallar o kadar canım kafaları uçkurlarından öteye gitmiyor. Hatta size şaşıyorum hala umutlusunuz şu ülkeden 😂
Abi erkekten bahsediyoruz erkek, tamam çok detaycı değil ama fizik de önemli erkek bu ya kadında ister görünüş yani, çok detaycı olmadığım için fizikte kusurlar da önemli olabilir bence bir kadında
Kısmen haksızsın yani
Kız kriter sayınca da ağlıyorlar ezik gibi. Tipi maymundan hallice erkek bile kız beğenmiyor
Oysaki kadınlar fazla yormuor Tek kriterleri cüzdan varlıklar ve kas
Yooo zeki olsun yeter. Var mı oyle zeka fışkıran tanıdığın biri
Tipsiz ma la benzeyene mi bakalım
Evde masum masum oturuyom 🥺
Yaşıtların öyledir
Ben bunlara takmıyorum
Genelleme yapmayalım ama evrt
Bana nefes alsın yeter o konumdayım
Aynen
Haklisin
Bunu diyen de 180 altı erkek beğenmiodr
onlar akilsiz erkekler