İstediğiniz kadar özgüvenli olun eğer boyunuz 1.80 den kısaysa ve yakışıklı değilseniz hiçbir kız sizle sevgili olmaz. Her kız uzun boylu ve yakışıklı erkek ister ve kabul eder. Böyle olmayan erkekleri direkt red ederler. Boyum 1.75 ve yakışıklı değilim. Bugüne kadar hiç sevgilim olmadı. Yazdığım kızlar herdaim reddetti. Dışarı çıkıp bakın. Yanında sevgilisi olan erkekler hep 1.80 üzeri ve yakışıklı. Benim gibi kısa olan ve yakışıklı olmayan erkeklerin yanında kız yok. Beyler üzgünüm ama durum bu.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
boy 165 şu an zamana kadar flörtler, f*ckboyler harin 13 tane sevgilim oldu...
Kankam oldu demek istedin herhalde muhtemelen flörtüm dediklerinde kankadır zira asla kızlar kısa boylu erkekler ile sevgili olmazlar.
sen öyle san :)) kızların mantık yapısını bilmeden kulaktan duyduğun bilgilerle kızları çözmeye çalışırsan öyle olur,
Kızların mantık yapısını gayet biliyorum:
Erkek dediğin uzun boylu ve yakışıklı olacak, zengin olacak, gerisi önemli değil.
işte bu bakış açısıyla bir kıza yaklaşırsan baştan kaybedersin keza çoğu erkeğin yaptığı en büyük saçmalık bu kadınlar öyle boya tipe önem vermezler işitsel varlıklardır önce gir arkadaş edin kendine bol bol sosyal ol sonra kendini farklı ortamlara sok, ateist dşndar solcu sağçı bir bilgi birikimin olsun, sonra konuşmayı filan çöz kızlar öyle ulaşılmaz filan değil sadece ulaşmasını bil gerisi çorap söküğü, sen boy pos dersin ama bakarsın taş gibi hatun kendiyle aynı boyda elemanla beraber çıktığım kızları görsen yuh sen mi dersin bilader, velhasıl önce git kırmızı hapı oku zamanla kafanda bir şeyler yerne oturur
Çıktığım dediğin kızlar muhtemelen kankan olmuşlardır. Ayrıca geçmişte kızlara böyle yaklaşmıyordum. Gayet özgüvenli yaklaşıyordum ama devamlı red yiyordum.
neden red yediğini bi araştır red yiyorsan senin canım
Araştırdım. Nedeni kısa boylu olmam ve yakışıklı olmamam.
Knk sende bi git ya 165 boyundaki birine niye baksin kizlar ulan 180 ustune bile bakmiyorlar yakisikli bile olsan bakmazlar burada sallama
ne sallıcam denyo, konuşmayı bilmez, ortamı bilmez, muhabbeti bilmez ağzının salyasıyla hatun yapacağım derken daha çok ararsınız @aayneenn
Hakaret etmenden belli ruyani anlatma burada
@aayneenn isim isim versem kızlara tek tek soracakmısın
özgüvensiz olduğun için reddediliyo olabilir misin acaba a1
Öyle olsaydı özgüvenli iken yazdığım her kızdan direkt red yemezdim.
yanlış kişilere adım atmışsın demek ki
benim 175 erkekle derdim yok çevremdeki çoğu kız da öyle ayrıca gerçekten seni seven biri tipini de sklemiyor maymundan hallice kaç insanla çıktım bilsen şok geçirirsin
Bahsettiğin insanlar muhtemelen 1.85 üzeridir. Zira 1.85 üzeri oldu mu tipe bakmazsınız. Ama 1.80 den kısa olsalar direkt reddederdin.
yok kanka 185i hayatımda 2 kez gördüm o da babamla abim
önyargılı olmaya devam et boyunuz kimsenin umrunda degil seni bu boyla sevmeyecek adam da hic sevmesin zaten
Evet sevmezler çünkü kızlar sadece uzun boylu ve yakışıklı erkekleri severler. Ayriyeten hayatında 1.85 olarak sadece babanı ve abini görmüş olabilirsin ama 1.90 1.95 çok erkek görmüş ve onlarla sevgili olmuşsundur.
ya ablam boş ver git yan kafana scayim senin anlama kapasitesi 0 @mk
Yalan mı