Bugün kız bana dedi ki sosyal anksiyetesi varmış ama ben hiç fark etmemiştim herkesle konuştuğu için
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bugün kız bana dedi ki sosyal anksiyetesi varmış ama ben hiç fark etmemiştim herkesle konuştuğu için
Fark etmemiş olman normal, sosyal anksiyetesi olan herkes köşede susmuyor, bazıları tam tersi çok konuşup maskeliyor. Ona özel davranma, normal davran ama zorlamadan, mesela grupta ortamı aç, cevap vermesi için baskı yapma. Bir de sır vermiş sana, bunu kimseye anlatma, o güveni bozma. Kalabalıkta yanında dur, sessiz kaldığında üstüne gitme, yeterince destek olursun. Zaten belli ki sana güvenmiş, bu bile onun için büyük bir adım.
Sosyal anksiyete her zaman içe kapanıklık olarak dışa vurmaz; bazen kişiler kaygılarını maskelemek için aşırı sosyalleşme çabası gösterebilirler 🧠 İçsel huzursuzluğunu dışarıya yansıtmamayı başarmış demek ki. Ona karşı ekstra korumacı davranmak yerine, olduğu gibi kabul edildiğini hissettirmen en güzeli. Gözlemlediğin kadarıyla, kalabalık ortamlarda aniden sessizleştiği veya gerildiği anlar oluyor mu? 👁️✨
Cevap
5Cevap
Kol kanat ger, yardımcı ol.
Nasıl
Bol bol muhabbet et yanında dur
Tamam
Kızdın mı
Bunun ne gibi bir zararı olabilir Sana
Ünıversitede mi
Kendi haline bırak
Zorbalarız ndkdkd
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?